Videoyap botu Geri İadesini İstiyorum İlgili Kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

caner1992

Kayıtlı Üye
yaklaşık 1 saat oldu veya olmadı memnuniyetsizlik oluştu içimde destek bölümün yoğunlugundan dolayı geç görmenizi istemem alış saati malüm
yapamayağım özür dilerim geri iadesini alırsanız sevinirim ben kullanamadım forumdan az çok takip ediyorum kullanan arkadaşlar yadırgamasın en iyisi elle devam edecegim üşengecligimden etiket vesayre yaparım diye düşünmüştüm hiç bana göre degilmiş

burasi videoyap botu destek forumu mu bize youtube forumu demislerdi ?

buraya niye yazıyorsun ki? destek bölümüne yaz sana gerekeni söyler zaten.. yazdığın saat vs gözüküyor sonuçta.. forumu kirletmeyelim. merak etme bu forumda herkesin hak yiyeceğini düşünürüm bir tek videoyap sahibinin yemeyeceğine eminim..

malesef iade olayımızı kaldırdık. Banka 22 tl iade komisyonu kesiyor artık iade edicek bir tutar kalmıyor.

Bu durumu ödeme sayfasında en alta kırmızı uyarılı olarak yazmıştık.
25 tl ile ne ben zengin olurum ne siz eyv canınız sagolsun

malesef iade olayımızı kaldırdık. Banka 22 tl iade komisyonu kesiyor artık iade edicek bir tutar kalmıyor.

Bu durumu ödeme sayfasında en alta kırmızı uyarılı olarak yazmıştık.
25 tl ile ne ben zengin olurum ne siz eyv canınız sagolsun
kardeş haklarını başkasına satabiliyorsun bildiğim kadarıyla bu forum aracılığıyla

ben pek anlamıyorum geri iadesi başka bir yolla almasını ısrarla talep ediyorum
geri iade komisyonu kesilmesin diye mevcut telefon hattımı kontür şeklinde iade edilmesini talep ettim gelişmeleri yazacagımdır

ne kadar sabırsızsınız bottan destekten yaz mutlaka dönüş yapar buraya yazıpta kirliliğe gerek yok ...

Artik geri iade yapmiyorlar. Madem 1 saat kullandin memnun kalmadin o zaman para vermeden once niye demo istemedin o zaman 1 gun kullanicaktin deneme amacli...

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Merhabalar,

Ödeme sayfasında kırmızı yazıyla not var. Deneme süresi isteyip deneyebilirdiniz. 14.05.2014 den sonra satın alımların iade edilmesi söz konusu değildir. Dilerseniz başkasına hesabınızı satın. Ama artık günde 200-300 satış varken 2-3 iade işlemi yapmakdan yorulduk. Bir iade yapan geliyor tekrar alıyor yine iade ediyor. Tek alıyor yine iade ediyor. Sonra yine tekrar alıp iade ediyor. Çocuk oyuncağına döndürenler oldu. Videomuzdan sistem belli. Deneme süreside veriyoruz. Artık iade işlerini yapmayacağımızı beyan ettik. Ondan öncesinde alanlar isterse onlarda uyarı yoktu. Ama 2 gündür bunu duyurduk. ödeme sayfamızda da kocam kırmızı yazıyla yazıyor

Hocam gelişmeleri bizimle paylaş çok merak ediyoruz çok önemli bir konu.

Merhabalar,

Ödeme sayfasında kırmızı yazıyla not var. Deneme süresi isteyip deneyebilirdiniz. 14.05.2014 den sonra satın alımların iade edilmesi söz konusu değildir. Dilerseniz başkasına hesabınızı satın. Ama artık günde 200-300 satış varken 2-3 iade işlemi yapmakdan yorulduk. Bir iade yapan geliyor tekrar alıyor yine iade ediyor. Tek alıyor yine iade ediyor. Sonra yine tekrar alıp iade ediyor. Çocuk oyuncağına döndürenler oldu. Videomuzdan sistem belli. Deneme süreside veriyoruz. Artık iade işlerini yapmayacağımızı beyan ettik. Ondan öncesinde alanlar isterse onlarda uyarı yoktu. Ama 2 gündür bunu duyurduk. ödeme sayfamızda da kocam kırmızı yazıyla yazıyor

Tebrik ederim sizde olması gerekeni yaptınız. ciddi anlamda 4 defa alıp iade isteyen kişi gördüm ya. yemine sıkıntılı iş bu iade... Deneme süresi her bot veriyor zaten, dene ona göre al. neyin iadesini istiyorsun. tekrardan tebrikler.

en alta küçük bir yazı ile kırmızı yazı ben para yatırma işlemi gerçekleştirdikten sonra ana sayfaya geçtim bu kadar yanıltıcı olarak düşünüyorum gerekirse ana sayfanıza siteniz yazabilirdiniz geri iade almadıgınız televizyon banka reklamları gibi olmamış şahsen müşteri hata yapabilir
küçük bir notla olacak iş olduguna inanmıyorum bahane olarak insanların geri iade işlemleri ile yada her kulanıcısınızı başkaları ile kıyaslayamassınız düşüncesindeyim
he günde 200 -300 kişi yeni satış yapabilirsini ama sizinde dediğiniz gibi 2 3 kişi iade ediyorsa taleplerini geri çevirmemelisiniz

Tebrik ederim sizde olması gerekeni yaptınız. ciddi anlamda 4 defa alıp iade isteyen kişi gördüm ya. yemine sıkıntılı iş bu iade... Deneme süresi her bot veriyor zaten, dene ona göre al. neyin iadesini istiyorsun. tekrardan tebrikler.

Desteğin ve yorumun için teşekkürler yasin hocam. Bir çok kişinin amacı zaten 3-4 gün gelim tüm kanallarda video ortası açım. Hepsini telrardan özgünleştireyim vs yapıyor ardından iade edeyim. 4 gün önce bu kararıda aynen 4 defa iade istemiş bir arkadaş yüzünden aldım. Bankada 22 tl chargeback uygulayacağını bildirdi. Komple kaldırma kararı verdim. Sendede iade olmadığını görünce çok eleştiri almam dedim. Başlangıcı senin yapman bana destek oldu. Ben asıl seni tek başına o kararı aldığın için tebrik ederim

pardon yanlış anlıyorsunuz ama botunuzu ben 4 defa geri iade bulunmadım benimle alakalı bir konu degil
sonra dediginiz gibi 4 gün takılıp işlemlerimi halledip geri iade alında demedim
destek konusu yavas olacagından konuyu buraya actım
yatırılan banka hesabı gözüküyor geri iade degilde tekrar havale yapabilirdiniz
burda sonuctu bir sürü kulancınız var ve yeni alacaklarda başkalarına yaşanmaması için
o küçük kırmızı sayfa altında yazan yazınızı anasayfaya kocaman yazarsanız daha dikkat çekici olacaktır

pardon yanlış anlıyorsunuz ama botunuzu ben 4 defa geri iade bulunmadım benimle alakalı bir konu degil
sonra dediginiz gibi 4 gün takılıp işlemlerimi halledip geri iade alında demedim
destek konusu yavas olacagından konuyu buraya actım
yatırılan banka hesabı gözüküyor geri iade degilde tekrar havale yapabilirdiniz
burda sonuctu bir sürü kulancınız var ve yeni alacaklarda başkalarına yaşanmaması için
o küçük kırmızı sayfa altında yazan yazınızı anasayfaya kocaman yazarsanız daha dikkat çekici olacaktır

Fikriniz için teşekkürler fakat anasayfaya niye o yazıyı ekleyim? Hangi sitede iade edilmeyeceğinin yazısı anasayfasında var?
Her site gizlilik politikasında ufacık yazıyor. Ben ödeme sayfasında 14 puntoyla yazmışım. Sayfa ortasında 50 kelime var bunun 30'u iade hakkında. Yani olayı uzatmaya devam edebilirsiniz.

Videoyap.com iade yapmıyor diye günde 300 kişi alacağına 290 kişi alsın ama iade düşüncesi olmasın daha iyi. Siz iade hakkında yazıyı sabah 10 dan sonra yazdınız bende 5 dakika sonra cevap verdim. Siz konuyu buraya taşıdınız bende buradan cevap vermeye devam ediyorum.

7 gun icerisinde iade alan botta vardıoyle bir
sizinkini aldim sonuna yazilacagina metin basina yazilsaydi boyle olmazdi yada odeme gerceklestir yazisina basinca kucuk bir uyari olabilirdi nokta kalmamis olurdu oyle biseyi onaylayip almis olsaydim bastan sona kadar hakli olurdunuz bunlari konusuyor olmazdik eski bir sistem ve kulanicisi bol bir sistem yeni degisiklik o sekilde olcagini dusubmuyorum maduriyetlerin daha olusmamasi icin geri iade edilip daha onemli bir sekilde insanlarin onayina sunun onu bilerek alsinlar zira baska insa.lardan farkiniz kalmayacaktir

7 gun icerisinde iade alan botta vardıoyle bir
sizinkini aldim sonuna yazilacagina metin basina yazilsaydi boyle olmazdi yada odeme gerceklestir yazisina basinca kucuk bir uyari olabilirdi nokta kalmamis olurdu oyle biseyi onaylayip almis olsaydim bastan sona kadar hakli olurdunuz bunlari konusuyor olmazdik eski bir sistem ve kulanicisi bol bir sistem yeni degisiklik o sekilde olcagini dusubmuyorum maduriyetlerin daha olusmamasi icin geri iade edilip daha onemli bir sekilde insanlarin onayina sunun onu bilerek alsinlar zira baska insa.lardan farkiniz kalmayacaktir
başka insanlardan farkınız kalmayacak ne demek?
videoyap her üyesine teker teker açıklama yapmak zorunda değildir.
bir tanıdığınıza satın videoyap geri ödeme almayacaktır.
tartışmanın gereği de yoktur
konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri