Videonti! Toplu Render Yazılımı

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VDS'lerdeki yetki ayarlarından ötürü bazı sorunlar çıkabiliyor. Düzgün bir kurulum gerçekleşmesi için setup dosyası hazırladım. Yarına kadar testlerini yapıp kurulum dosyalarını güncellerim.

vds için kurulum dosyalarını oluşturdunuz mu hocam

Ne zaman satışa cıkacak?
CPU %100 KULLANMAMA sorunu ne zaman çözülecek?

Selamlar arkadaşlar.

Videonti'nin setup dosyasını VideontiSetup.exe adresinden indirebilirsiniz. Kurulumu yaptıktan sonra seri numaranızı yeniden girmeniz gerekiyor.

Bundan sonraki güncellemeler bu sürüm üzerinden devam edeceği için demo olan diğer versiyonu silebilirsiniz.

Saygılar.

Son düzenleme:
satışa çıktı mı dün çıkacak yazmıştınız?

Evet hocam. Birkaç saate kadar sitedeki paypal bağlantısını aktifleştiriyorum.

Bişey sorcam mesela bir lisansı 2 pc`de kullanabilecek miyiz ?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

1 lisans 1 pc için geçerli ama ek lisanslar indirimli olacak hocam. Ayrıca bilgisayarlarınız arası lisans taşıma da eklenecek.

vds için kurulum dosyalarını oluşturdunuz mu hocam

Evet aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/videonti/setup/VideontiSetup.exe

Şuan render alabilen varmı? Başlayıp hemen bitti diyorda.

Aşağıdan son sürümü indirip tekrar deneyebilir misiniz?

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/videonti/setup/VideontiSetup.exe

Ne zaman satışa cıkacak?
CPU %100 KULLANMAMA sorunu ne zaman çözülecek?

Sitedeki gerekli ayarlamalı yapıyorum. Satış birkaç saat içerisinde aktif olur. Satış konusunu da botlar kategorisinde açmış olurum. CPU kullanımı ile ilgili denemelerim sürüyor. Bir sonraki güncellemeye aynı anda çoklu render yapabilmeyi ekliyorum. Bu sayede bilgisayarınızın özelliklerine göre istediğiniz sayıda render işlemini aynı anda yapabileceksiniz. CPU kullanımı çözülene kadar hatta sonrasında bile iş göreceğini düşünüyorum.

3. hava alanı açılacak üstad sen programı çıkarana kadar:D hadi gözümüz yollarda kaldı

Sitedeki gerekli ayarlamalı yapıyorum. Satış birkaç saat içerisinde aktif olur. Satış konusunu da botlar kategorisinde açmış olurum. CPU kullanımı ile ilgili denemelerim sürüyor. Bir sonraki güncellemeye aynı anda çoklu render yapabilmeyi ekliyorum. Bu sayede bilgisayarınızın özelliklerine göre istediğiniz sayıda render işlemini aynı anda yapabileceksiniz. CPU kullanımı çözülene kadar hatta sonrasında bile iş göreceğini düşünüyorum.

Cevabınız için sağolun hocam acaba bu bahsettiğiniz güncelleme ne zaman cıkar tahimini olarak?

Programı sorunsuz kullanmaktayım tabi ki bir kaç ekleme yapılması lazım onların da zamanla eklenmesi daha iyi ve stabil olacaktır. Kesinlikle satın alacağımı belirtmek isterim.

hocam bota ses engelini geçmek için sesi hızlandırmak yerine farklı bir sistem varsa onu da ekleyebilir misiniz ? sesin ritimleriyle oynamak değiştirirmi bilmiyorum sesi kalınlaştırma inceltme gibi

Render sureleri de uzamis bu arada hocam. İlk demo surumu daha hizliydi :D

Son düzenleme:
1 video için render aldım ancak daha sonra render almak istediğimde sorun çıktı. Başlat dediğimde hemen başlayıp bitiyor renderlar.

banada render süresi cok uzamıs gibi geldi 20 dakikalık videoyu 20 dakikada render aldı :)

demo sürümü daha seriydi sanki

Render yaptığı videonun görüntüsü donuyor süresi normal akışında.Sorun tek bende mi?

suan render da sole bi sıkıntı var sessiz kutucugunu işaretlemiyorum ama yinede videolar sessiz renderdan cıkıyo varmı bu tarz sıkıntı yasayan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri