Bişey sorcam mesela bir lisansı 2 pc`de kullanabilecek miyiz ?
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
VDS'lerdeki yetki ayarlarından ötürü bazı sorunlar çıkabiliyor. Düzgün bir kurulum gerçekleşmesi için setup dosyası hazırladım. Yarına kadar testlerini yapıp kurulum dosyalarını güncellerim.
Selamlar arkadaşlar.
Videonti'nin setup dosyasını https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/videonti/setup/VideontiSetup.exe adresinden indirebilirsiniz. Kurulumu yaptıktan sonra seri numaranızı yeniden girmeniz gerekiyor.
Bundan sonraki güncellemeler bu sürüm üzerinden devam edeceği için demo olan diğer versiyonu silebilirsiniz.
Saygılar.
satışa çıktı mı dün çıkacak yazmıştınız?
Bişey sorcam mesela bir lisansı 2 pc`de kullanabilecek miyiz ?
vds için kurulum dosyalarını oluşturdunuz mu hocam
Şuan render alabilen varmı? Başlayıp hemen bitti diyorda.
Ne zaman satışa cıkacak?
CPU %100 KULLANMAMA sorunu ne zaman çözülecek?
3. hava alanı açılacak üstad sen programı çıkarana kadarhadi gözümüz yollarda kaldı
fiyattan haber ver![]()
Sitedeki gerekli ayarlamalı yapıyorum. Satış birkaç saat içerisinde aktif olur. Satış konusunu da botlar kategorisinde açmış olurum. CPU kullanımı ile ilgili denemelerim sürüyor. Bir sonraki güncellemeye aynı anda çoklu render yapabilmeyi ekliyorum. Bu sayede bilgisayarınızın özelliklerine göre istediğiniz sayıda render işlemini aynı anda yapabileceksiniz. CPU kullanımı çözülene kadar hatta sonrasında bile iş göreceğini düşünüyorum.
zaten sunucu+wınn+evin internet+kanal parası derken masraf diz boyu oluyor25 lira diye biliyorum
senin en az 10 lisans alman gerekicek sanırım![]()
2 videonti 1 kanal takipValla şaka maka öyle oldu. Setup hazır hocam indirebilirsiniz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.