Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
ben bu konuyu açtığımda sağlığım yerindeydi. Bu konuyu açtığım anda sağlığım yerindeydi. Cıvıl cıvıl bir hayatım vardı. Ne olduysa konudan 1-2 gün sonra yaşadıklarımla oldu. En alt tarafda beyin emar sonucumu görebilirsiniz.
Peki neden bu süreç aksadı? Ne zaman olacak bu konferans?
1) Doktor en sevdiğin şeyi yap kendini yorma dedi. En sevdiğim iş yeni bir şey öğrenmekti. Gittim addon SDK yazılım dilini öğrendim. Videoyap Firefox Eklentisini yaptım.
2) Videoyap.com Kanal Takip, Komple Kanalı çek, Kanal araştır, Buyfullchannel.com ve Kanalalsat.com çöktü. Çünkü youtube bir kanal içindeki video sayısını gösterme apisinde değişiklik yaptı. Buda çökmesine neden oldu ve düzeltmem 3 günümü aldı. Tabiki düzeltirken her bölümü daha çok geliştirmemde cabası
3) Bu süreçte tabiki videoyap destek çok yoğunlaştı. Birde fiyatlara zam yaptım. Tabiki herkesde beklenti yükseldi. Yeni serverlar sipariş ettim. Serverlar sürekli geliyor sürekli günde 6-7 saatimi server kurulumuna ayırıyorum.
4) Videoyap Windows Vds projemi start almak adına zaman kayıplarım oldu. Yakında kokusu çıkar
----
Bu yukarıda anlattıklarım belki banane bunlardan demenizi sağlatmış olabilir. İşte bu nedenle konferansdan önce yazılım için 3 üne ihtiyacım var. Çünkü yeni bir bölüm çıkacak videoyap'a. Bu bölümü burada açıklıyorum arkadaşlar. Ve çıktıtan sonra o haftada konferansını yapacağım. Bana göre bu hafta değilde gelecek hafta sonu online internet üzerinden konferansını yapacağım. Yapacağım hafta videoyap'da duyurusu olacaktır.
Bu konferans'ın en büyük olayı nedir? Ne anlatılacak?
Arkadaşlar, videoyap'a çok değişik bir bölüm geliyor. Özgün spam video devrini getiriyorum. Örneğin siz accident car(trafik kazası) diye arama yaptınız. Ortalama 160 sitede accident car kelimesiyle arama yapıyor. Hafızasına videoları alıyor. Sonra gidiyor buradaki ortalama 1000 videoyu youtube da sorgulatıyor. Ama nasıl sorgulatıyor. Hem o isimde youtube da video varmı? oisim veya benzerinde video varsa zamanı %10 altı veya üstünde mi? Eğer zamanı yakın bir zamansa hiç karşınıza bile çıkarmıyor. Böylelikle karşınıza dizilen videoları toplu video bölümünden kanalınıza yüklenmesi için emredebileceksiniz. Hangi siteden çekilip youtube'a yükletileceği tabiki benim işim. Video resminin üstüne tıkladıgınıza hangi siteden çekildiğini tabiki görebileceksiniz. Amacım youtube'da olmayan içeriği youtube'a topluca yükletmek. Ünlem derdi %0, Spam derdi %0, Aramada başa çıkmadır. Böylelikle kanalınız aslında özgün bir kanal olmuş olacaktır.
Peki hangi keywordler aranacak? ben içerik bulmakda zorlanıyorum diyorsanız bu bölüm hergün karşınıza trend topicleri çıkaracak. Yani youtube'da aranan ogüne ait yüzlerce sonucuda göstericek. Keyword derdinizde olmayacak.
Bende bu konuda sabırsızlanıyorum. Açıkcası Özgün videolu kanallarla spam yapmak gerçekten keyifli bir iş olacak. Yazılımına henüz devam ediyorum. Şuanda 9 site entegre ettim. Ve amacım 120 civarı sitede bunu entegre edip her kelimede çok iyi sonuc cıkarmak. İşte bu nedenle bu konferansın zamanı belli değildir.
![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet hocam ne oldu bu konferans seni bekliyoruz![]()
ne ankarası hocam adam istanbuldaben istanbula gidecem yaparsa..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.