Videoya Reklam Verme İsteği

macho18

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. Kanalımın birisindeki günlük 2K üstü izlenim alan videolara reklam teklifi aldım. Teklif fena değil ama pek güvenemedim açıkçası. Çünkü reklamı videonun açıklama kısmına koymamı istiyor. Dolayısıyla Youtube'nin bu işe iyi bakmayacağını düşünüyorum. Elemanla yazışmalarımı buraya ekliyorum. Teklifi bu:

I have an affiliate offer and I would like to promote it from your video. We will put the link to the offer in your video description and also on a couple of annotations on the video. I will then split the profits 50/50 with you.

Assuming 2,000 views per day and 0.5% conversion = $100 per day = $3,000 per month = $36,000 per year for you. This is per video, if you have other high traffic videos let me know and we can replicate it across them....you can see the scale here...20 videos would net you nearly $200,000 per year!!

So here is what i need you to do:

This goes in the description: http://tinyurl.com/Kick-Butt-Cellulite-Redux-Info - Learn About the Only Permanent Cure for Cellulite Now!

Please add 2 annotations, 1 at start for 30 secs and 1 at end for 30 secs. In the annotations the text should read:
Click the Description Link Now to Learn About the Only Permanent Cure for Cellulite!

Hope it is OK, any questions please give me a shout

The plan is to add the links to YOUR video...you are getting lots of views per day, people watching your video will see the link and hopefully click and buy the product..then you get 50% of the commission.

I am not sure about your questions, but let me try and answer.

1. The link will go in the video description field
2. I will monitor the sales we make, you can trust me.
3. I need your paypal account to pay you the money for sales we make
4. Yes it is legal to publish links in youtube video descriptions, everyone does it.
5. You will not charge anything for subscriber, if they buy the product, you will get a 50% cut = $10 per customer

Any more questions please let me know.

Bu teklife göre videomun açıklamasındaki linke tıklayıp ürünü satın alan olunca 10 Dolar ödeme yapacağını söylüyor. Ama bana tıklama ve satın alma tespitini nasıl yapacağını net açıklamamış. Bana güvenebilirsin demekle yetinmiş. Benden cevap bekliyor. Forumda daha önce bu ve buna benzer bir anlaşma yapan var mı aranızda? Yardımlarınızı bekliyorum.

---------- Mesaj saat 23:31:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:43 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar kanalın günlük hiti 21K ve giderek yükseliyor. Ve ayrıca Zoomin networkte. Yanlış bir şey yapıp kanalı sıkıntıya sokmaktan korkuyorum. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen.

Arkadaşlar merhaba. Kanalımın birisindeki günlük 2K üstü izlenim alan videolara reklam teklifi aldım. Teklif fena değil ama pek güvenemedim açıkçası. Çünkü reklamı videonun açıklama kısmına koymamı istiyor. Dolayısıyla Youtube'nin bu işe iyi bakmayacağını düşünüyorum. Elemanla yazışmalarımı buraya ekliyorum. Teklifi bu:

I have an affiliate offer and I would like to promote it from your video. We will put the link to the offer in your video description and also on a couple of annotations on the video. I will then split the profits 50/50 with you.

Assuming 2,000 views per day and 0.5% conversion = $100 per day = $3,000 per month = $36,000 per year for you. This is per video, if you have other high traffic videos let me know and we can replicate it across them....you can see the scale here...20 videos would net you nearly $200,000 per year!!

So here is what i need you to do:

This goes in the description: http://tinyurl.com/Kick-Butt-Cellulite-Redux-Info - Learn About the Only Permanent Cure for Cellulite Now!

Please add 2 annotations, 1 at start for 30 secs and 1 at end for 30 secs. In the annotations the text should read:
Click the Description Link Now to Learn About the Only Permanent Cure for Cellulite!

Hope it is OK, any questions please give me a shout

The plan is to add the links to YOUR video...you are getting lots of views per day, people watching your video will see the link and hopefully click and buy the product..then you get 50% of the commission.

I am not sure about your questions, but let me try and answer.

1. The link will go in the video description field
2. I will monitor the sales we make, you can trust me.
3. I need your paypal account to pay you the money for sales we make
4. Yes it is legal to publish links in youtube video descriptions, everyone does it.
5. You will not charge anything for subscriber, if they buy the product, you will get a 50% cut = $10 per customer

Any more questions please let me know.

Bu teklife göre videomun açıklamasındaki linke tıklayıp ürünü satın alan olunca 10 Dolar ödeme yapacağını söylüyor. Ama bana tıklama ve satın alma tespitini nasıl yapacağını net açıklamamış. Bana güvenebilirsin demekle yetinmiş. Benden cevap bekliyor. Forumda daha önce bu ve buna benzer bir anlaşma yapan var mı aranızda? Yardımlarınızı bekliyorum.

---------- Mesaj saat 23:31:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:43 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar kanalın günlük hiti 21K ve giderek yükseliyor. Ve ayrıca Zoomin networkte. Yanlış bir şey yapıp kanalı sıkıntıya sokmaktan korkuyorum. Bilen biri varsa yardım etsin lütfen.

Valla arkadaşım rakam olarak bunun yanından geçmese de benzer bi teklif bana da gelmişti, ilgilenmedim. Şimdi bu arkadaş sana yıllık 200.000 dolar verene kadar senin videoları kendi yükler sana da sahte telifi atıp yoluna bakardı diye düşünüyorum, yani çok inandırıcı gelmedi bana. Ama olmaz olmaz diye bir şey yok özellikle yabancı forumları araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Valla arkadaşım rakam olarak bunun yanından geçmese de benzer bi teklif bana da gelmişti, ilgilenmedim. Şimdi bu arkadaş sana yıllık 200.000 dolar verene kadar senin videoları kendi yükler sana da sahte telifi atıp yoluna bakardı diye düşünüyorum, yani çok inandırıcı gelmedi bana. Ama olmaz olmaz diye bir şey yok özellikle yabancı forumları araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Tamam. Cevabınız için teşekkür ederim. Detaylı bir araştırma yapayım. Forumda bu teklifi alan başka biri var mı acaba?

Why should I trust you? I know CPA systems too. Thanks for the tip, I'll apply this for my own clickbank account.

Yazıp yolla adama ;)

herkes ekmeğinin peşinde tencereyi kaynatma çabasında:D acaba inanan çıkıyor mu dicem ama muhakkak vardır.

en bomba yeri de şurasıymış:

2. I will monitor the sales we make, you can trust me. :D

herkes ekmeğinin peşinde tencereyi kaynatma çabasında:D acaba inanan çıkıyor mu dicem ama muhakkak vardır.

en bomba yeri de şurasıymış:

2. I will monitor the sales we make, you can trust me. :D

Elemanın verdiği linkteki tanıtım videosunu izledim. Cidden etkileyici bir tanıtım hazırlamış. Ürünün gerçekliğine inanıp satın alan çok fazla insan vardır. Ancak reklamını yayınlatma isteği biraz tuhaf. Elemana mesaj atıcam. Tek videoda aylık 200 dolara yayınlarım diye. 100 dolar da olur :D Para peşin olduktan sonra :D Ancak merak ettiğim şey Youtube bu işe taş koyar mı koymaz mı? Bilgisi olan var mı? Sıkıntı çıkar mı açıklamada reklam yayınlamak?

sıkıntı çıkmaması lazım youtube artık dış linklere müsaade ediyor.

Aynen dediğin gibi yap peşin para iste diğer türlü zaten bir mantığı yok güven üzerine dönmüyor bu işler.

sıkıntı çıkmaması lazım youtube artık dış linklere müsaade ediyor.

Aynen dediğin gibi yap peşin para iste diğer türlü zaten bir mantığı yok güven üzerine dönmüyor bu işler.

Sanırım haklısın hocam. Youtube sıkıntı çıkarmadığı sürece reklam eklerim videolara. Elemanla 1000 dolardan pazarlığı başlatayım. Bakalım kaçta kapanacak pazarlık :D Burdan yazarım neticeyi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri