powerstorm
Yasaklanmış
hesaba özel bot sistemi gelmeli 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
spam bulucuuuuuu
Discovery cihazımdan gönderildi
hesaba özel bot sistemi gelmeli![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] benı de teste ekle her sekıl her acıdan bu konuya bır acıklık getırlerım sorun olmazsa senın ıcın
toplu video bölümüne video hızlandır ozelliği eklenirse güzel olur. birde mümkünse .mkv uzantılı dosyaları da yükleyebilelim. merak ettiğim bir şey var. mesela ben 50 video yükledim.para kazanma acıp,adsense bağladım.etresi günü 20 küsür daha eklemiştim. spama düşmüştü. yani sornadan video eklemek sakıncalı mı? kanallarımı kendim acıyorm,gerçek onaylı. ama pek bekletmiyorum. acılısında sorun olsa diğerleri de kapanırdı.
videoların daha iyi izlenim alması konusunda yada üst sıralara çıkmakla ilgili nasıl çalışma yapılaiblir bilmiyorum ama yada yapılması mümkünmü fikrim yok ama olursa dehşetül vahşet olur![]()
videoların daha iyi izlenim alması konusunda yada üst sıralara çıkmakla ilgili nasıl çalışma yapılaiblir bilmiyorum ama yada yapılması mümkünmü fikrim yok ama olursa dehşetül vahşet olur![]()
Tohatlı tek derdin izlenme senin üst sıraya çıkayımda çıkayım diyosundur kaç yıldır![]()
http://www.ytpara.com/videoyap/46954-videoyap-botu-ile-kanal-askiya-alinma-anketi.html
kanal kapanması adına konuşmaları anketle birlikte yeni konuma taşıyorum. Yaşayan herkesin %99 askıya alınma sorununu çözeceğiz inş.
1. sıradaki işlem hocam. Yarısındayım ilk gelicek inş o hatırlatma için çok teşekkürler.
Düşünüyorum hocam. Destekleyen çok çıkarsa tabiki.
Hocam siz ücretli satın alan bir üyem olmadığınız için bu konuda destek vermem söz konusu değil.
Merhaba hocam,
hayır hocam bir kanala hergün 50 şer taneden istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz. ama en çok yapılan hata örneğin gece 10 da 50 video atıyor. 2 saat sonra yeni güne girince 50 tane daha atıyor. ortalama 15-20 saat geçtikten sonra 2. partiyi atmak gerekiyor.
mkv uzantıyı bu hafta açacağım teşekkürler hocam.
Ahzem hocam, video yöneticisindeki tekrardan özgünleştirmeyi kullanın10 kat daha hit yaptırıyor. Ama hiçkimse paylaşmıyor
![]()
şahsen benim bottan dolayı kapanan kanalım olmadı. geçen gün 250 video attım bi kanala kanalım kapandı bunun botla alakası yok (hızlı yükleme özelliği ile attım).
tamamen youtube nin geliştirdiği spam robotları sayesinde. artık eskisi gibi bi kanala günde 250 video sökmüyor.
Özgün video yükleme botuna daha fazla resim ekleme seçeneği ve daha fazla telifsiz müzik kesinlikle eklenmeli. Çünkü resimleri en fazla 5-8 sn arası yapıyoruz insanlar sıkılmadan izlesin diye. Ayrıca bu bota movie makerdaki gibi resimleri ileri geri sağ sola kaydıran animasyon eklenmeli. O zaman daha kullanışlı ve güzel videolar çıkacaktır..
Ayrıca aynı tarz modülle resim ekleme yerine videoları birleştirme özelliği getirilirse compilation videolar yapmış oluruz ve kanal kapanma riski çok azalır..
Bunları bizzat görmek benim için çok çok iyi olur..
İnşallah düşünürsünüz.
Teşekkürler..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çerçeve eklemeden dünya engelini geçmeyi eklerseniz tadından yenmez valla
hocam bazen denk geliyo çok tuhaf etiket başlık fln atıyo o yüzden şüphede kalıyorum kullanma konusunda
hocam video istatistiklerinde kazancımızın olması ve toplu ping olayına ne diyorsunuz yapılması mümkünmüdür
Özgün video üret kısmı biraz daha geliştirilirse güzel olur. Mesela resim şeklinde değilde üç beş saniyelik videolardan vir şey çıkartsa.
Hocam birde özelden bir şey yazdım. Müsait olursan bakarsın.
Video yoneticisi bolumunde, her resim aramaya basildiginda deyisik resim bulmasini talep ediyorum. Ve resim secildikten sonra "kapat" butonunu luzumsuz bir ayrinti goruyorum.
Resim secilip yuklendikten sonra sayfa normal haline donsun "kapat" butonu cikmasin.
hocam firefox a belirli hitin altındaki videoları silme,eşleşen silme gibi macrolar yazılabiliyor mu? videoyaptaki riskli demiştiniz galiba elle silmek de çok zaman alıyor.
birde çektiğimiz kanaldaki video para kazanmaya açık değilse çekmesi engeleme koysanız çok iyi olur. böylece eşleşen ve dünya engeli videolar kanalımza çekilmez.
Toplu video çekmede süre bölümün eklensin örnek 3dk altı videoları hiç göstermesin.
Mümkünatı var mı araştıracağım hocam ama olabilir. Peki bu kanal düzenleyici macrosunda tam olarak neler almalı?
Para kazanması açık olmayan videoların eşleşen verme durumunun daha yüksek olduğunu ilk defa duydum hiçde dikkat etmemiştim hocam. Bu durumu araştıracağım ve bota bunun eklenebilirliğini kontrol edeceğim. Teşekkürler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.