★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Render çıktısı aldığım videoyu youtube kabul etmiyor

The video has failed to process. Please make sure you are uploading a supported file type..

1 adet daha alindi bilgi pmde
Bir not** bu program olmasaydi coktan birakmistim bu stresli isi**
Teşekkürler hocam.

hocam toplu işlemlerde sesi atıyor bazı videolarda buna bi çözüm bulmanız lazım en acilinden :(
Sesi atıyor derken, video sessiz mi çıkıyor?

Render çıktısı aldığım videoyu youtube kabul etmiyor

The video has failed to process. Please make sure you are uploading a supported file type..
Müsait olduğunuzda teamviwer ile bir kontrol edeyim.

mkv dosyalarında işlem yapılmıyor hocam haberin olsun, render başlıyo 5 6 saniye geçiyo yüzde 100 yapıyo bitiyo, ardından mp4 denedim sıkıntı yok. mkv dosyaları olmuyor

mkv dosyalarında işlem yapılmıyor hocam haberin olsun, render başlıyo 5 6 saniye geçiyo yüzde 100 yapıyo bitiyo, ardından mp4 denedim sıkıntı yok. mkv dosyaları olmuyor
Render olmayan mkv lerden sadece birini işleme alıp, ayrıntılar düğmesine basınca çıkan yazıları bana gönderebilir misiniz?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Render olmayan mkv lerden sadece birini işleme alıp, ayrıntılar düğmesine basınca çıkan yazıları bana gönderebilir misiniz?

anlamadım tam olarak, normal mkv dosyasına sağ tıklayıp özellikler sekmesinden ayrıntılara tıklayınca orda videonun süresi formatı vs var onları mı diyorsunuz ?

anlamadım tam olarak, normal mkv dosyasına sağ tıklayıp özellikler sekmesinden ayrıntılara tıklayınca orda videonun süresi formatı vs var onları mı diyorsunuz ?
Hayır hocam. Sadece 1 tane mkv dosyasını render yapın. İşlem kesildiğinde sol altta "Ayrıntılar" düğmesi var, ona tıklayın. Pencere aşağıya doğru genişleyecek ve render esnasındaki ekstra bilgiler gözükecek. Onları bana gönderebilirseniz hatayı inceleyebilirim ya da müsaitseniz teamviewer ile bağlanıp bakabilirim daha kesin olur.

Hayır hocam. Sadece 1 tane mkv dosyasını render yapın. İşlem kesildiğinde sol altta "Ayrıntılar" düğmesi var, ona tıklayın. Pencere aşağıya doğru genişleyecek ve render esnasındaki ekstra bilgiler gözükecek. Onları bana gönderebilirseniz hatayı inceleyebilirim ya da müsaitseniz teamviewer ile bağlanıp bakabilirim daha kesin olur.

çok gariptir ki size ayrıntıları vermek için tekrar deneyim dedim bu sefer hata vermedi, halbuki 2 saatdir işlem yapmıyodu mkv dosyalarına :)

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] abi 1 aylık satın almak istiyorum abi ödemeyi paypaldan yaptım şuan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri