Videoyap 3 Yaşında

Aslında yönetici desteğine yetişebilirim fakat hiç duramıyorum ki hep yazılım yapıyorum:)

Kaldırmam hüsranlara sebep açar:) Serverlar limitin kalktığı gün boyunca kilitlenir:) 3. Yaş gününü acılarla geçirmesini istemeyiz değil mi:)

3 yıl için 3 ay mı 3 gün mü vereyim bende bilemedim :)

Üstad, zam öncesi 1 yıl almıştın. 199 tl ye aldın şuanda 330 tl. Yani senin karın %60 a yakın. Son 4 ayda yeni fiyatla almışlar için bu %25 kötü birşey. Fakat yılda 1 defa hediye veriyorum bunu maruz görün. Kimse kırılmasın.

:) 23:30 gibi veririm büyük ihtimalle. Yeniden mi donduracaksın yoksa gün sayın 1 mi:)

Allah razı olsun kardeşim. Hep birlikte nice 3 yıllara inş.
destekten yazdım size hesabı kanal ekleyince daha fazla verip aynı limitte kalıyoruz mantıksız oluyor hocam her 40 kanala 10k hak vermeniz lazım ki adalet sağlansın

youtube yi bitiren bot .

Merhaba hocam,

Hiç botu kullandın mı bilmiyorum. Kullandıysan kazanamadın mı ki?

Eğer youtube benim botu bitirmek isteseydi clientın tokenında site adresim zorunlu yazıyor. Ona bağlı tüm kanallarda belli. Saniyesinde bitirirdi. Demekki benim yaptığıma karşı bir cepede durmuyor.

Herneyse senin doğum günü partine birisi gelip Bu kişi yüzünden aç kaldım dese sen seyredermiydin? Ne düşünüyorsanız düşünün. Yazmakta özgürsünüz fakat bu konu videoyapın yaş gününü kutlama konusudur.

hocam eğer 1000 kapanma olayını bypass edecek bir partner bulamazsan adsense de bot olayı yürümez, yürüyemez. dailymotion'a ağırlık ver güzel bir şey yap bizde alalım senden ama youtup olayı artık eskisi gibi değil.

hocam eğer 1000 kapanma olayını bypass edecek bir partner bulamazsan adsense de bot olayı yürümez, yürüyemez. dailymotion'a ağırlık ver güzel bir şey yap bizde alalım senden ama youtup olayı artık eskisi gibi değil.
çalışan yine çalışıyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nin herhangi bir zorunluluğu yok partner bulmak için herkes kendi araştırıp bulsun bence ayrıca videoyapla süper adsense çalışılıyor (çalışmasını bilen) çokta ekmek yedirdi teşekkür ederim videoyap...

Aslında yönetici desteğine yetişebilirim fakat hiç duramıyorum ki hep yazılım yapıyorum:)

Kaldırmam hüsranlara sebep açar:) Serverlar limitin kalktığı gün boyunca kilitlenir:) 3. Yaş gününü acılarla geçirmesini istemeyiz değil mi:)

3 yıl için 3 ay mı 3 gün mü vereyim bende bilemedim :)

Üstad, zam öncesi 1 yıl almıştın. 199 tl ye aldın şuanda 330 tl. Yani senin karın %60 a yakın. Son 4 ayda yeni fiyatla almışlar için bu %25 kötü birşey. Fakat yılda 1 defa hediye veriyorum bunu maruz görün. Kimse kırılmasın.

:) 23:30 gibi veririm büyük ihtimalle. Yeniden mi donduracaksın yoksa gün sayın 1 mi:)

Allah razı olsun kardeşim. Hep birlikte nice 3 yıllara inş.

ölsek 4 gün sonra haberiniz olacak hocam :) ama videoyaptan fazlasıyla memnunum :)

kurulduğundan beri kullandığım bir sistem zamanında çokta kazandırdı ama spam işi bitti gibi bişey artık yinede kullanmayı bilince kazandırmayada devam ediyor bügün 1 aylık daha aldım gece ödülüyle daha da iyi olacak nice 3 yaşlara :)

hayırlısı olsun hocam
bu arada o kadar php dosyasını laravel gibi bi framework ile takip ediyosunuzdur galiba
sql boyutu nedir en çok merak ettiğim soru bu :)

bu arada videoyapa responsive sade bi tasarım şart

Nice 3.senelere hocam hep beraber kazanmaya devam ederiz inşallah ama gidişat pek onu göstermiyor youtube tarafından : )

Açıkçası partnerlerin kanal atmasıymış, youtube politikasıymış, adsense banlamasıymış bunların hiçbiri beni korkutmuyor. Kanallarımda atıldı, adsenselerim de banlandı ama hiç ümitsizliğe kapılmadım, kapılmıyorum. Nedeni ise Videoyap'tır. Videoyap'ın hala aktif olması bana güven veriyor, çalışma azmi veriyor.

Kazandırdıkların ve kazandıracakların için teşekkürler Efe hocam. Birlikte yıllarca çalışmak dileğiyle nice 3 yıllara :)

sistem mükemmel bir şekilde devam ediyor düzgün bir şekilde kanalları tanıttığınızda kapanma felan yaşama ihtimali benim açımdan %0 son 3 4 aydır 0 kapanma yaşıyorum

Hadiyeleri akbil olarak alabiliyormuyuz?
Tabiki kardeşim, senin için biz gelir senin durağına akbil basarız ya nedemek:)
destekten yazdım size hesabı kanal ekleyince daha fazla verip aynı limitte kalıyoruz mantıksız oluyor hocam her 40 kanala 10k hak vermeniz lazım ki adalet sağlansın

Matematiksel hiç hesabını yapmamıştım fakat kısa sürede yapıcam hocam.

Partner işi çok zor hocam, baya araştırdım çıkarı yok. Adsense devam etmek gerekiyor. Ben 35 gündür adsense kasıyprum cok şükür sıkıntı yok. Hard spam olayı bitti. Adsenseyi bağla videoları at değil artık olay. Videoları at 1 hafta bekle kanalı bağla olayı var hocam.

ölsek 4 gün sonra haberiniz olacak hocam :) ama videoyaptan fazlasıyla memnunum :)

Furkan hocam her mesaja göz atıyorum. Sistemde sıkıntı olabilecek bir durum varsa müdahale etmek amacıyla. Fakat onun dışında ancak sırası gelince cevap yazıyorum. Allah korusun örnek kötüymüş. Gecinden versin...

kurulduğundan beri kullandığım bir sistem zamanında çokta kazandırdı ama spam işi bitti gibi bişey artık yinede kullanmayı bilince kazandırmayada devam ediyor bügün 1 aylık daha aldım gece ödülüyle daha da iyi olacak nice 3 yaşlara :)

Teşekkürler hocam, evet spam zorlaştı. Ama zor spamle mücadele edenler daha cok kazacağına inanıyorum. sonucta izlenecek video hitti aynı kanal sayısı az demekki spami beceren artık daha cok kaZanacak döneme geldik.

3. Yıl.şerefine toplu videodaki editleme limitine bi ayar geçin hocam

inş kardeşim bende kısa sürede o olaya el atacağım inş.

hayırlısı olsun hocam
bu arada o kadar php dosyasını laravel gibi bi framework ile takip ediyosunuzdur galiba
sql boyutu nedir en çok merak ettiğim soru bu :)

bu arada videoyapa responsive sade bi tasarım şart

Framework kullanmıyorum hocam. Klasik yazılım türü kullanıyorum. Tabiki çok düzenli olarak.

Yapı olarak bir arşiv sqli birde anlık sql olarak 2 sql serverı var. 6 günü dolduran içerikler arşiv sqline gidiyor. Performans için. Arşiv sqli 33 gb, anlık sql ise 2gb civarında oluyor. arşive geçerken bir cok veri sadeleşip detayını almadam geçiriyor.

Tasarım değiştirmeyi istemiştim. Fakat herkes karşı cıkmıştı, bu kolay anlaşılırlık kalsın diye

Bol kazançlar hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] , sayende cok iyi paralar kazandik. Nice 3. yillara .

Hocam cok merak ediyorum cevaplamanızı istiyorum cevaplamasanız bile pm yoluyla bana bildirin lütfen :D

1-Botu ilk yaptırdıgınızda ve bot tamamıyla hazır hale geldiğinde ne kadar masraf oldu ?
2-Bot ilk ayında kaç TL bıraktı ?
3-Botun geçen ayki aylık gideri ne kadar hocam ?
4-Botun geçen ayki brüt ve net geliri ne kadar ?

Dediğim gibi merakıma mazur görün buradan cevaplamasanız bile özelden söyler misiniz :D

Nice 3 lü yıllara bu arada.

Hocam cok merak ediyorum cevaplamanızı istiyorum cevaplamasanız bile pm yoluyla bana bildirin lütfen :D

1-Botu ilk yaptırdıgınızda ve bot tamamıyla hazır hale geldiğinde ne kadar masraf oldu ?
2-Bot ilk ayında kaç TL bıraktı ?
3-Botun geçen ayki aylık gideri ne kadar hocam ?
4-Botun geçen ayki brüt ve net geliri ne kadar ?

Dediğim gibi merakıma mazur görün buradan cevaplamasanız bile özelden söyler misiniz :D

Nice 3 lü yıllara bu arada.

Merhaba hocam

1) Kendim yaptım.
2) İlk 4 ay zarar yazdı.

3. ve 4. soruya cevap özeldende veremem hocam.

1. soruna istinaden Böyle bir yazılımı başka firmaya kodlasaydın kaça kodlardın diye soruyorsan 100.000 tlden aşağı kodlamazdım. Buradaki zor yapı serverlara paylaştırmaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam eyvallah botun güzelde artık bi sınırlama seninde getirmen lazım. Tamam senin botuna bişey demiyoruz ama senin botunu kullanan insanlar bu hale getirdi ortalığı hem senin hemde bişeylerin ilerisi için artık seninde önlem alman lazım

Hayırlı olsun hocam şu süreçte kanalları nereye bağlayacağımı bilemediğimden dün dondurdum hesabı biraz ara vereceğim :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri