Videonti! Toplu Render Yazılımı

• Kullanıcı Slowhand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende sorunsuz bir şekilde çalışmakta program

hocam bota ses engelini geçmek için sesi hızlandırmak yerine farklı bir sistem varsa onu da ekleyebilir misiniz ? sesin ritimleriyle oynamak değiştirirmi bilmiyorum sesi kalınlaştırma inceltme gibi

Render sureleri de uzamis bu arada hocam. İlk demo surumu daha hizliydi :D

Evet bahsettiğiniz efekt ilk güncellemede eklenecek.

1 video için render aldım ancak daha sonra render almak istediğimde sorun çıktı. Başlat dediğimde hemen başlayıp bitiyor renderlar.

banada render süresi cok uzamıs gibi geldi 20 dakikalık videoyu 20 dakikada render aldı :)

demo sürümü daha seriydi sanki

Render yaptığı videonun görüntüsü donuyor süresi normal akışında.Sorun tek bende mi?

suan render da sole bi sıkıntı var sessiz kutucugunu işaretlemiyorum ama yinede videolar sessiz renderdan cıkıyo varmı bu tarz sıkıntı yasayan

Aynen videolar sessiz çıkıyor walla :(

Videoda ses yok flag yemesek bari :(

Şu anki halinin demo sürümü ile en büyük farkı kurulum dosyasına sahip olması. Cpu optimizasyonu ile ilgili yaptığım değişiklikler performans kaybına yol açmış olabilir. Eski hali ile karşılaştırıp en iyi ayarlara getirmeye çalışırım.

Sessiz video çözümü için programı uninstall ettikten sonra VideontiSetup.exe linkinden tekrar kurulum yaptığınızda çözülmesi lazım.

Son düzenleme:
Birazdan yerimde olurum. Seri numaranızı gönderin kontrol edeyim. Bu gece yarısından önce biten olmaması lazım.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

şimdilik lisans olayını faklı bir demo alarak hallettim satışına başladıgınız zaman bilgi verirsniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri