Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
deneme kanalına atmalısın. render alcaksan çeşitli şekillerde alıp da atabilirsin kanalına. video 1-2 saat kalsın liste dışı olarak yükle. sorun çıkmazsa atabilirsin.Ama asla birebir kopyasını atma tavsiyem
videoda iken ögeyi denetle yap ctrl+f = attribution yaz.
hocam eşleşen partner gibi görünüyordu sanki![]()
Oluyormuş![]()
hocam para kazanma kapalı ise oluyor mu bilmiyorum[MENTION=31515]Dermy12[/MENTION] hocam oldu mu sonuç nedir ?
geçenlerde denk geldim denemedim ama olur gibi kazmerkaya çok iyi anlatmış incele burdan hocam
MCN NONE yazıyor aslında BBTVde videonun para kazanması kapalı eşleşen yemiş işte. ama hangi firma![]()
hocam eşleşende reklam çıkması gerekmiyor mu? bence videonun para kazanmasını açmamış ya da bazı ülkelerde engellenmişte olabilir.
partnerde para kazanma kapanmazki ama ?
MCN NONE yazıyor aslında BBTVde videonun para kazanması kapalı eşleşen yemiş işte. ama hangi firma![]()
hocam aktif olarak o eklentiyi kullanıyorum ben. eğer eşleşen vermişse yazması lazım. 10 sn lik şarkıdan bile verse yazıyor. NONE yazıyorsa para kazanma kapalı olabilir. partnerde para kazanmasını açarken ülke/bölge seçebiliyorsun. belki tüm ülkeler seçilmemiştir.
Hocam kapanir all blocked mi ne vardı kullanim politikası kisminda.
En alttaki olması lazımama para kazanmıyor video ilginçpartnerde para kazanma kapanmıyorki bildigim ? track in al countiries diye bişi var o mu kapatıyor acaba ?
---------- Spam Engelliyici 16:51 ---------- Önceki Mesaj 16:49 ----------
bi sürü var all blocked var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.