ses kayması bitek bendemi var acaba ?
intro vs ekliyosun ses kayması ve görüntü bozulma var bendede
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ses kayması bitek bendemi var acaba ?
www.teknikyazilim.com/test/Videonti.exe bu dosyayı indirip Videonti klasörünüze kopyalayarak tekrar dener misiniz.
www.teknikyazilim.com/test/Videonti.exe bu dosyayı indirip Videonti klasörünüze kopyalayarak tekrar dener misiniz.
dostum seste sorun kalmadı ekleyince ancak görüntü berbat sürekli renk değişitiroyr gibi oluyor renkte kaymalar böyle 720p de videonun belirli kısımları 144p gibi gözüküyor bazen kırmızılaşıyor görüntü. ses gitmiş ancak renkte sorun var hiç bir renk ayarı yapmama rağmen
Intro'yu gönderirseniz bir inceleyeyim hocam.
hocam farklı introlarda denedim aynı sorun var introyu içerik ifşa olmaması adına gönderemem ancak göründüğü gibi yukarda resmini attım
![]()
Versiyon: 2.1.0
Tarih: 31 Ekim 2016
Yapılanlar:
- Render işlemi iptal edildiğinde çalışan diğer Videonti'lerin de iptal olması engellendi.
- Video'nun istenilen bölümlerinin sesini silme eklendi. Araçlar menüsüne de ayrıca bir bölüm eklendi.
- Hareketli arka plan ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.
aynı problem bendede var
Versiyon: 2.1.0
Tarih: 31 Ekim 2016
Yapılanlar:
- Render işlemi iptal edildiğinde çalışan diğer Videonti'lerin de iptal olması engellendi.
- Video'nun istenilen bölümlerinin sesini silme eklendi. Araçlar menüsüne de ayrıca bir bölüm eklendi.
- Hareketli arka plan ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.
güncelleme için teşekkürler fakat perspektif olayında ya çalışma mantığını anlayamadım örneğin sol üst köşeyi alıyorm fakat render işlemi direk %100 oluyor ve renderlamıyor videoyu
Diğer köşeler için de değer giriyor musunuz?
yok hayır tek köşeye örneğin sol üst köşe içn 700 - 300 giriyorm diğerleri 0 ken veriyor hatayı
Perspektif için 4 köşenin koordinatını da girmek gerekiyor. Öyle denerseniz çözülecektir.
[MENTION=19513]keremoflu[/MENTION] hocam zaten orda ayarlarını kaydetme yeri var tam ortada. 1 kere ayarlarını yap, kaydet. Daha sonra ordan sadece ordaki ayar ismini seçerek tüm ayarları ona göre kendisi getiriyor önüne.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.