Videoyap.com'a Neler Eklenmesini İstersiniz?

Merhaba arkadaşlar,

bildiğiniz üzere sistemimizde çok az müzik var. bu müzikleri arttırmak istiyorum fakat ses eşleşeni gelir mi bilmiyorum. Kullandığınız sesler varsa destekden dosya.tc ye yükledikten sonra linklerini verirseniz. veya şu siteden indir derseniz oradan indireyim arkadaşlar.

toplu video eklemelerde atıyorum playlist çekiyorum hem %20 renk açma hemde çerçeve tarzı veya logo,logo basmıyo sanırım ben mi yapamadım bilmiyorum toplu video yükleme kısmında. (Hızlı yükle kısmında yapıyorum)

Merhaba hocam,

toplu videoda malesef aynı anda tek işlem uygulayabiliyor. Hızlı yükle kısmında ise var hocam o işlemler. desteğe ticket atın anlatalım hocam.

Özgün video olayı geliştirilmeli sadece müzik sürelerinin uzatılması ile yetinilmemeli hocam. Toplu özgün video 2 gelecek mi ? Herhangi bir çalışma fikir var mı ?

Merhaba hocam,

toplu özgün video 2 hocam ileride olacağa benziyor. oranın tam olarak işlemleri henüz bitmedi.

Merhaba Arkadaşlar,

10 gündür para kazanma açma, telif silme, ünlem silme işlemleri üzerinde test yapıyorum. %100 olumlu geçti. Bana 5 arkadaş konu altından gönüllüyüm eklediğim kanallar test için feda olsun diyecek arkadaş lazım. Konu altından 5 arkadaş üyelik id ile yazarsa sevinirim yarın sabah göndericem giriş ekranını

Videoları hafif dondurme olsa eslesen gecmek icin

Hocam botta çok fazla kanal ile çalıştığımız için kanallar karışabiliyor.Kanallarım bölümünde kanal titlesinin üstüne gelindiğinde detaylı bir açıklama kısmı olsa iyi olmaz mı? Daha rahat şekilde çalışılabilir.

Zoom çok iyi ünlem geçiyor, zoom eklenebilir. Nerdeyse %100 ünlem geçiliyor %20 zoom ile.

Merhaba Arkadaşlar,

az önce bir arkadaş ünlem spamına yakalanmış bir kanalını nasıl spam listesinden çıkarabileceğini sordu. Bu konuda otomatik ve yardımcı bir bölüm yapmalımıyım sizce? her atılan video %100 ünleme düşüyorsa bildiğiniz gibi ünlem spam listesine yakalandı demektir. bundan çıkarmak için sizce bir bölüm gerekir mi?

Videoları hafif dondurme olsa eslesen gecmek icin

Merhaba hocam,

videonun orjinalinde hafif döndürmeyi yapabilirim. ama bu sefer sizlerin gidip youtube video yöneticisinde onu doğru tarafına açısıyla döndürmeniz tek tek gerekir hocam?

hocam daha önce söylendimi bilmiyorum slaytlarda efekt olabilirmi
merhaba hocam,

öncelikle teşekkürler. söylendi fakat kullandıgım ffmpeg entegresi desteği vermiyor o konuda hocam.

Hocam botta çok fazla kanal ile çalıştığımız için kanallar karışabiliyor.Kanallarım bölümünde kanal titlesinin üstüne gelindiğinde detaylı bir açıklama kısmı olsa iyi olmaz mı? Daha rahat şekilde çalışılabilir.

Merhaba hocam,

kanal istatistikleri için birşey yapıyordum fakat tek kanal ismi yetersiz mi geliyor acaba? yani tam olarak anlıyamadım.

Mesala oraya "Adsense - Araba Kazaları 1" şeklinde yazabilirsiniz.

Zoom çok iyi ünlem geçiyor, zoom eklenebilir. Nerdeyse %100 ünlem geçiliyor %20 zoom ile.

Merhaba hocam,

video kırpma = video zoom. ünlem oranı kötümü gelmeye başladı caner hocam :) yoksa video süresi uzatılması hoşuna mı pek gitmediği için bu yöntemi ilettin. video kırpmanın yakında çözünürlük problemini halledeceğim tek o özelliğimizde çözünürlük baya bozuluyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalın linkini çekme var çok iyi birde playist link çekmeyi ekleyebilirmisiniz acaba ?

Hocam merhabalar, sürekli kanal kapanması yaşıyorum. bunun sebebi acemilikmiş. ben videoyaptan yükleme yapılırken tüm kanallarımda gezinip mac ve ip değiştirmeden çatır çutur kanallarda geziyormuşum(değiştirdim sanarken). şimdi ben istiyorum ki hiç kanallara girmeden işi videoyap ile halledelim. Videoyu attık tamam. Telif eşleşeni gmailden kontrol ettik tamam. E attıklarımızın para kazanmalarını nasıl açacağız. Kanalyap var fakat o da çalışmıyor şu an. Yapan arkadaşlar nasıl yapıyorlar? Yani sürekli kanala girmeden attıkları videoların parakazanmalarını nasıl aktif ediyorlar? Ya da kanalınıza ne sıklıkta giriyorsunuz?

Merhaba Arkadaşlar,

10 gündür para kazanma açma, telif silme, ünlem silme işlemleri üzerinde test yapıyorum. %100 olumlu geçti. Bana 5 arkadaş konu altından gönüllüyüm eklediğim kanallar test için feda olsun diyecek arkadaş lazım. Konu altından 5 arkadaş üyelik id ile yazarsa sevinirim yarın sabah göndericem giriş ekranını

Hocam şu konular benim için ve ihtiyacı olan arkadaşlar için çok önemli olsa gerek:

1- Dailymotion.com dan kanal çekme ve takip etme olayı yok.. Mutlaka eklenmeli diye düşünüyorum.

2- Translate bölümünde birçok dil yok ve yapılan çeviri çok kötü. Google translate veya daha kaliteli bir çeviri aracı monte ederseniz çok sevinirim..

3- Tek tek video yükleme kısmında videonun boyutu ne olursa olsun 3 işlemi yapabilmeli.. Mesela hem çerçeve ekleme, hem süre kesme hem de renk açma gibi..

Bu 3 ünü birden yapmak video yüklemeyi uzatabilir ancak ona da yükleyen kişi katlanır.. Ki zaten onu göze alarak böyle bir işlem yapıyor..

4- Toplu video kısmında ise en az iki işlemi birden yapsın bu da 1- süre kesme 2- renk açma ( bunlar kanaatimce çok zaman almıyor )

Umarım taleplerimi dikkate alır ve bir an önce hayata geçirirsiniz...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalın linkini çekme var çok iyi birde playist link çekmeyi ekleyebilirmisiniz acaba ?

Merhaba hocam,

Toplu videolar içerisinde playlist çekme özelliği her zaman mevcuttu hocam. Galiba buyfullchannel.com için bahsetmek istemiştiniz. malesef orada olması imkansız otomatik çekim özelliği olmadığı içindir.

Üyelerimizin bugün yüklediği videolar bölümü eklensin :D:D :D

Merhaba hocam,

:) Kişi kendi bugün kendi yüklediği videolar bölümünü ekleyeceğim..

Hocam merhabalar, sürekli kanal kapanması yaşıyorum. bunun sebebi acemilikmiş. ben videoyaptan yükleme yapılırken tüm kanallarımda gezinip mac ve ip değiştirmeden çatır çutur kanallarda geziyormuşum(değiştirdim sanarken). şimdi ben istiyorum ki hiç kanallara girmeden işi videoyap ile halledelim. Videoyu attık tamam. Telif eşleşeni gmailden kontrol ettik tamam. E attıklarımızın para kazanmalarını nasıl açacağız. Kanalyap var fakat o da çalışmıyor şu an. Yapan arkadaşlar nasıl yapıyorlar? Yani sürekli kanala girmeden attıkları videoların parakazanmalarını nasıl aktif ediyorlar? Ya da kanalınıza ne sıklıkta giriyorsunuz?

Merhaba hocam,

kanalyap tekrardan yakında açılacaktır. Bir kanala videoyap ile video yükledikten sonra en az 12 saat sonra kanal içerisine girmenizde bir sıkıntı olmaz. fakat hocam artık youtube çok şeyi farkediyor. her youtube kanalına girişinizde ip adresi ve cookie temizlemeyi unutmayınız.

Hocam şu konular benim için ve ihtiyacı olan arkadaşlar için çok önemli olsa gerek:

1- Dailymotion.com dan kanal çekme ve takip etme olayı yok.. Mutlaka eklenmeli diye düşünüyorum.

2- Translate bölümünde birçok dil yok ve yapılan çeviri çok kötü. Google translate veya daha kaliteli bir çeviri aracı monte ederseniz çok sevinirim..

3- Tek tek video yükleme kısmında videonun boyutu ne olursa olsun 3 işlemi yapabilmeli.. Mesela hem çerçeve ekleme, hem süre kesme hem de renk açma gibi..

Bu 3 ünü birden yapmak video yüklemeyi uzatabilir ancak ona da yükleyen kişi katlanır.. Ki zaten onu göze alarak böyle bir işlem yapıyor..

4- Toplu video kısmında ise en az iki işlemi birden yapsın bu da 1- süre kesme 2- renk açma ( bunlar kanaatimce çok zaman almıyor )

Umarım taleplerimi dikkate alır ve bir an önce hayata geçirirsiniz...

1) Malesef dailymotion botu ancak anasayfa ve toplu linkde kullanılabilir. vk ve dailymotion çok yavaş siteler. onların toplu videosunu yaparsam yavaşlıktan sistem işlem yapamaz duruma getirler.

2) Google translate api malesef ücretlidir hocam. Yandex translate api ücretsizdir. onu kullanıyoruz ondada sadece 33 dil var sistemdede 33 dil desteği mevcuttur.

3) Tek tek veya toplu linkde işllem yaparken 10 tane editlemeyide tek videoda yapabilirsiniz. yani dilerseniz süre kesme, çerçeve ekleme, intro ekleme v.s. yapabilirsiniz yani sıkıntı yok.

4) Bende bunu çok istiyorum fakat hocam toplu video serverları olduğu için sizleri bekletme üstüne değil alt yapıda yapıyor buda serverları çok yorduğu için yetişemeyeceğinden yapamıyorum. ileride inş bunuda ekstra ücret ile inş yapabileceksiniz.

VDS'mize entegre edilmesini isterdim. En azından daha temiz IP. Daha temiz kanallar. :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kardesim yüklemelerde zaman aralıklarını genisletebilir misiniz ?
Örnegin; 20 40 60 dk aralıkları eklenirse eger spamdan kanal kapanmaları daha az olur diye düsünüyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

botun video ortası reklam açmasını isityorum. bot imacros kodlarını çıkarıyor ama eskisi daha pratikti hani şu riskli diye kaldırılan bölüm..

arkadaş neden banlandı? bende bot alacam nerden alacam bi karar veremedim..Daha önce hiç bot kullanmadım vds de çalışır mı bot?

arkadaş neden banlandı? bende bot alacam nerden alacam bi karar veremedim..Daha önce hiç bot kullanmadım vds de çalışır mı bot?

geçici süre dinlenmek için kendini banlatmıs arkadaş yurt dısına gıtmıs ayın 5'inde geliyormus .

Kendi isteğiyle kafa dinlemek için banlanmış . videoyap.com adresinden destek bölümüne yazarsan hocamız ilgilenecektir . Videoyap botu vds de çalışmıyor kendi sunucularında çalışıyor senin internetinden harcamıyor herşeyi videoyap.com üzerinden gerçekleştiriyorsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri