Videoya Alt Yazı Gömme Yapan Varmı

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar videoya alt yazı gömmek istiyorum bir cok programı denedim videoya ekliyorum pc de vlc gom player gibi playerlerle acdıgım zaman alt yazı görüküyor ama sorun şu ki dail vk ok.ru gibi sitelere upload yaptıgımda videoda alt yazılar görükmüyor daha önce videolarda alt yazı kullanan arkadaşlar varsa hangi proyu kullandıgını yazarsa sevinirim

( Not : Harici alt yazı kulllanmak istemiyorum yani site aracılıgıyla ) ben videonun icine gömmek istiyorum )

Total video converter programı filmlere altyazı ekleme imkanı veriyor ama belirttiğin upload sitelerinde aynı işlemi görür mü bilmiyorum.

Arkadaşlar videoya alt yazı gömmek istiyorum bir cok programı denedim videoya ekliyorum pc de vlc gom player gibi playerlerle acdıgım zaman alt yazı görüküyor ama sorun şu ki dail vk ok.ru gibi sitelere upload yaptıgımda videoda alt yazılar görükmüyor daha önce videolarda alt yazı kullanan arkadaşlar varsa hangi proyu kullandıgını yazarsa sevinirim

( Not : Harici alt yazı kulllanmak istemiyorum yani site aracılıgıyla ) ben videonun icine gömmek istiyorum )

senin dediğini yaptım bende de kısa videoda çıktı altyazı ama uzun videoda dm de gözükmedi :confused:

Hardsub olarak arastirirsaniz google da kendinize uygun programi bulursunuz handbrake ve cyberlink powerdirector programlarini kullanmistim

Total video converter programı filmlere altyazı ekleme imkanı veriyor ama belirttiğin upload sitelerinde aynı işlemi görür mü bilmiyorum.

totalide denedim hocam o başlı başına bir sacma program zaten alt ayzıda :))
senin dediğini yaptım bende de kısa videoda çıktı altyazı ama uzun videoda dm de gözükmedi :confused:

aynen hocam

Hardsub olarak arastirirsaniz google da kendinize uygun programi bulursunuz handbrake ve cyberlink powerdirector programlarini kullanmistim

eyvallah hocam bu şekilde hic aramamışdım bir araştırayım

handbrake işini görür mkvtool altyazıyı yapıştırır .. ;)

buda işe yaramıyor ayrıca handbrakeyi kullanırken alt yazı eklenebiliyor zaten de mkv toola ihtiyac duyulmuyor ama digerleri gibi pc de izlenirken alt yazı var upload sitesine upload ettiginde alt yazı yok malasef :(

Pewdiepie seklinde bir altyazidan mi bahsediyosun yoksa sadece translate altyazisi gibi normal bir seyden mi bahsediyosun?

handbrake de burn in yaptınızmı hocam

burn in derken hocam ?? bir yerde hatamı yapıyorum norma videoyu programa ekliyorum arkasından subtitleden alt yazı yolunu gösteriyorum start ile başaltıyorum farklı birşeymi var ??

Pewdiepie seklinde bir altyazidan mi bahsediyosun yoksa sadece translate altyazisi gibi normal bir seyden mi bahsediyosun?

Örnegin ingilizce dizileri türkce alt yazı ile yayınlamak istiyorum hocam yapmak istedigim bu pc de izlerken sorun yok ama upload ettigimde dizileri alt yazı cıkmıyor

burn in derken hocam ?? bir yerde hatamı yapıyorum norma videoyu programa ekliyorum arkasından subtitleden alt yazı yolunu gösteriyorum start ile başaltıyorum farklı birşeymi var ??

Örnegin ingilizce dizileri türkce alt yazı ile yayınlamak istiyorum hocam yapmak istedigim bu pc de izlerken sorun yok ama upload ettigimde dizileri alt yazı cıkmıyor

subtitle kısmında sağ tarafta 2 tane şey var burn in yazıyor onun yanındaki kutucuğa tıklayın hardsub oluyor öyle isterseniz tw den gösteriyim hemen

subtitle kısmında sağ tarafta 2 tane şey var burn in yazıyor onun yanındaki kutucuğa tıklayın hardsub oluyor öyle isterseniz tw den gösteriyim hemen

Hay yaşa be hoca adamın dibisin :))) kac gündür beri ceviri ile ugrasıyorum şimdi oldu yalnız bir sorunum daha var türkçe karakterler çıkmıyor

Hocam onu nasil duzelttim net anlatamam ama pc ye tr paketini kurup klavye ve dili tr yapmaniz lazim bide program ayarlarindan utf 8 8859 du yanlis hatirlamiyosam hep o sekilde baslat demeniz lazim programin ayarlarindan

Hocam onu nasil duzelttim net anlatamam ama pc ye tr paketini kurup klavye ve dili tr yapmaniz lazim bide program ayarlarindan utf 8 8859 du yanlis hatirlamiyosam hep o sekilde baslat demeniz lazim programin ayarlarindan

eyvah eyvah ben vds den yapıyorum :)) bu işlemleri dur bakım dil paketlerini bir yüklemeye calışayım inşallah bu sorunu atlarım da önümüze bakarız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri