bigboss01
Yasaklanmış
kelepir videoyap bot satlık
Satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun
Satıldı alan arkadaşa hayırlı olsun
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaslar 162 günü bulunan (5 ay 12 gün) artı olarak içinde 1015 video yükleme hakkı bulunan botum satlıktır.
fiyat tek fiyat 100 lira
ödeme şekli banka
ziraat bank ,iş bank, vakıf bank ,halk bankası
hocam kimse almazda satmak isterseniz ben 60 a alabilirim.
Arkadaşımız kendini çok akıllı sanıyorneden kımse almazda sen 60 a alasın hocam merak ettim
Arkadaşımız kendini çok akıllı sanıyor![]()
Arkadaşımız kendini çok akıllı sanıyor![]()
Siz yanlış anlamıssınız60 TL Ye Verirsen Alırım Dememiş
Eğer Satamazsanız Benim 60 TL Verme İmkanım Var Demiş Sizede Uygun Gelirse Alabilirim Demiş
Siz yanlış anlamıssınız
" hocam kimse almazda satmak isterseniz ben 60 a alabilirim. "
Kimse satın almaz diyor belki gelip biri alıcak ? botun fiyati 60 tl değil baktım simdi değerlere göre fazla. Yanlışım varsa düzeltin.
Virgülle olmuyor işte bakın oraya dikkat kimse " almaz " diyor ama eğer almayabilir gibi vs. cümle kursaydı tamam diyecektim neyseKimse satın almaz demiyor hocam aslında orada yazım yanlışı var araya virgül koysa iş tamam olucak ama dediğiniz gibi değil.Adam eğer kimse botu satın almassa satmak isterseniz ben 60 tl verebilirim demek istemiş.
Virgülle olmuyor işte bakın oraya dikkat kimse " almaz " diyor ama eğer almayabilir gibi vs. cümle kursaydı tamam diyecektim neyse![]()
Kimse satın almaz demiyor hocam aslında orada yazım yanlışı var araya virgül koysa iş tamam olucak ama dediğiniz gibi değil.Adam eğer kimse botu satın almassa satmak isterseniz ben 60 tl verebilirim demek istemiş.
Yine birşey değiştirmiyor almaz , almazda mesela ben sana gelip desem bence bu adam bunu almazda bunu alır ? desemDikkat ederseniz o almaz kelimesinin sonunda "da" yazıyor.
Hocam Emin Olun Siz Yanlış Anladınız Almaz Demiyor Almazda DiyorVirgülle olmuyor işte bakın oraya dikkat kimse " almaz " diyor ama eğer almayabilir gibi vs. cümle kursaydı tamam diyecektim neyse![]()
Hocam Emin Olun Siz Yanlış Anladınız Almaz Demiyor Almazda Diyor
Almazda Satışa Daha Düşük Miktardan Devam Ederseniz Ben 60 Tl Ye Talibim Diyor.
Zaten Kimse Almazda Anlamında Değil Kimse Almazsa Diyor
lütfen yeter arkadaslar
hocam arkadaşın anlatmak istediğini ve anlaşılanı konuşuyoruz
boş yere kişiler mağdur olmasın birbirimizi kırmayalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.