Videoyap Api Key Olusturma Hk

kusursus

Yasaklanmış
selam arkadaslar videoyap kanallar sekmesindeki youtube api key olusturmak icin asagidaki resimde gozuken browser key degilde server keye tıklayıp api key olusturur ve olusturdugumuz api keyi kullanırsak sonuc ne olur deneyen varmı.

api key istatistikleri göstermeye yarıyor diye biliyorum almasanda olur api keyi, ayrıca browser seçerek almalısın videoyap browserde gösteriyor api keyi serverde göstermiyor

api key istatistikleri göstermeye yarıyor diye biliyorum almasanda olur api keyi, ayrıca browser seçerek almalısın videoyap browserde gösteriyor api keyi serverde göstermiyor
bi arkadasım server key tıklayarak aldı hatta bi kac kanal acti o server key ile aldıgı api key ile daha sonra ne oolur ne olmaz diye browser keyden alıp kullanmaya devam etti. merak ettigim hız acısından browser keyden farklımı kanal kapanma yuzdesi kac olur ?

bi arkadasım server key tıklayarak aldı hatta bi kac kanal acti o server key ile aldıgı api key ile daha sonra ne oolur ne olmaz diye browser keyden alıp kullanmaya devam etti. merak ettigim hız acısından browser keyden farklımı kanal kapanma yuzdesi kac olur ?

Önemli olan client api key yt de arama yapma gibi özellikler için var diye biliyorum. Hızada bir etkisi olduğunu düşünmüyorum.

engeli eşleşeni bur dan render siz geçmemiz mümkün mü ki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri