★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

hocam kendi çerçevemizi eklediğimiz zaman video kordinatlarını belirlemiyoruz yeni güncellemelerde buna olanak sağlanıcakmı?

Evet, kendi şeffaf çerçevenizi kullanarak "Video çerçevenin arkasında kalsın" seçeneği ile render alma işleminde şu an için video pozisyonu ayarlanmıyor. Teknik olarak diğer seçenekten farklı bir işlem. Şimdilik videoyu öne alma şansınız varsa o şekilde pozisyonunu ayarlayarak render alabilirsiniz.

Evet, kendi şeffaf çerçevenizi kullanarak "Video çerçevenin arkasında kalsın" seçeneği ile render alma işleminde şu an için video pozisyonu ayarlanmıyor. Teknik olarak diğer seçenekten farklı bir işlem. Şimdilik videoyu öne alma şansınız varsa o şekilde pozisyonunu ayarlayarak render alabilirsiniz.

başka bir şekilde hallettiim hocam sağolun

Hocam bi render attım 720p 1.2gb dosya bi rendera başladı yarım saatte yüzde -6500'ü bitti gösteriyor

Özgünleştirme kısmını biraz açarsanız yardımcı olayım hocam.

yani bota entegre bir şey geliştirsen mesela render ladıktan sonra http://keywordtool.io/youtube burdan önerilen etiketleri alsa başalığa göre zannediyorum bu site de api de olması gerek botla tabi nasıl entegre çalışır bilmiyorum ama daha sonra kanala login olup özgünleştirme yapsa çünkü özgünleştirme en büyük problemimiz bizim bot çok güzel render yapıyor bence bu iş için biçilmiş kaftan diyebilirim işte o zamana harika olur

selamlar..

yani bota entegre bir şey geliştirsen mesela render ladıktan sonra http://keywordtool.io/youtube burdan önerilen etiketleri alsa başalığa göre zannediyorum bu site de api de olması gerek botla tabi nasıl entegre çalışır bilmiyorum ama daha sonra kanala login olup özgünleştirme yapsa çünkü özgünleştirme en büyük problemimiz bizim bot çok güzel render yapıyor bence bu iş için biçilmiş kaftan diyebilirim işte o zamana harika olur

selamlar..

bnu bende söyledim etiket açıklama özgünleştirme olayı manuelcilere :)

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ben bu programın demosunu indirdim de; intro outro kısmı yok bende yalnızca efektlere kadar geliyor sekmeler?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ben bu programın demosunu indirdim de; intro outro kısmı yok bende yalnızca efektlere kadar geliyor sekmeler?

Intro/Outro kısmı bir sonraki güncellemede aktif olacak hocam. Şu an "Kanal Takip" ve "Asistan" programımın güncellemeleri ile ilgileniyorum. Videonti bu hafta sonuna yetişmiş olur.

Intro/Outro kısmı bir sonraki güncellemede aktif olacak hocam. Şu an "Kanal Takip" ve "Asistan" programımın güncellemeleri ile ilgileniyorum. Videonti bu hafta sonuna yetişmiş olur.

ah be :D hangi işe elimi atsam kuruyor :D sağolasın hocam beklemedeyim o zaman :)

Arkadaşlar VDS süresi bitti başka vds ye geçtim o yüzdem videonti yi tekrar diğer tarafa nasıl taşıyabilirim

@Slowhand hocam programin demosunda deneme yapmak istedim.tüm ayarlari yapip rendere bastigimda ffmpeg gibi bir hata verdi,yardimci olursaniz sevinirim.

Yeni sürüm çıktı mı çıktıysa nasıl günceliceğez?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri