★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

hocam programın life time sürümünü aldım fakat şimdi bilgisayar değiştiricem.
Eski bilgisayardan kaldırıp yeniye kurulum yapıp kullanabilirmiyim ? Bir sıkıntı çıkar mı ?

hocam programın life time sürümünü aldım fakat şimdi bilgisayar değiştiricem.
Eski bilgisayardan kaldırıp yeniye kurulum yapıp kullanabilirmiyim ? Bir sıkıntı çıkar mı ?

hocam yeni bilgisayar lisansı yazıp lisanslı bilgisayarlar butonuna basıp eski kullandğn ip adresini kaldırıp bilgisayarı lisansla deyip yeni pc yi lisanslayabilirsiniz normal videonti keylerinde bu mantıkla çalışıyor süresiz keyde böyledir muhtemeln

daha önce sorun yoktu ama güncelleme varmış,bende güncelle dedim ve son versiyonu indirdi program ama ondan sonra hata almaya başladım.az önce nereye tıkladıgımda çıkıyordu unuttum şimdi ama perspektif olayını merak ettim bi bakayım dedim,perspektif alanına girincede şu hatayı alıyorum ve önizleme hiç başlamıyor...

list index out of bounds (0)

edit : şuanda o hatayı vermiyor perspektifde ama herhangi bi videoda önizlemeyi açtıgımda sorun çıkıyor şimdide.videoda perspektif ayarı için herhangi biyerde degişiklik yapmam yeterli,önizlemeye basınca sadece siyah ekran geliyor.normalde rakamların hepsi sıfır ya,herhangi birisini 1-3 filan yapayım ondan sonra siyah ekran geliyor önizlemeye...

Son düzenleme:
bu şekilde bir güncelleme uyarısı geliyor.

indir diyorum fakat güncelleme olmuyor. programı her yeniden açtığımda 2.0.0 sürümünde kaldığını gösteriyor.

pEZn6q.png

sadece sesi sil kısmı calısmıyormu? 1-2 dk render alıyor fakat çıktı yok :(

daha önce sorun yoktu ama güncelleme varmış,bende güncelle dedim ve son versiyonu indirdi program ama ondan sonra hata almaya başladım.az önce nereye tıkladıgımda çıkıyordu unuttum şimdi ama perspektif olayını merak ettim bi bakayım dedim,perspektif alanına girincede şu hatayı alıyorum ve önizleme hiç başlamıyor...

list index out of bounds (0)

edit : şuanda o hatayı vermiyor perspektifde ama herhangi bi videoda önizlemeyi açtıgımda sorun çıkıyor şimdide.videoda perspektif ayarı için herhangi biyerde degişiklik yapmam yeterli,önizlemeye basınca sadece siyah ekran geliyor.normalde rakamların hepsi sıfır ya,herhangi birisini 1-3 filan yapayım ondan sonra siyah ekran geliyor önizlemeye...

Diskim bozulduğu için kontrol edemiyorum hocam. Ayarları varsayılana getirip perspektif hariç denermisiniz.

bu şekilde bir güncelleme uyarısı geliyor.

indir diyorum fakat güncelleme olmuyor. programı her yeniden açtığımda 2.0.0 sürümünde kaldığını gösteriyor.

pEZn6q.png

Yönetici olarak çalıştırdığınız zaman düzelecektir.

sadece sesi sil kısmı calısmıyormu? 1-2 dk render alıyor fakat çıktı yok :(

Ayrıntılara tıklayınca işlemin devam edip etmediği gözükür hocam. Oradaki durum nedir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

farketmedi hocam.ayarları varsayılana getirdim,dedigim gibi 0 olan rakamlardan birisine 3-5-10 herhangi bi sayı girdim ve önizlemeye tıkladım.sadece siyah ekran geliyor...bu söyledigim perspektifin içerisindeki önizleme penceresi hocam.videontinin diger normal önizlemesinde sorun yok,diger özellikleride düzgün çalışıyor.perpektifi deneyemiyorum şuan sadece...

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam yeni güncelleme ile ses efect 20 ve 17 çalışmıyor önceden sorunsuz geçerken şimdi takıldı :( Bakabilirmisiniz.

farketmedi hocam.ayarları varsayılana getirdim,dedigim gibi 0 olan rakamlardan birisine 3-5-10 herhangi bi sayı girdim ve önizlemeye tıkladım.sadece siyah ekran geliyor...bu söyledigim perspektifin içerisindeki önizleme penceresi hocam.videontinin diger normal önizlemesinde sorun yok,diger özellikleride düzgün çalışıyor.perpektifi deneyemiyorum şuan sadece...

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam yeni güncelleme ile ses efect 20 ve 17 çalışmıyor önceden sorunsuz geçerken şimdi takıldı :( Bakabilirmisiniz.

Bilgisayarımdaki sorunu halledince ilgileneyim arkadaşlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lisans yenileme için dün ödeme yapıp PM gönderdim. Beklemedeyim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam , skype den yazdım bakabılırmısınız? :)
Alım için seni bekliyorum ...

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam merhaba,

vdsye format atacam lisans taşımak için:

fotoda, lisanslı bilgisayarlar yazan yerdeki ipi silip, videontiyi yeni vdsye kurduktan sonra anahtarı girerek, bilgisayarı lisanslaya basarak mı yapıyoruz?

[url=http://hizliresim.com/byN5n8][/URL]

Son düzenleme:
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam , skype den yazdım bakabılırmısınız? :)
Alım için seni bekliyorum ...
Bugün 10:19'da dönüş yapmışım hocam. Videonti indirim kodunu birazdan yeniden aktifleştiriyorum.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam merhaba,

vdsye format atacam lisans taşımak için:

fotoda, lisanslı bilgisayar yazan yerdeki ipi silip, videontiyi yeni vdsye kurduktan sonra anahtarı girerek, bilgisayarı lisanslaya basarak mı yapıyoruz?

[url=http://hizliresim.com/byN5n8][/URL]

Evet hocam. Yazdığınız gibi yapabilirsiniz.

30 Kasım 2016 tarihine kadar Süresiz Videonti için geçerli 25 TL indirim kodu
(Kullanıcı başına 1 adet ile sınırlıdır)
videonti25

Son düzenleme:
15 Kasım 2016 tarihine kadar Süresiz Videonti için geçerli 25 TL indirim kodu
(Kullanıcı başına 1 adet ile sınırlıdır)
videonti25

Hocam hesabıma giremiyorum :D Şifre sıfırlama maili de gelmıyor :(

Satı alma ekranındayım , far görmüş davşan gibi kaldım :D , PM ile şifremi atman mumkun mu? Yada skye den yazsan?

Kullanıcı adım :

-suhatuna

Veya

[email protected] :)

EDİT : Yenı kullanıcı olusturdum , Pm ye bakarmısın hocam :)
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Son düzenleme:
Merhaba, ben vds değiştirdim ve lisanslama yaptım ama program açılıyor render başlatma seçeneği sönük, sistem winserver 2012 r2 yüklemem gereken bir program eklenti ws varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri