videoyap botu icin ip adresleri..

mm1650

Kayıtlı Üye
arkadaslar videoyap botumu kanallara ayni ip den token verme sorunu yüzünden kullanamiyorum,bagladigim 5 kanaldan 4 tanesi hemen kapaniyor.kanallara token vermek icin kullanabilecegim kaliteli ip degistirme site/program bilen varsa (anonymox bitti)bana yardimci olabilirmi,herkese kolay gelsin

proxy... ama oda google anlıyor kesinlikle ip değiştirmen lazım modem resetten ama sen konu açmıştın stabildi seninki demi en olmadı android teli wifi olarak kullan mobil veriyi kapa aç ip değişir

proxy... ama oda google anlıyor kesinlikle ip değiştirmen lazım modem resetten ama sen konu açmıştın stabildi seninki demi en olmadı android teli wifi olarak kullan mobil veriyi kapa aç ip değişir
evet hocam stabil,en basta 3-4 defa degisti artik degismiyor.hiz olarak süper (100 mbs)ama bu ip sorunu kötü

Bak guzel kardeşim aylardir kullanirim botu token ile tek ipden 20 30 kanal bagladigim oluyor 0 kapanma kapanma imkansiz yani kullanmayi bilene kursuna dizerim o botu bo zahmet kapanmasin :)

Tor Browser'dan denedinmi ?
hocam youtube ye tor dan girdim cok kanalim kapandi zamaninda

---------- Spam Engelliyici 22:16 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

Bak guzel kardeşim aylardir kullanirim botu token ile tek ipden 20 30 kanal bagladigim oluyor 0 kapanma kapanma imkansiz yani kullanmayi bilene kursuna dizerim o botu bo zahmet kapanmasin :)
her konuda oldugu gibi bundada süpersin hocam,ben biraz salagimda o yüzden kanallarim kapaniyor.

hocam youtube ye tor dan girdim cok kanalim kapandi zamaninda

---------- Spam Engelliyici 22:16 ---------- Önceki Mesaj 22:15 ----------

her konuda oldugu gibi bundada süpersin hocam,ben biraz salagimda o yüzden kanallarim kapaniyor.

doğrudur hocam benimde kapanan oluyor fakat çok zorda kaldımmı kullanıyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:17 ----------

ben denedim.

Malesef şuanda yeni bir hesap isteğinizi karşılayamıyoruz

hatası var ondada

kanal açmak için değil hocam, arkadaş token vermek için kullanmak istiyor. Tor'da sürekli farklı ip verdiği için rahat token verebiliyoruz.

edit: ayrıca yeni kanal karşılama isteği ip'den değil çerelerden oluyordur tor'da, zamanında bende çok kanal açtım ve hiç çıkmadı karşıma öyle birşey. O hata çerezlerden kaynaklanan bir hata çünkü.

doğrudur hocam benimde kapanan oluyor fakat çok zorda kaldımmı kullanıyorum.

---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:17 ----------

kanal açmak için değil hocam, arkadaş token vermek için kullanmak istiyor. Tor'da sürekli farklı ip verdiği için rahat token verebiliyoruz.

pardon ben kendi sorunumu yazmıstım :) kanal satın almıyorum.Uydunet kullandıgım için ip değiştiremiyorum mecbur ip değiştirme programlarına yöneldim bende

pardon ben kendi sorunumu yazmıstım :) kanal satın almıyorum.Uydunet kullandıgım için ip değiştiremiyorum mecbur ip değiştirme programlarına yöneldim bende

:) Tor'da ip verme neyse de kanal açma sıkıntılı. sizin hatayı çerezleri sağlam temizleyerek geçersiniz fakat tor'da açılan kanallar patlıyor bizzat yaşadım. Hatta açar açmaz gidenler bile oluyor.

:) Tor'da ip verme neyse de kanal açma sıkıntılı. sizin hatayı çerezleri sağlam temizleyerek geçersiniz fakat tor'da açılan kanallar patlıyor bizzat yaşadım. Hatta açar açmaz gidenler bile oluyor.

aynen.Zenmate programını denedim aynı ip verdiğini anladım.Birazda anonymox programını deniyim

aynen.Zenmate programını denedim aynı ip verdiğini anladım.Birazda anonymox programını deniyim

Anonymox programında ben birşey farkettim dostum ve bunu web scriptinede bildirdim o mesajı sana atayım direk tehlike çok büyük.

Hocam merhaba ben kanallarımı mozilladan bağlıyordum bu mozilladaki ip değiştirme eklentisi var Anonymox XFree diye bişey ben bunla kanal bağlarken hiç benim olmayan hesapları bu ip ile şu hesaplar bağlanmıştır bu ip kirli falan dedi.Ama o hesaplar benim değil acaba aynı eklentiyi başka videoyap kullanıcılarıdamı kullanıyor ? Bu riskmidir ?

Anonymox programında ben birşey farkettim dostum ve bunu web scriptinede bildirdim o mesajı sana atayım direk tehlike çok büyük.

Hocam merhaba ben kanallarımı mozilladan bağlıyordum bu mozilladaki ip değiştirme eklentisi var Anonymox XFree diye bişey ben bunla kanal bağlarken hiç benim olmayan hesapları bu ip ile şu hesaplar bağlanmıştır bu ip kirli falan dedi.Ama o hesaplar benim değil acaba aynı eklentiyi başka videoyap kullanıcılarıdamı kullanıyor ? Bu riskmidir ?

hmm sanırım zenmate gibi bu programda kullanılmıs ip veriyor.

Madem birşey biliyorsun anlat niye giripte artistlik yapma ihtiyacı duyuyorsunuz ki. Noldu havanı attın ne geçti eline

Anonymox bende kullandim,dediginiz gibi kullanilmis ip veriyor.tor browser den cok kanalim kapandigi icin tirsiyorum acikcasi.ama en son care token icin denerim.bir dahada bu sorun kalkmadikca üyeligimi yenilemeyecegim,diger botlari inceleyecegim,aslinda bu olay web scbriti icin asilmasi zor bir olay degil,baglayacagimiz kanali kanalalsat tan alip videoyap a gönderebilsek ve videoyap sahip oldugu iplerden bu kanala tokeni otomatik verse,(@era nin botu tek kanal tek ip mis)bu sorun cözülür.

Son düzenleme:
Usta bi skype eklesene senin bu sorununu 1 konuda daha gormustum yardimci olayim neas1559 skype

yokmu bilen bir arkadas,??yoksa memurlar.net e mi konu acsam:):):D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri