Videonun Para Kazanması Gitmesi

• Kullanıcı zQrrQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zQrrQ

Kayıtlı Üye
bu sorundan haberi olan varmı nedir ne değildir

1 Eylül - Kanalı açtım
5 Eylül - Videoları attım
9 Eylül(03.00) - Para kazanmalarını açıp kanalı adsenseye bağladım
9 Eylül(11.00) - Videoların para kazanmaları bitti.

0bPqO8.png

1j9yQp.png

İşler dahada zorlaştı sonradan dünya engeli geliyor.

İşte bu bomba olur 2 kanal yayınladım bugün bakalım aynısı olacak mı

Youtube spam'ı bildiğin kökünden kazıyacak bu gidişle.

Önceden ! gelirdi, şimdi direkt $ simgesi kayboluyor.
İlginç, daha karşılaşmadım, bakalım bizede olurmu.

simge kaybolması bende yaşadım zamanındada 2 gün sonra geri gelmişti beni korkutan mail oldu bu mail ne ayak

Şimdide adsense ile mi alakalı acaba? yada geçici bir sorun mu? en son para kazanmalar giden videolar 1-2 güne geri dönmüştü ..

inşallah dediğiniz gibi 2 günde gelir eğer gelmesse bu sorun ünlem gibi değil.video komple para kazanmaya kapanıyor ve açılmıyor.para kazanmayı açtıkdan 6-8 saat sonra oluyor bu problem

bu çoktan beri var içeriği şüpheli olan videolara geliyor yani şüpheli derken mesela obama bir basın toplantısı yapmış almışsın o videoyu atmışsın video sana ait olmadığı kesin veya +18 bir video var ama öle açık saçık fln değil ama +18 gibi bişey ondada$ uçuyor

bu çoktan beri var içeriği şüpheli olan videolara geliyor yani şüpheli derken mesela obama bir basın toplantısı yapmış almışsın o videoyu atmışsın video sana ait olmadığı kesin veya +18 bir video var ama öle açık saçık fln değil ama +18 gibi bişey ondada$ uçuyor

geri geliyormu yoksa böyle kalıyormu

Bi kaç ay öncede aynı olaylar olmuştu, 1 haftadan sonra vazgeçtiler.
Umarım tekrar başlamazlar.

araç kazaları, kavgalar, +16 videolarda dolar gitmesi eskiden beri olan bir şey. İçerisinde şiddet ya da s*x varsa para kazanması gidebiliyor.

Para kazanmaları giden videolar yt to yt ise ünlem yerine böyle bir yöntem getirmeyi planlıyor olabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri