Videoyap Botu ile Kanal Askıya Alınma Anketi

Kanal Kapanması

• Aşağıdaki yazının tamamını okudum(işaretleme)

Oy: 18 14,2%
  • 15 Ağustosdan bu yana kanalım kapanmadı

• Kanal Kapanma olayını çözdüm, artık kapanmıyor

• 15 Ağustosdan bu yana az kanalım kapandı

Oy: 19 15,0%
  • 15 Ağustosdan bu yana kanallarımın yarısı kapandı

Oy: 12 9,4%
  • 15 Ağustosdan bu yana tüm eklediklerim kapanıyor

Oy: 39 30,7%
  • Kanalı açsamda daha bota eklemeden kapanıyor

Oy: 3 2,4%

• Kullanılan toplam oy
    127
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

kullandığım oyu hatırlayamadım. era hocamdan rica ettim kullandığım oy 15 Ağustosdan bu yana az kanalım kapandı ymış.

siz yanlış işlemişsiniz ben de yanlış hatırlamışım. zaten hızlı yükleme yaptım . yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermesin dedim. İD 11957

Arkadaşlar,

ilk mesajında turuncu ve kırmızı olan üyeliklerle bu gece çalışmalara başlayacağız. 3-4 günde bir defa yeni gelenleri kontrol edip onlarlada çalışmalara başlıyacağız. Yeşil olan arkadaşlarada ne çalışması yapıldığı anlatılacak ve onlara kanal eklemeden direk 2 şer kanal mail ve şifresiyle hediye edilecektir. Bu kanallar o kadar sağlam ki ömürlük kapanmayacağına inanıyorum. Herşeyin altında kanal açma şekli yatıyor. Kanal satın almaya yöneltmekten çok kanal açma yöntemlerinizi inceleyip birlikte düzelteceğiz. Ben gerekli hazırlıklara arkadaşlar için başladım. üyelik id si belirtmeyen arkadaşlar lütfen belirtsinler yoksa onlarla çalışmalara başlıyamayız.

Çalışma yapılırken kişilere ben token oluşturcam ve 5 gün boyunca video yükleme vs sitedeki herşeyi kullanabilecekler. 5. gün sonrasında kanal şifreleri teslim edilecek.

Ben bu konuyu açarak markamı zedeleyip kanal kapanmalarını doğruluyorum. Cirom düşecektir. Ama bir tek hedefim var herkesi %100 olmasada sıkıntılarından kurtarma. Kanal kapanmasını artık yaşamayan arkadaşlarımız bizden destek aldı veya almadılar ama kanal kapanma işinin üstesinden geldiler.Hepimiz bu durumun üstesinden geleceğiz kendi isteklerinizle atlatınca oyunuzu değiştireceksiniz inş

benim eski kanallar hariç yeni eklediğim yüklediklerim kapanıyor hepsi

15 Ağustosdan bu yana tüm eklediklerim kapanıyor bunu işaretledim botuda 1 haftadır kullanmıyorum. ne eklesem kapanıyordu botu bıraktım şuan çok şükür kapanma yaşamıyorum

hocam normalde kanal kapanma sorunu tek sende çözülmedi dediniz ama konuya hergün yeni kişiler girip onlarda ne eklesem videoyap kapanıyor diyor ama normal atınca yada vds sorun çıkarmıyor sorun hep bizde aradınız ama sizde farkettiyseniz çözüm ulaşamadık aynı videoları ben çektim birde videoyapla çektim aynı pc aynı internet ama videoyapla çekilen kapandı burada amacım iftira yada suçlama değil kanıtladımda çok kez bunu size

hocam normalde kanal kapanma sorunu tek sende çözülmedi dediniz ama konuya hergün yeni kişiler girip onlarda ne eklesem videoyap kapanıyor diyor ama normal atınca yada vds sorun çıkarmıyor sorun hep bizde aradınız ama sizde farkettiyseniz çözüm ulaşamadık aynı videoları ben çektim birde videoyapla çektim aynı pc aynı internet ama videoyapla çekilen kapandı burada amacım iftira yada suçlama değil kanıtladımda çok kez bunu size

Çünkü onlarca & yüzlerce kişiyle test edildi. Kapanan olmadı tek sende test sırasında kanal kapandı. O yüzden sen teksin :)

Kanal kapanması yaşayanlar için, videoyap'ta kullandığım ve sağlam gmail açımını çözdüğüm maillerden satışa koydum kanalalsat'a memnun kalındığı taktirde kapanmayan gmaillerden yoğun stok sunabilirim bu dertten herkes kurtulmuş olur.

Üyelik Id : 4317

Hocam merhabalar. son günlerde inanılmaz kapanmalar yaşıyorum. biliyorsun videoyap hesabım çok. yukarıdaki id e sahip hesabıma 25 kanal 45-49 video ortalaması ile atıyorum. ertesi günü akşam 5 te 15 tanesi spamdan kapanıyor. hesabı incelersen sevinirim. şuanda kapanan kanalları panelden silmedim. açık kalanlar kapananlar aynen panelde duruyor.

selamlar.

@Web_Scripti Üyelik ID: 4851

Kapanmayı cözdüm fakat bu sadece bende olan birseyde olabilir.
Cözüme gelince;

1-) Video attıgım kanallar ayakta dururken atmadıgım bos kanalların bazıları 48 saat icinde kapanıyor.
2-) Kanal olusturamazsınız hatasını aldıkdan sonra yine aynı tarayıcıyla modeme res attıkdan sonra actıgım kanallar kapanıyor.
3-) Günde max. 7 kanal acıyorum cünkü 7 den sonra genelde kapanıyor.
4-) Bir kanala max. 30 video atıyorum(10 dk ara ile) ve sonra birdaha o kanala video atmıyorum ve baska kanala geciyorum.
5-) URL alınmıs kanallar, profil resmi, arkaplan resmi G+ dahil eklendiginde daha uzun süre ayakta kalıyor.

Bunlar sadece benim kendimce buldugum acıklarım fakat mutlaka diger kapanmayı cözmüs arkadaslarda kendince cözümlerini yazarlarsa kanal kapanmalarını daha aza indirebiliriz.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

öncelikle burada kapanma yaşayan 2 tip youtuberlar bulunuyor.

1) Her kanal açılışında farklı ip, cookie temizleme yapan. (Prof. çalışan)
2) Her kanal açılışında aynı ip, cookie yapar yapmaz farketmeyen. (Kapanmayla alakalı tecrübesi henüz yeni yeni başlayan)

Sabahtan bu yana hep kişilere özel raporlama yapıyorum. Kanalları kapanmış ama hiç desteğe yazmamış. Kişinin 25 kanal eklemiş 25 ide kapanmış. Bakıyorum 25 kanalada aynı ipden token vermiş. Kanalların açılmasıda hep tokenden 1-2 dakika önce. bariz 25 kanalıda aynı ipden açmayı başarmış. Bir diğeri ise cookileri silmeden kanallara girenler ve kanal açanlar.

Fakat öyle prof. çalışmış ve kapanmalarına akıl sır ermeyenlerde var. Tabiki bunlarda yine kaliteli kanal açılmış mail ve şifre verince kanal kapanması asla yaşamıyorlar. %90 kişinin en büyük derdi kanal açma yöntemi. Kanal açıldıktan sonra uygulananlar çok katı durumlar olsada pek birşey değişmiyor.

Kanal açarken nelere dikkat etmek gerekiyor.
1) Herkesin bildiği gibi her seferinde farklı ip adresi şarttır. (En çok yapılan hata. Tarayıcıyı kapatmadan makinanın ip adresine reset atılır. Kişi örneğin a ip adresiyle o kanalda bağlı iş yaptı. sonra ipe reset attı. f5 yaptı tarayıcıda sonra kanal yeni ip adresinide gördü. sonra kişi tarayıcı kapattı yeni tarayıcıyı açtı cookie sildi. Ama artık iş işten geçti. Youtube'a 2 kanalın aynı kişiye ait olduğunu gösterdi. Bunu sonraki kanallarlarada yaparsa zincirleme tüm kanalları aynı görür. Her ip e reset zamanında kesinlikle youtube.com a bağlı bir sekme açık olmaması gerekir. Sayfayı siz f5 yapmasanız bile javascriptler otomatik yapar. her zaman youtube veya google la alakalı her sekmenin kapalı olduguna dikkat ediniz.)

2) Cookie olayı. Açıkcası bu durumu bende yeni öğrendim. Ben firefox da gizli sekme çalışırdım. tabiki ardada çok kanallara giren birisi değilim. günde taş çatlasa ardada 1 defalıgına 2 kanala girerim yoksa. 2-3 saat arayla kendim girerim. Neyse olaya gelelim. Firefoxda gizli sekme çalışarak cookie olayını çözenler. Firefoxda yeni gizli sekmeyi açıyor. Kanala giriş çıkış yapıyor. Sonra gizli sekmeyi kapatıyor. Altta beyaz boş sekme kalıyor veya o sekmeyide kapatmadan olabiliyor. 2. bir gizli sekmeyi açıp kanala giriyor. Böyle bir durumda yine youtube da oturum açmamış olarak çıkıyor fakat cookie aslında tutulu kalıyormuş. %100 eminim test ettim onayladım. Bu nedenle firefoxda kanal değiştirirken %100 tamamen firefox u kapatıp onra tekrardan gizli sekme açmak en iyisi. tamamen kapatmadan açılan gizli sekmenin hiç bir anlamı yokmuş.

3) Bot kanala yükleme yaparken o kanalda oturum açık işlem yapmak.

4) Bot kanala yükleme yaparken sizde bir yandan botla aynı kanalın video yöneticisne girme, kanaldan video silme v.b. işlemler yapmak. Mesala şöyle düşünün. Bot kanala video yüklüyor. Tam saniyesinde sizde kanaldan bir video sildiniz. Ee otomatik yüklerken sende video silersen aynı saniyede işlem olmuş olur. Hemen youtube bunu yapan otomatikmiş. Eliyle botla yükleme yapmıyor. Otomatik spam yapıyor bu diyip banlar. Bu nedenle bir kanala yükleme yapıyorsanız o kanalla işlem asla yapmayın. (Prof. kişilerinde yaptığı ve kanal kapanmasına sebebiyet verdiği en büyük maddedir.)

Şimdilik arkadaşlar bunlar genel şeyler. Ben kişilerin hatalarına göre gece herkese destekden yazı yazacağım. İlk sayfadaki id numaralarınıza destekden mesajlar ve testlerle doğru yola gitmeyi öğreneceğiz.

test amacli mail isterseniz seve seve verebilirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Discovery cihazımdan gönderildi

hocam müsait olduğunda benim hesabı incelermisin.ne olduğunu çok merak ediyorum. hacimli üretime geçeceğim bu nedenden dolayı bekliyorum 1 haftadır :)

test amacli mail isterseniz seve seve verebilirim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Discovery cihazımdan gönderildi

Teklifin için çok sağol üstad,

Pek bir mail lazım değildi kapanma oranları az olan kişilerden kanalalsat.com 3 gün önce stokladım. Sende stok yoktu o anda yoksa sendende alırdım;) Şuan hem yeni ünlem geçin makina testlerini yapıyor. Hemde kapanma yaşayanlara özel tek tek rapor yazıyorum. Bir çoğu zaten aynı ipden kanal açmayla alakalı sıkıntıda. Mesala alex baya yüklü kanalalsat dan kanal aldı kendi kanalları hep kapanıyordu. Kanal ala ala işi öğrendi artık hiç kapanma yaşamadığı gibi kanal satışına bilr başladı:)

id: 4199
kapanması üzerine deneme yaptığım 1-2 kanal dışında kapanma yaşamadım.
onun için kapanma yaşadım diyemicem, özellikle 5-8 dakika aralıklı video yükleme geldikten sonra günlük rahatlıkla 50'ser video atmaktayım, şu an tam performans çalışmıyorum gerçi günlük 5-6 kanal kontrolum var ama bu sistemle, 3-5 5-8 dk aralıklı ve de 50 yi geçmeyen sayıda kapanma yaşanmayacağı inancındayım.
Kolay gelsin

Teklifin için çok sağol üstad,

Pek bir mail lazım değildi kapanma oranları az olan kişilerden kanalalsat.com 3 gün önce stokladım. Sende stok yoktu o anda yoksa sendende alırdım;) Şuan hem yeni ünlem geçin makina testlerini yapıyor. Hemde kapanma yaşayanlara özel tek tek rapor yazıyorum. Bir çoğu zaten aynı ipden kanal açmayla alakalı sıkıntıda. Mesala alex baya yüklü kanalalsat dan kanal aldı kendi kanalları hep kapanıyordu. Kanal ala ala işi öğrendi artık hiç kapanma yaşamadığı gibi kanal satışına bilr başladı:)

evet canerle birlikte çalışıyoruz bizde benim sana anlattığım ama bi sistem yüzünden yarım kalan projeyi geliştirdim beraber kullanıyoruz.kapanmaları çözdük :) hatta 2 aydır kapanmıyor diyebilirim bizim kanallarımız.inşallah herkes çözerde herkes kazanır.bu özel raporlama sistemini ve herkese yardımcı olmanı çok sevdim her ne kazanıyosan kuruşu kuruşuna hakediyosun şüphen olmasın.

birde 3-5 gün önce bi tane daha videoyap hesabı alayım dedim paypalla ödeme yaptım ama "zaten giriş yapmışsınız" gibi bi uyarı verdi bende tekrar giriş yapıp ödeme yaptım yine aynı uyarıyı verince videoyapa bi girdim 62 gün süre eklenmiş :) koskoca paypalda bile problemler oluyor.ama videoyapda problem olmuyor denecek kadar az :)

hocam müsait olduğunda benim hesabı incelermisin.ne olduğunu çok merak ediyorum. hacimli üretime geçeceğim bu nedenden dolayı bekliyorum 1 haftadır :)

Tolga hocam şöyle bir göz gezdirdim. Herşey sende prof yapılmış. Detaylı loglarına henüz bakmadım. Gece yapılcak raporda ilk postda yazdığım gibi sende varsın. Senin statusunde onlarca videoyap üyeliği ve 200-300 den fazla kanal çalışanlar hep kanal almayla önüne geçti. [MENTION=12040]bilenyok[/MENTION] cahit hocamlada destekde denk geldik. O mesala kanal almadan önüne geçmiş kapanmaların. 20-30 kanal çalışanların durumunu çözerizde senin gibi prof çalışanlarda bir püf noktada daha vardır destekden çözeceğimize inanıyorum. az önce yazdığım 4. maddeyle mesala seninle alakalı olduğuna çok inanmıyorum çünkü zamanın anca video yükleme emrine yeter. Daha çok senin gibi 200-300 kanalla eş zamanlı çalışanlara kanalda 300-400 video toplam olunca o kanala artık hiçbirşey gerekmeyince tek seferde girip para kazanma açmalarını öneriyorum. Bir pcden 200-300 kanal her gün ip değiştirilip girsede youtubeun çaktığı çok nokta oluyor bulucaz inş

Ankete katılan ve sıkıntıları olmayan alttaki arkadaşlara 2'şer adet kanal hediye edilmiştir.
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] (12417)
[MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] (695)
[MENTION=13991]Fassbinder[/MENTION] (5256)
[MENTION=14999]Hdlfrz[/MENTION] (3048)
[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] (1833)
[MENTION=19424]choosen[/MENTION] (12786)
[MENTION=7878]dared85[/MENTION] (952)
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] (501)
[MENTION=12862]AntonioMontana[/MENTION] (4851)

Aşağıdaki arkadaşların hesaplarına bizzat kendim tarafından Admin Test Kanalı adı altında kanallar ekledim. Bugece elimden geldiğince herkesin kanal kapanma raporlarını bitirip yollamaya çalışacağım. Eklediğim kanallara günlük 50 şer tane video atıldıgı taktirde %99 kapanma yaşamaz arkadaşlar.

[MENTION=7866]futli[/MENTION] (409)
[MENTION=9429]ghostlesh[/MENTION] (1082)
[MENTION=10072]Oblivion[/MENTION] (5349)
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] (1247)
[MENTION=14364]Trainer[/MENTION] (11949)
@вєякαη (4763)
[MENTION=11815]erdonmez[/MENTION] (1500)
[MENTION=12282]serserin[/MENTION] (4265)
[MENTION=8008]Titan[/MENTION] (1123)
[MENTION=15387]turks00[/MENTION] (12888) [kanal mail ve şifresi elden teslim edildi. farklı şekilde test yapılıyor]
[MENTION=12653]plesk[/MENTION] (4317)

Aşağıdaki arkadaşlar üyelik idlerini yazabilirse ücretsiz 2'şer adet hediye kanallarını gönderelim.
[MENTION=10231]altuncem[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)

Aşağıdaki arkadaşların kapanmalarını çözmek için idlerini hala belirtmediler. Belirttikleri taktirde işlemlerini 3 gün sonraki partide başlayabiliriz.
[MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=8674]BesimCatalkaya[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=10483]Cryme[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=11458]Kurabiyeci[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=13261]mamitel38[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=12822]Ümit Korkmaz[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)
[MENTION=12101]ibrahim92[/MENTION] (Üyelik Id Bekleniyor)

Not: Ankete katılan üyelerin isimlerini sabah 10:00'da [MENTION=11620]era[/MENTION] yöneticimiz göndermiştir. Bir sonraki listeyi kendisinden inş. 3 gün sonra alıp bir sonraki listeyle çalışmalara devam edilecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri