★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Bende almak istiyorum ama
1-) Nasıl hareketli çerçeve ekleyebilirim bu programla.
2-) Ses eşleşeni geçebilir miyim.

Bunları öm olarak atabilirsen hocam bende almak istiyorum.

Bende almak istiyorum ama
1-) Nasıl hareketli çerçeve ekleyebilirim bu programla.
2-) Ses eşleşeni geçebilir miyim.

Bunları öm olarak atabilirsen hocam bende almak istiyorum.
Ilki neysede 2. Yi o fiyata kimse vermez slow hocam da bilmez hangisi gecer habgisi gecmez kendisi spam yapmadigi icin. Onu sen deneyip bulucaksin sen gececeksin.
Hareketli resim icim ben mp4 olarak videoyu cerceve olarak ekliyorum programa sorun olmuyir.

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar selam ses geçmede bana yardımcı olacak bir arkadaş varmıdır :) Ben de görüntü olarak yardımcı olurum :)

Yazılımı 6 7 aydır kullanıyorum. Gayet memnunum ancak bana göre programa linux desteğinin gelmesi gerekli

Hocam programları lisanslamam gerekiyorda yardımcı olabilir misin müsait bir vakit? [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Versiyon: 2.9.0
Tarih: 12 Mart 2017
Yapılanlar:

- [İyileştirme] Kırpma işlemi için "Sağ", "Sol", "Alt", "Üst" değelerinin ayrı ayrı verilebilmesi sağlandı.
- [Yeni] Ratio değerinin elle ayarlanabilmesi eklendi. "Normal", "16:9", "4:3" olarak 3 seçenek eklendi.
- [Yeni] Thread sayısı seçeneği ile CPU kullanımına müdahale etme şansı sağlandı. 1 seçildiği zaman işlemciyi minimum seviyede kullanır ama render süresi uzar. 0 seçildiğinde ffmpeg otomatik ayarlar.
- [İstek] Yabancı kullanıcılar için dil seçeneği eklendi. Dil seçeneğinin kullanılabilmesi için www.teknikyazilim.com/setup/Videonti.zip dosyasını indirip yeni kurulum yapmak gerekiyor.

videonti-2-9.png

Versiyon: 2.9.0
Tarih: 12 Mart 2017
Yapılanlar:

- [İyileştirme] Kırpma işlemi için "Sağ", "Sol", "Alt", "Üst" değelerinin ayrı ayrı verilebilmesi sağlandı.
- [Yeni] Ratio değerinin elle ayarlanabilmesi eklendi. "Normal", "16:9", "4:3" olarak 3 seçenek eklendi.
- [Yeni] Thread sayısı seçeneği ile CPU kullanımına müdahale etme şansı sağlandı. 1 seçildiği zaman işlemciyi minimum seviyede kullanır ama render süresi uzar. 0 seçildiğinde ffmpeg otomatik ayarlar.
- [İstek] Yabancı kullanıcılar için dil seçeneği eklendi. Dil seçeneğinin kullanılabilmesi için www.teknikyazilim.com/setup/Videonti.zip dosyasını indirip yeni kurulum yapmak gerekiyor.

videonti-2-9.png

Sistemi yabancılarda mı kullanıyor hocam, vietnamlılar olmasın :)
bu arada Thread sayısı: 0 yaparsak en hızlı renderlama mı olmuş oluyor

Olabilir hocam :) Thread sayısını 0 yaparsanız ffmpeg maximum seviyeye kendisi ayarlamaya çalışıyor.

bu arada 10 numara yazılım olmus elinize koluna saglık ustam
ancak yt saglam bir güncelleme getirmiş önceden basit bir cerceve ile rahatlıkla engel gecilebiliyordu
ancak şuan sabit cerceve ile gecmek imkansız gibi (gerci her icerigin kendine göre zorlugu var)
Yani demem o ki dostane tavsiyem; arka plan cercevelerini hareketli yeni şeyler ekleseniz çok iyi olur diger yandan ses konusu var tabi (sesi geçmek daha zor gibi) farklı efektler eklenilebilir, kolay gelsin :)

bu arada ( C: ) klasörüne şu tür gereksiz dosyalar oluşturuyor: görüntü

Son düzenleme:
bu arada 10 numara yazılım olmus elinize koluna saglık ustam
ancak yt saglam bir güncelleme getirmiş önceden basit bir cerceve ile rahatlıkla engel gecilebiliyordu
ancak şuan sabit cerceve ile gecmek imkansız gibi (gerci her icerigin kendine göre zorlugu var)
Yani demem o ki dostane tavsiyem; arka plan cercevelerini hareketli yeni şeyler ekleseniz çok iyi olur diger yandan ses konusu var tabi (sesi geçmek daha zor gibi) farklı efektler eklenilebilir, kolay gelsin :)

bu arada ( C: ) klasörüne şu tür gereksiz dosyalar oluşturuyor: görüntü

Teşekkürler hocam. Hareketli çerçeve olarak mp4 ve gif ekleme şansı mevcut. Kurulum ile birlikte birer tane örnek geliyor aslında ama onlar yerine yenilerini bulup kullanmak daha mantıklı. Herkes aynı arkaplanları kullanırsa da sorun olabilir diye çok eklemedim kullanıcıya bıraktım.

Ses için bir şeyler düşünüyorum fakat henüz test etme şansım olmadı. Yoğunluk azaldığı gibi denemeyi planlıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam skype bakabilirmisin bi sıkıntım var videonti ile ilgili

Versiyon: 2.9.1
Tarih: 13 Mart 2017
Yapılanlar:

- [Hata Giderme] Filtre şeffaflık ile ilgili beyaz ekran çıkma sorunu giderildi.
- [İyileştirme] Kırpma değerlerini piksel veya yüzde olarak verebilmek için seçenek eklendi.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Hocam Sony Vegas'taki ses ayarlarını videontiye import etseniz Sony Vegas'la çalışan bi Allahın kulu kalmaz.Videontide sesi geçemeyen de kalmaz.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri