Video'nun Konumu Hakkında Bilgisi Olanlar?

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhabalar,

Birçoğumuz video'nun gelişmiş ayarları içerisinde konum bölümünü görmüştür. Acaba bu konumun youtube seo için bir yararı varmı?

Türkçe videolar için Konumun türkiye olması izlenme açısından birşeyi değiştirir mi?

İngilizce videolar için bir konum girilmeli mi yoksa boş mu bırakılmalı?

Kısacası sizce konumun boş olmasımı iyi yoksa avrupadan bir ülke mi gösterilmesi daha iyidir?

Bu konuda lütfen tecrübeleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Tahmin eden arkadaşlar vardır. Bu araştırmayı videoyap.com dan yüklenen videolar için araştırıyorum.

Yuh diyorum tamda bu konu dün gece kafama takılmıştı :)
İngilizce çalışıyorsak acaba proxy i Amerika ip si falan yapsak farkeder mi diye düşünüyordum.
Sizin bahsettiğiniz yer ise hiç dikkatimi çekmedi tecrübeliler yazsın bende merak ediyorum.

ben de ingizlizce de abd seçerim...
hatta çok ünlü bir şov programı var onun videolarına bakıyorum,o da giriyor konumu...
etkisi kesinlikle artı yöndedir,tecrübeyle sabittir.

Diğer konuda dile getirmişim :D özgün kanalımda abd seçiyorum işe yarıyor
ingizlice de tüm dünyayı işaretleyebilsek süper olurmuş :D

eyp50y.png

Soyle bi ornek vereyim. Tayland'da yasiyorum ve ingilizce bi video paylasmistim. Paylasmamin ardindan kisa bi sure sonra 10k+ izlenimlere ulasti ve gelen yorumlar oncelikle Tayland'dan geldi. Video ingilizce, kanal ingilizce fakat videoyu ilk gorenler Tayland vatandaslariydi(normalde ingilizce video izlemezler pek). Bundan kaynakli bi durum olabilir belki, emin degilim.

Arkadaşlar o zaman tam birşey söylemek doğru değil. Herkese göre farklı birşey olabiliyor. Ama o alanın boş olmasından sa Tüm dünya demek daha doğrudur

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] tüm senin açtığın konuları inceledim ama bulamadım:/ link vermen mümkünse sevinirim yoksa problem değil hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri