Videoyap Blogger Bölümünü Geliştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bloga Xml yedeğini import ettiren bir bölüm olursa iyi olur.Videodaki gibi yapılan işlemleri otomatik yapacak.

benim anladığım kadarıyla asıl zor olan iş zaten google gibi getir kısmı 1ana bloğa 3 blog ekledim toplamda 700 tane içerik eklendi.ben bunu nasıl tek tek eklicem zor iş harbiden.

Aslında şöyle bir bot olacak api sistemi ile çalışan önce resimleri tarayacak ilgili kelime ile sonra o resimleri blog aktaracak gerek etiketleride birlikte ekleyecek en fazla 10 resim olacak olay bu :)

işleri kolaylaştıracak bir sistem çıkarsa on numara olacak beklemedeyim..

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] adlı üyeden alıntıdır [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Arkadaşlar tekrar merhaba

forumda blogger kopyalayıcı botlar türemiş galiba , skypetan arkadaşlar yazıyor. Bunlara gerek yok bir blogtan tüm içeriği almak için şu şekilde yapmanız yeterlidir.

örneğin blog adresimiz bu :

Resum One Template

benim adsense ekli aramızdan biri kurmuş bunu dün 8000 hit almış ve güzel bir adsense geliri bırakmış. örneğin bunun içeriğini almak istiyorsunuz. (tabi bu site işinize yaramaz çünkü benim verdiğim DB)

.com.tr/ kısmından .tr/ yi siliyoruz:

Resum One Template bu şekilde kaldıktan sonra sonuna şu uzantıyı ekliyoruz :

/feeds/posts/default?orderby=updated&max-results=999

sonuç olarak :

http://resumeonetemplate.blogspot.co...ax-results=999

alın size sitenin xmlsi .

bunu kopyalayıp size yolladığım dblerden birinin içindeki silip onun yerine kopyalayabilirsiniz.

ya da notepad++ ile xml dosyası oluşturup içine atarsınız işte bu kadar ))

daha sonra bu xmlyi içe aktar yaparak kendi blogunuza tüm içerikleri kopyalayın..

ve son sürprizimiz yeni dbler bulmak için google a bilindik anahtar kelimeler yazın ve görsellerde aratın:

örneğin ausmalbilder , furniture, hair style, decorations , frisuren ... gibi
görsellerde çıkan resimlerin üzerinde mouse ile gezin ve adreslerine bakın.

bir blogspot gördünüz mü ilk sıralarda bizim sistemin aynısı ) alın içerik sizin olsun

ve $$$$$)

kolay gelsin...

Bir db yükledikten sonra tek tuşla yazıları özgünleştirmek olabilir mesela

Hocam belli sayıda içe aktarma yapınca sistem tıkanıyor ya içe aktarmayı yapmıyor ya da sınırı aştınız diyor . buna da takılmazsa bot güzel olur

Fikirler için teşekkürler Arkadaşlar. Kelimeyi yazdığınızda aşağıdaki resimde olduğu gibi o kelimeyle alakalı oluşturulacak 25 tane yayına ait başlık, etiket, açıkalama ve her yayın için 8 tane resim gösteriyor.

Örnek Yayınlanan bir içeriğin linki: dedede: Barbie I Can Be ( Pet Vet, Baker, Pizza Chef)

7MgYLr.png

Fikirler için teşekkürler Arkadaşlar. Kelimeyi yazdığınızda aşağıdaki resimde olduğu gibi o kelimeyle alakalı oluşturulacak 25 tane yayına ait başlık, etiket, açıkalama ve her yayın için 8 tane resim gösteriyor.

Örnek Yayınlanan bir içeriğin linki: dedede: Barbie I Can Be ( Pet Vet, Baker, Pizza Chef)

7MgYLr.png

bu şekilde olsa yeter hocam.

Google`da aratılan kelimeye ait ilk 8 veya 10 resimi çekicek ve bloğa ekliyecek ama bu resimler alt tagı falan girmek lazım hep daha iyi olur :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam google gibi getir ve oluşturu yapma imkanınız var mı ?

edit: konuyu sonradan inceledim açıklama yapılmış, eklentiyi bekliyorum.

Son düzenleme:
Üstad sadece resim içerikli blog içinmi sistemi geliştireceksiniz.
Yoksa makale de ekleyebilecekmiyiz.

bu şekilde olsa yeter hocam.

Google`da aratılan kelimeye ait ilk 8 veya 10 resimi çekicek ve bloğa ekliyecek ama bu resimler alt tagı falan girmek lazım hep daha iyi olur :)

Resimlerin img alt tag eklemesini kısa sürede ayarlayacağım. resimlerin isimlerini çekmeyi yapmamıştım hocam. Süper fikir teşekkürler hocam:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam google gibi getir ve oluşturu yapma imkanınız var mı ?

edit: konuyu sonradan inceledim açıklama yapılmış, eklentiyi bekliyorum.

İnşallah hocam, bugün bir arkadaş bloglarıda youtube kanalı gibi firefox ile kolayca ekleyelim dedi. İnşallah bu hafta onu yaparken google gibi getir ve dizine ekle modüllerinide yapmaya çalışacağım.

Üstad sadece resim içerikli blog içinmi sistemi geliştireceksiniz.
Yoksa makale de ekleyebilecekmiyiz.

Hiç aklımdan makale ile alakalı bir durum düşünmemiştim. Makale için kurulcak olsa nasıl bir şekilde makale üretilmesi yapılabilir ki? galiba beynim durdu. Gün boyunca bu sayfayı yazmakla uğraştığımdan olabilir :)

Az kaldı on numara birşey geliyor galiba :)

Hocam 1 gmail ile açılan birden fazla blog yönetilebilecek mi bu sistemle ?
Örneğin 1 gmail ile 5 tane blog açtık. 5 blogada içerik yükleyebilir miyiz bu şekilde ?

yine [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] yine bomba bir özellik yt bizi üzdü inş blogger sevindirecek , eline sağlık şimdiden hocam

Hiç aklımdan makale ile alakalı bir durum düşünmemiştim. Makale için kurulcak olsa nasıl bir şekilde makale üretilmesi yapılabilir ki? galiba beynim durdu. Gün boyunca bu sayfayı yazmakla uğraştığımdan olabilir :)
Üstad mesela apili spinleme servisleri var.
Bunların yapısına göre sistemi geliştirirseniz ögzün makaleler ile özgün bloglar yapılabilir

www. spinnerchief. com
thebestspinner. com
www. spinrewriter .com
chimprewriter. com
wordai. com
www. x-spinner. com
espinner. net

Mesela bu sitelerle uyumlu olursa hazır makaleleri sisteme ekler spinleyerek bloglara aktarabiliriz

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] çok mantıklı, bloggerı tek tıkla ekleyebilmek google gibi getirden daha önemli :D

Az kaldı on numara birşey geliyor galiba :)

İnşAllah hocam. Önceki sayfada bugğn yaptığım özellik güzel bir özellik. Onunla güzel bir blog oluşturdum ve hemen güzel hitler yapmaya başladı. İnanıyorum ki google gibi getir yapıp dizin eklemesi yapılırsa yemede yanında yat olucaktır. Bu hafta getirmeye çalışacağım, inşAllah bir aksilik çıkmaz. Çünkü daha önce hiç webmaster toolsa yönelik bir yapı kurmadım.

Hocam 1 gmail ile açılan birden fazla blog yönetilebilecek mi bu sistemle ?
Örneğin 1 gmail ile 5 tane blog açtık. 5 blogada içerik yükleyebilir miyiz bu şekilde ?

Youtube sistemim gibi tamamen apiyle çalışıyor. Kanalı eklerken google nasıl youtubeda 1 den cok 1 gmailde kanal varsa hangisine yetki vereceksin diye soruyorsa blogger içinde soruyor hocam. Bu nedenle 1 gmailde 1 den cok blogu ekleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri