Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bazı videoları ısrarla hata verip render almıyor nedeni ne olabilir?
Birkaç gün önce aktif hale getirdim hocam ama orada şöyle bir durum var. Şu an için hareketli arka planda için kullanılan gif ya da mp4 içerisinden sadece 1 sahne önizlemede kullanılıyor. Arka plan süresi video ile aynı sürede olmadığı için render öncesi bir işlem yapılması gerekiyor. Bu da önizleme süresini biraz uzatacak bir şey. O yüzden sadece 1 kare ile önizleme yapılıyor.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam şu gif ayarında önizlemesini bi aktif etsen ?
Bu arada, birazdan şehir dışına çıkmam gerekiyor. Bu halini bekleyen arkadaşlar için haber vermek amacıyla konuya ekledim. Gelen soru ve isteklere yarın cevap veririm muhakkak. Görüşmek üzere.
merhaba
bir aylık almak istiyorum
pm gönderdim.
Dönüşler yapıldı.
Dönüşler yapıldı.
Biraz önce bütün bekleyenlere dönüş yaptım hocam. Skype ismi farklı sanırım.Skype bakabilir misiniz hocam? Satın almak için ekledim..
Tamamdır. Birazdan dönüş yapıyorum.Hocam 40tl ödeme gönderdim enpara üzerinden bakar mısınız ?
Programın lisansını taşıyamıyor muyuz? Ben 1 adet dedicated sunucuyu 8 e böldürdüm ve her birini farklı günlerde kullanıyorum. 8 lisans almam mı gerekiyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.