Videoya Özel Reklam Sorunu

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
En çok izlenen 2 videomun birinin geliri son 1 aydır yerlerde

Video nun son 28 gün geliri

[url=https://hizliresim.com/YOZVdE][/URL]

Resim de görüldüğü üzere 1 gün de elde etmesi gereken geliri 1 ayda elde ediyor

buda son 2 ayın görüntüsü

[url=https://hizliresim.com/a1rgng][/URL]

Videoya 3/1 oranın da dislike var ama görüntüleme süresi kategorinin çok üstünde

Video da sarı dolar filan yok her hangi bir uyarı yok içerik de şiddet,cinsellik,terörizm gibi şeyler yok neden böyle oldu anlamadım

Acaba Disslike fazlalığından mı reklam çıkmıyor?

Eskiden Ekim de gelirler artar Kasım da daha da artar Aralık da Nirvana yapardı şimdi...

Son düzenleme:
Benim de en çok kazandıran kanalda bu sorun var her gün 0 kazanç. Bazen günlük 1 euro kazanç yansıyor ama ertesi gün o da sıfırlanıyor

EDİT: Like disslike konusu açılmışken bakayım dedim 1400 küsür like var 78 disslike var videoda. Şunu da ekliyim kanaldaki diğer videolarda sorun yok.

benim bi kanaldada var aynısı,like-dislike kapalıydı sanırım bende ama...

Dislike lar reklam çıkmaması için bir etken olabilir

Benim de en çok kazandıran kanalda bu sorun var her gün 0 kazanç. Bazen günlük 1 euro kazanç yansıyor ama ertesi gün o da sıfırlanıyor

EDİT: Like disslike konusu açılmışken bakayım dedim 1400 küsür like var 78 disslike var videoda. Şunu da ekliyim kanaldaki diğer videolarda sorun yok.

aynen hocam diğer videolarda sorun yok bendede tek video da sorun var

Dislike lar reklam çıkmaması için bir etken olabilir

aynen hocam diğer videolarda sorun yok bendede tek video da sorun var

hocam disslike, like sayısından daha fazla yada like sayısına biraz daha yakın olsa tamam diyecem de 1400 küsür like var sadece 78 disslike var. Böyle bişey varsa hiçbir videoda reklam çıkmaz

hocam disslike, like sayısından daha fazla yada like sayısına biraz daha yakın olsa tamam diyecem de 1400 küsür like var sadece 78 disslike var. Böyle bişey varsa hiçbir videoda reklam çıkmaz

hocam dislike oranı tamamen etkili demek yanlış olabilir ancak dislike oranı etken olabilir diye düşünüyorum

açtığım konudaki video da bile reklam çıkıyor benim saf temiz videom da çıkmıyor :) hey allahım ya

https://www.ytpara.com/konu-disi/121711-bu-videoda-nasil-reklam-cikar.html

hocam dislike oranı tamamen etkili demek yanlış olabilir ancak dislike oranı etken olabilir diye düşünüyorum

açtığım konudaki video da bile reklam çıkıyor benim saf temiz videom da çıkmıyor :) hey allahım ya

https://www.ytpara.com/konu-disi/121711-bu-videoda-nasil-reklam-cikar.html

hocam o reklam çıkmayan içeriği yükleyen farklı kanallardan bakın bide. benim o videoyu çektiğim kanalda da reklam çıkmıyor :D tertemiz insan ve reklamveren dostu bir video niye çıkmaz anlamadım ben de :)

Hocam hepsi tamamda görüntülenme ve süreyi neden kapattın o özelliklerden bulunabiliyo mu ki içerik :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri