Videoya telif gelip gelmedigini onceden anlamak

İpucu da mı vermeyeceksiniz?

maxresdefault.jpg

Tanidik medyum var 3 vakte kadar olacaklari soyluyor bize :D

Fixlenmesin diyorsunuz peki neden konu açıp gövde gösterisi yapıyorsunuz kendinizimi tatmin ediyorsunuz anlamadımki.

Merhaba arkadaslar uzun sure yapilan testlerden sonra bir videoya telif gelip gelmeyecegini daha onceden anlamanin yolunu bulduk, yani biri size telif yollamis ve video telifliler sirasina dahil edilerek sirasi gelince silinecek ama bunu anlamak icin onceden bir yontemle netlesdirmek mumkundur ve bu da o demek ki video kaldirilana kadar kendimiz siliyoruz telif de gelmemis oluyor normalde :) test edildi ve gayet basarili sonuclandi, test sirasinda resmi kanallarla spam kanallar arasinda calisildi.

Bende adsense banına çözüm buldum hocam. Uzun uzun testler yaptık arkadaşlarla. Baya uzun ama. Şimdi adsense banlansa bile açıyoruz. Testler sırasında spam özgün site blog her şey kullanıldı.

Bide araba aldık kazandığımız paralarla.

Bu yaza da arkadaş ev almayı planlıyor.

Eylül gibi de kuzenim evlenecek.

Amcamın küçük oğlu da ygsden iyi puan almış.

Şimdi bunları niye anlattım. Her şey olabilir yani hayatta o yüzden.

Bende adsense banına çözüm buldum hocam. Uzun uzun testler yaptık arkadaşlarla. Baya uzun ama. Şimdi adsense banlansa bile açıyoruz. Testler sırasında spam özgün site blog her şey kullanıldı.

hocam akşam akşam iyi güldürdün beni son 7-8 aydır formun halini özetlemişsin resmen .... artık formda bu konulara alıştık denilecek pek birşey yok arkadaşa BOL kazançlar ...

Fazla gitmeyin adamın üstüne siz hiç mi egonuzu tatmin etmediniz ?

Eğer gerçekten böyle bir yol var ise,bunu duymak ta güzel :)
araştırmak bizim işimiz nasıl olsa.Gerçi aklıma bişey geliyor ama şimdi geç oldu yarın bi bakarım

yeğenlerden bahsetmemişsiniz :)

Merhaba arkadaslar uzun sure yapilan testlerden sonra bir videoya telif gelip gelmeyecegini daha onceden anlamanin yolunu bulduk, yani biri size telif yollamis ve video telifliler sirasina dahil edilerek sirasi gelince silinecek ama bunu anlamak icin onceden bir yontemle netlesdirmek mumkundur ve bu da o demek ki video kaldirilana kadar kendimiz siliyoruz telif de gelmemis oluyor normalde :) test edildi ve gayet basarili sonuclandi, test sirasinda resmi kanallarla spam kanallar arasinda calisildi.

Hadi Otomatik telifleri ccden anlıyorsun diyelimde manuelleri nasıl anlayacaksın onun sırasıdamı var hocam ? var veya yok demeniz yeterli :D

Herhalde bu kadarıda saklamazsınız :)

Öyle olmaz hocam bu iş,, O zaman ne anlamı kaldıki, Telif gelmeden öğrenmenin, onun zevki heyecanı ayrı, Bedavada versen alıp kullanmam,, O adrenalin bambaşka, Videona telif gelecekki İşin heyecanı zevki olsun....Yoksa Youtube çekilmez.. Sıkıcı olur yani :)

Arkadaşlar hayırlı iftarlar diliyorum.isterseniz birkaç fıkra anlatabilirim.zaten amaçsızca açılmış bir konu bende güzel Bi fıkra anlatsam fena olmaz

aman söylemeki sürprizi kaçmasın :D arayıp bulalım bizde yalnız umut verici

cok konu gordum ama laf olssun dıye konu acanı ılk defa gordum..ya bır sorun olur acarsın,satıs olur alım olur acarsın..ben bunu bılıyorum bu...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri