Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?vds ye format atılınca programın çalışmamasının sebebi nedir? problem üst taraftaki başlat tuşunun pasif olması.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?vds ye format atılınca programın çalışmamasının sebebi nedir?
hata değil de üst taraftaki başlat tuşu pasif hocam.ne gibi bi hata aldığını söylersen bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır hocam.
hata değil de üst taraftaki başlat tuşu pasif hocam.
paypal ile ödemeyi yaptımda şimdi ne yapmam gerek
Lisans işlemleri için her makinenin kendisine özel bir değer üretiyorum. Özellikle VDS'lerde makine formatlandığı zaman bu bilgi değişebiliyor. Az önce size pm gönderdim oradaki bilgilere göre dönüş yaptığınızda ayarlamasını buradan yapabilirim.Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi?vds ye format atılınca programın çalışmamasının sebebi nedir? problem üst taraftaki başlat tuşunun pasif olması.
Hotmail'e mail gönderimlerinde bu aralar sorun oluyor. 1-2 gün içerisinde mail gönderim işlemini başka bir yere taşıyorum. O zaman sorun çözülmüş olur. Az önce manuel olarak bekleyen lisansların gönderimini yaptım. Sizinki gelmediyse mail adresinizi gönderin buradan dönüş yapayım. PM kutunuz doluydu mesaj gönderemedim.paypal ile ödemeyi yaptımda şimdi ne yapmam gerek
programa görev yöneticisinde öncelik yüksek yaptığım halde çok az bi ram kullanımı yapıyor.
Bu neden kaynaklı acaba? Bir türlü tam olarak randıman alamadım.
Bu konu ile ilgili birkaç güne kadar ffmpeg'in farklı versiyonlarını incelemeye başlıyorum.
şöyle bir sıkıntı var programa render için 2 dizi koydum.
biri 150 mb diğeri 320mb
Her ikisi de 720p ve sadece aynı çerçeve var başka bir değişiklik yok.
150mb olan 31 dakikada renderladı.
320mb olan ise 30 dakika da. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] bu durumda gerçekten programdan verim alamıyorum ne yapmamız lazım.
Süreleri aynı mı iki dizininde?
evet, aynı dizinin 2 farklı bölümü.
şuanda 150-160mblık dosyalar 25 dakika gibi bir sürede render alıyor.
o konuda bilgim yok hocam da asıl mevzu çok geç render alması.Süre aynı ise render süreside birbirine yakın olur.Birinin 150 birinin 350mb olması önemli değil.Benim gözlemlediklerim genelde hep bu şekilde.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.