Videoyap ile ilgili sorun

Opustuc

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ,

Videoyap ile ilgili sorun yaşıyorum , aslında site sorumlusu pek ilgilenmedi biraz şikayetçiyim şuan bu konudan. Üyelikten sonra nereye tıklasam login sayfasına yönlendiriyor ve linkte süre aşımı yazıyor. Başka tarayıcılarda da denedim fakat aynı olayı yaşamaktayım. Hiç kullanmadım, sorumlu kişi de pek ilgilenmedi, açıkcası birazda geri durmama sebep olabilir bu bottan, diğer botlardan hangisini önerirsiniz?

İyi çalışmalar dilerim, bol kazançlı günler

Yaşadığım sıkıntı şu şekildedir

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi - Profil bilgileri: Web_Scripti

Genellikle boş olmuyor çok yoğun birisi. Yeni üyelik alımı mevcutmudur bilmiyorum. birde foruma konu açmayı dene. 1 aylık videoyap üyeliği alınacaktır diye. belki satan birisi vardır.

iyi forumlar

Hocam dün yazmıştım sorunu, benden sonra sorulanları yanıtlamış ancak bugün yazmama rağmen bi cevap alamadım. Üye alımı yoksa yazarsa en azından ona göre davranırdık. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 15:17 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

Eğer sayfalar resimdeki gibi görünüyorsa sorun tarayıcınızda hocam.

CTRL + Shift + Delete yaparak herşeyi temzleyin

Hocam Chrome, Explorer ve Operada denedim. Hepsi aynı

---------- Spam Engelliyici 15:19 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

en olmadı dns girin düzelir

Yaptım hocam, bir değişiklik olmadı

Hocam dün yazmıştım sorunu, benden sonra sorulanları yanıtlamış ancak bugün yazmama rağmen bi cevap alamadım. Üye alımı yoksa yazarsa en azından ona göre davranırdık. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 15:17 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

Hocam Chrome, Explorer ve Operada denedim. Hepsi aynı

---------- Spam Engelliyici 15:19 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

Yaptım hocam, bir değişiklik olmadı

Merhaba Hocam,

İlgisiz birisi değilim, ben sistemdeki ticket sistemiyle çözümleri yapıyorum. Tabiki sizde sisteme giremediğiniz için ticket atamadınız. Sorunuzun çözümüne gelince hocam bizimle alakalı bir durum değil. Bana göre bir şirkette çalışıyorsunuz. Şirketin firewall cihazı var. O cihazda belli siteleri engelliyor. Tarayıcının çerez bölümü çalışmadığı için üyelikden cıkarıyor. Ama sadece tek çerez problemi değil css yide olumuyor tarayıcın ki tasarımda gelmiyor resimden gördüğüm kadarıyla. Yani hocam bu sorunu daha önce gördüğüm olmadı, başka sitelerde yok sadece videoyapda mı var hocam? kanalyap.com un tasarımı tam geliyor mu? kanalalsat.com un tasarımı tam geliyor mu? büyük ihtimalle sonrali mesajına cevap verecek vaktim olmayacak. Çünkü dediğim gibi ben soru veya sorunları videoyap yönetici desteğiyle gecde olsa %100 cevaplıyorum

edit: niye https ile girmek istiyorsun birde siteye oda problem yapar hocam? http://www.videoyap.com linkine tıklayıp girip denermisin?

Son düzenleme:
Merhaba Hocam,

İlgisiz birisi değilim, ben sistemdeki ticket sistemiyle çözümleri yapıyorum. Tabiki sizde sisteme giremediğiniz için ticket atamadınız. Sorunuzun çözümüne gelince hocam bizimle alakalı bir durum değil. Bana göre bir şirkette çalışıyorsunuz. Şirketin firewall cihazı var. O cihazda belli siteleri engelliyor. Tarayıcının çerez bölümü çalışmadığı için üyelikden cıkarıyor. Ama sadece tek çerez problemi değil css yide olumuyor tarayıcın ki tasarımda gelmiyor resimden gördüğüm kadarıyla. Yani hocam bu sorunu daha önce gördüğüm olmadı, başka sitelerde yok sadece videoyapda mı var hocam? kanalyap.com un tasarımı tam geliyor mu? kanalalsat.com un tasarımı tam geliyor mu? büyük ihtimalle sonrali mesajına cevap verecek vaktim olmayacak. Çünkü dediğim gibi ben soru veya sorunları videoyap yönetici desteğiyle gecde olsa %100 cevaplıyorum

edit: niye https ile girmek istiyorsun birde siteye oda problem yapar hocam? Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. linkine tıklayıp girip denermisin?

Hocam kendisi yönlendiriyor oraya , lakin haberiniz olsun sorunu çözdüm ama şöyle. Neden oldu bilmiyorum belki siz bi yanıt bulursunuz, ilk kayıt olduğum mail böyle sorun çıkarıyor. Şuan yeni bir mail aldım, onunla üyelik yaptım bu sorunla karşılaşmadım. Çıktım ilk üyeliğime girdim sorun aynı devam. Bende yeni aldığım mailden ödeme gerçekleştirdim. Bu olayın neden olduğunu anlamak beni fazlasıyla aşar. Benim mail adresimi sevmedi sanırım sistem :) Şuan sıkıntı yok ama dediğim gibi ilk üyeliğimi yaptığım mailde bu sorun hala devam etmekte. Onu kullanmıyorum bu yüzden . Ayrıca evden bağlanıyorum hocam, bilginize.

iyi çalışmalar dilerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri