videoyap hakkımı satmak istiyorum arkadarlar

erhan_cp

Kayıtlı Üye
videoyap hesabımı satmak istiyorum 180 gün ve 24 bin hak var...

175 gün aktif suresi var en uygn fiyatı veren kişiye satılacak... su an ben fiyat aralığına bakmadım 175 gün ne kadar eder diye... o yuzden yuksek fiyat veren kişiye videoyap hesabı verilecektir... anlamsız fiyatlarla da gelmeyin tesekkur ederim... 24111 hak bulunuyor suan...

Son düzenleme:
içerisinde ne kadar hak bulunuyor hocam?

çok özür dilerim aliq kardeşim 175 gün süresi 24 k da hak bulunuyor ben acıklama kısmında 120 yazmıştım... yanlış yazdım bundan dolayıda özür dilerim

[MENTION=14195]erhan_cp[/MENTION] pm

arkadaşlar acık artırma olarak görmeyin bunu sadece fiyat belirtmek istemediğim icin açık artırma yapıyorum gibi oluyor burada yorum yazan arkadaslar birbirlerine de yaza bilir fiyat tektir forum kurallarına fiyat vermem ne kadar dogru olur bilmediğimden dolayı buraya yazmadım ama özelden fiyat herkese aynıdır... ona baska diğerine başka fiyat vermem

Son düzenleme:
arkadaşlar acık artırma olarak görmeyin bunu sadece fiyat belirtmek istemediğim icin açık artırma yapıyorum gibi oluyor burada yorum yazan arkadaslar birbirlerine de yaza bilir fiyat tektir forum kurallarına fiyat vermem ne kadar dogru olur bilmediğimden dolayı buraya yazmadım ama özelden fiyat herkese aynıdır... ona baska diğerine başka fiyat vermem
pm alalım hocam fiyat konusunda

hocam bende fiyat alabilirmiyim acil

175 gün aktif suresi var en uygn fiyatı veren kişiye satılacak... su an ben fiyat aralığına bakmadım 175 gün ne kadar eder diye... o yuzden yuksek fiyat veren kişiye videoyap hesabı verilecektir... anlamsız fiyatlarla da gelmeyin tesekkur ederim... 24111 hak bulunuyor suan...

fiyat pm alabilir miyim

Hocam Fiyat alabilirmiyim lütfen?

Son düzenleme:
hocam fiyat 300 lira cok acil ihityacım olduğundan satıyorum... yeni eve tasındığım için de interneti yeni bağlattim ondan dolayı gec mesaj cektim.. bu durumdan dolayı da özür dilerim

---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

hocam bende fiyat alabilirmiyim acil
fiyat 300 lira

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------

fiyat pm alabilir miyim
fiyat 300 lira hocam

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

fiyat alabilirmiyim lütfen.
fiyat 300 lira hocam

hocam fiyat 300 lira cok acil ihityacım olduğundan satıyorum... yeni eve tasındığım için de interneti yeni bağlattim ondan dolayı gec mesaj cektim.. bu durumdan dolayı da özür dilerim

---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

fiyat 300 lira

---------- Spam Engelliyici 22:28 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------

fiyat 300 lira hocam

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:28 ----------

fiyat 300 lira hocam

Hocam pm attım ama cevap vermediniz skype tel adresiniz varsa alabilir miyim ?

Rezerve edersen yarın gün içerisinde alacağım hocam. 300 tl demişin sanırım fiyata.

Telefonda görüştük ve hesabı satın aldım, eft emri verip pazartesi hesabına geçecektir.Konu sahibi pazartesi günü onay verdiğinde konu kilitlenebilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri