Videoyap.com 01.01.2015 Fiyat Değişikliği

Yeni yılda fiyatlar artsın mı?

• Sınırlar arttırılsın + Büyük yenilikler devam etsin (Evet fiyat artsın)

Oy: 72 54,1%
  • Sınırlar aynı kalsın + Küçük yenilikler bana yeterli (Hayır fiyat aynı kalsın)

Oy: 61 45,9%

• Kullanılan toplam oy
    133

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

01.01.2014 tarihinde aylık üyelik fiyatını 15 TL'den 25 TL'ye çıkarmıştım.
Fiyatlarla birlikte sistemde nelerde artış olmuştu.
+ Günlük 100 Toplu video hakkı günlük 250 Toplu video hakkına dönüşmüştü.
+ Toplu videoda editlleme yoktu sadece düz videoları atıyordu. Editleme gelmişti.
+ Pc upload ve Toplu pc upload yoktu, pc upload ve toplu pc upload gelmişti.
Bunun gibi galiba 80'e yakın bu yıl büyük yenilik yaptık.

01.01.2015 tarihindeki düşündüğüm fiyatlar;
15 Günlük 20 TL(Yeni paket yapacağım 20 TL olucaktır. Eğer anketde çoğunluk fiyat değişikliği olmazsa 15 günlük paketin fiyatı 15 TL olucaktır.)
25 TL aylık ücret 35 TL olucaktır.
60 TL 3 aylık ücet 80 TL olucaktır.
99 TL 6 aylık ücret 129 TL olucaktır.
175 TL yıllık ücret 219 TL olucaktır.

Peki bu ücretlele birlikte yeni yılda sizi neler bekliyor.

+ Günlük toplu video hakkını 250'den 350'ye çıkaracağım. (25 TL'den 35 TL'ye çıkmayla doğru orantılıdır)

+ Bildiğiniz gibi anasayfa, toplu link, toplu video, toplu pc upload yani tüm alanlarda 5 gün önce 500mb üstü videolar ünlem geçme yapamazken artık 10gb video olsada ünlem geçi yapıyor. Ben bu masrafın 1 ayda olsa altına girdim. Bu masrafa girişme sebebim ise 25 TL ücretin 40 TL olması ile alakalıydı. Fakat 40 değilde geçen sene 10 TL zam yapmıştım bu senede 10 TL zam olsun dedim. Eğer anketde zam olmazsa ben 1.5gb videoları şuanda ünlem geçme yapabilirken yeniden 500mb üstü videoları ünlem geçme yaptıramam. Şuanda yaptırıyorum fiyat artma düşüncesiyle altına girdim.

+ Anasayfa, Toplu link, toplu pc upload'da bildiğiniz gibi ünlem geçme sınırsız ama diğer çerçeve, hızlandırma, logo, intro, kırpma 150mb altı videolarda yapılabiliyor. Bunu en az 250mb altı videolarda uygulatıcam. Bu 400-500mb dahil olabilir.

+ Toplu videodada bildiğiniz üzere sunucular hep ünlem geçmeyle zorlanıyor. Editleme işini çoğu zaman yapamıyor. Ancak sadece vds müşterilerimizde sınırsız yapıyor. Vdssiz olan müşterilerimizdede çok iyi boyutlu videolarda editlemeyi sağlatıcam. Ve yarın gece cıkaracağım yenilik 1 ocak 2015'de sadece vdsler toplu videodada topluca işlem yaptırırken tüm üyelerim toplu videodada topluca işlem yaptırabilecek.

+ Bu ay içerisinde ekleyeceğim dailymotion sisteminin yükünü karşılaşayacağım. Dailymotion'dan para kazanmanıza olanak çıkacaktır.

Bunlar sadece fiziksel yenilikler olmuş olucak. Ben sürekli geliştirmeyi daha da çok yapıcam.

Toplu video hak satışında fiyatlar aynı kalıcaktır.
Linux vds satışımızda fiyatlar aynı kalıcaktır.

Evet arkadaşlar, her zaman fikirlerinize saygı duydum. Bu fiyat artışını size bırakıyorum.

Oyunuzu veriniz.

01.12.2013 tarihindeki (yaklaşık 1 yıl önceki) zam bildirimim.Bu zam videoyap'ın açılmasından sonra yaptığı ilk zamdı.
http://www.ytpara.com/videoyap/8179...leme-botu-tek-tek-ve-toplu-ekleme-58.html#573

Unutmayalım ki yürüdüğümüz 2 Yıl 3 Aylık bu yolda 2. fiyat artışımız olmuş olucaktır.

Not : 2014 yılı bitmeden alacağınız ne kadar süre olursa olsun 2015 yılı içerisine girdiğinizde sizde yararlanacaksınız. Kısaca 2014'de süre almak avantajınızdır.

Bu anket 01.01.2015 tarihine kadar açık kalıcaktır. Seçimi size bırakıyorum. Siz nasıl yol almamızı istiyorsanız biz o şekilde yol alıcaz. Benim gönlümden geçen çoğunluğun gönlünden geçendir.

Son düzenleme:
botlar işini bilene parasını çıkartır ama yeni denemek isteyenlere de fazla gelebilir.deneme paketi mi koysan dedim ama boşver çoluk çocuk bulaşmaz en azından :D

botlar işini bilene parasını çıkartır ama yeni denemek isteyenlere de fazla gelebilir.deneme paketi mi koysan dedim ama boşver çoluk çocuk bulaşmaz en azından :D
sende bir zamanlar coluk cocuktun.,bu iste biraz birseyler ögrenen bazi arkadaslar bu forumu yenilerle dalga gecme amacli kullaniyor,bazilari ise harbiden elinden gelen yardimi yapiyor.

1 yil cakalim hemen
Teşekkürler, Belki fiyat değişmez erken alıp parayı yatırma :) ortalama daha fiyat artışı olacaksa bile 25 gün var.

Darall hocam aynen sen diyince aklıma geldi. Hep yapmak istiyordum ama yapmamıştım. 15 günlük paketide yeni yılda ekleyeceğim.

25 tl verip bunun 100x 200x katını alabilyosak varsın 35 olsun , helal olsun

25 tl verip bunun 100x 200x katını alabilyosak varsın 35 olsun , helal olsun

Merhaba hocam,

öncelikle yeni yıl çok zorlu bir yıl olacak. Biliyorum ki youtube eşleşen filtresini arttırcak. Ünlem geçmeyi zorluycak. Benimde makinalarıma yatırımım ne kadar çok olursa bende o kadar çok editleme alt yapısına parayı basabilirim. Şuanda herkesin her videosunda nasıl ünlem geçmeyi yapabiliyorsam. Her videodada eşleşeni geçmeyide yapmak istiyorum. 150mb üstü videolarda görüntü kalitesini düşük seçip sonra render yapabilirsiniz demek bana kötü geliyor. Amacım dediğin gibi sadece sınırları zorlamak. Editleme kapasitelerini arttırmak. Alt yapıları cok genişletmek. Dailymotion pazarına çok süper bir şekilde herkesin girmesini sağlatmak. 10x riskle youtube dan 10x para kazanırken 1x riskle dailymoiotn dan 5x para kazanma olayınıda ekleyeceğim. Herşey için banada para gerekiyor :)

Merhaba hocam,

öncelikle yeni yıl çok zorlu bir yıl olacak. Biliyorum ki youtube eşleşen filtresini arttırcak. Ünlem geçmeyi zorluycak. Benimde makinalarıma yatırımım ne kadar çok olursa bende o kadar çok editleme alt yapısına parayı basabilirim. Şuanda herkesin her videosunda nasıl ünlem geçmeyi yapabiliyorsam. Her videodada eşleşeni geçmeyide yapmak istiyorum. 150mb üstü videolarda görüntü kalitesini düşük seçip sonra render yapabilirsiniz demek bana kötü geliyor. Çok iyi yerlere getirmek için istiyorum. Cebime atmak için istemediğime inanın.

kesinlikle hocam ben size inanıyorum biliosunuz, bana hertürlü uyar yani :p

linux vds kullananlarda 35tl olmazsa çok makbule geçer sonuçta sizin sunucunuzu yormuyoruz :D

Linux vds kullananlara 25 TL + 50 TL olarak satılıyor şuanda. Yıl başında ise paket olarak satıcam. Süresi yoksa kişinin 75 TL'ye vds i alıcak. süresi varsa vds i uzatacağı zamanda 50 tl ye alıcak:) Sen merak etme üstad. linux vdsi olanın bana masrafı yok karı cok :) linuxu aldıgım fiyatla satıyorum. oradaki 25 tl nin büyük kısmı kar kalıyor. Fakat tek tek her makinayla uğraştıgım içindir.

Ben uzun zamandır kullanmıyorum ama bence fiyatın artırılması gayet normal hayırlısı olsun diyelim kullanıcak arkadaşlar ve sizin için

sende bir zamanlar coluk cocuktun.,bu iste biraz birseyler ögrenen bazi arkadaslar bu forumu yenilerle dalga gecme amacli kullaniyor,bazilari ise harbiden elinden gelen yardimi yapiyor.

Babos deneme süresi bir bot için saçmalıktır. Özelik beli işlemler beli .. Bende zamanında deneme istedim ama inan deneme herkese açık olursa yüzde 80 kısmı almayacaktır. Bot iyi olmadığından değil 1 günlük işlemlerini yaparlar ve almazlar :D

merak etme bizde elimizden geldiğince yardım isteyeni geri çevirmiyoruz.ordaki çoluk çocuk dan kasıt belli bir yaş grubu değil kazanmak için youtube da belli bir şekilde hareket edenler.

Bu ayın ödemesini videoyapa yatırmak lazım :D

Sınırlar aynı kalsın + Küçük yenilikler bana yeterli (Evet fiyat artsın)

seçeneği yoktu. her değişiklik başka bişeyden vazgeçiştir.

senin canın saolsun hocam 35 değil 350 yapsan yine kullanacağız

hocam desteğede bir mesaj attım bakarsanız sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri