★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

ÖNEMLİ DUYURU
Teknik Yazılım – Profesyonel Yazılım Geliştirme sitemizin yayına girmesi ile birlikte, Skype ve PM üzerinden lisans satın alma işlemini sonlandırıyorum arkadaşlar. Böylesi herkes için daha sağlıklı ve güvenli.

Videonti, Kanal Takip ve Asistan siparişlerinizi artık online olarak verebilirsiniz. Kredi/Sanal/Banka Kartı işlemleriniz otomatik olarak onaylanacağı için lisansınız saniyeler içerisinde elinizde olacaktır. Havale ve özellikle Eft seçenekleri hesaba yansıdığı zaman onaylanacağı için gecikmeler olabilir.

Güncel banka bilgisine Banka Hesap Bilgileri – Teknik Yazılım üzerinden ulaşabilirsiniz. Gönderim yapmadan önce lütfen kontrol edin. Zaman içerisinde bilgiler değişebilmektedir.

Ödeme yöntemi olarak WebMoney seçeneğini de eklemeyi planlıyorum. İstek olursa Papara da eklenebilir.

İyi çalışmalar dilerim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam skype bakarmısınız bir sorum varda :)

Teşekkürler hocam. 19:52'de onaylanmış. İyi çalışmalar.

Ödeme yapamıyorum hocam;

5de23eeb594841efa84c0e8d7f88c41e.png

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] yeni sürümde intro ekleyince renk kaymaları ses kayması oluyor yani botu boşa aldım hiç bir işlem yapmıyorum 10 gündür youtube düzenleyiciden ekliyorum intro outre. Eski sürümlerinizi bulamadım 2.0.0 da vardır belkide sadece bu sorun bir alt sürümünüzü nasıl bulabilirim

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] yeni sürümde intro ekleyince renk kaymaları ses kayması oluyor yani botu boşa aldım hiç bir işlem yapmıyorum 10 gündür youtube düzenleyiciden ekliyorum intro outre. Eski sürümlerinizi bulamadım 2.0.0 da vardır belkide sadece bu sorun bir alt sürümünüzü nasıl bulabilirim

Merhaba. Eski sürümde intro/outro kısmı bulunmuyor. Hatayı inceleyip dönüş yaparım.

Arkadaişar videonti ile renderledikten sonra youtubeye attığımda işlenmiyorum lütfen destekleyen biçimde atın felan iyor yaşayan varmı daha önce

lisans için pm attım hocam . siparişte geçtim.

Lisans uzatmayı yine websitesinden yapabiliyor muyuz? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

lisans için pm attım hocam . siparişte geçtim.

Sipariş numarasını pm atarsanız onaylatayım hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

---------- Spam Engelliyici 17:56 ---------- Önceki Mesaj 17:55 ----------

Lisans uzatmayı yine websitesinden yapabiliyor muyuz? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

O kısmı henüz eksik hocam. Yeni lisans alarak devam edebilirsiniz ya da pm ile eski seri no'yu uzatabilirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hazır online iken benim süreyide 1 aylık uzatırsan sevinirim hocam,1-2 saat sonra ödemeyi yaparım hesabına :)

Hocam ödemeyi yaptım skypedan yazdım kodu uzatırsan sevinirim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri