Videoyap ile Şuanda Nasıl Çalışılmalı? Ağustos 2015

Yuri Boyka

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar,
ben 2 3 senedir serverle render yaparak çalışıyordum, çalışma şeklimi değiştirdim, artık videoyapla seri üretime geçmeye karar verdim, adsense çalışmayacağım için ünlem sorunumda yok

şimdi arkadaşlar şuan itibariyle videoyap çalışanınız varsa, bana çalışma şeklinizi söylerseniz sevinirim, Kanallarımın kapanmasını hiç istemiyorum
kanal başı kaç video yükleme yapmalıyım, client falan kaç kanalda bir client değiştirmeliyim, ve başka dikkat etmem gereken hususlar varsa belirtirseniz sevinirim

teşekkürler

Anlatan olursa dinleyelim. Ancak şuan forum destek ve yardımlaşmadan çok sahibindendotcom gibi çoğu kişi bilgisini satmaya çalışıyor.

mrb arkadaşlar,
ben 2 3 senedir serverle render yaparak çalışıyordum, çalışma şeklimi değiştirdim, artık videoyapla seri üretime geçmeye karar verdim, adsense çalışmayacağım için ünlem sorunumda yok

şimdi arkadaşlar şuan itibariyle videoyap çalışanınız varsa, bana çalışma şeklinizi söylerseniz sevinirim, Kanallarımın kapanmasını hiç istemiyorum
kanal başı kaç video yükleme yapmalıyım, client falan kaç kanalda bir client değiştirmeliyim, ve başka dikkat etmem gereken hususlar varsa belirtirseniz sevinirim

teşekkürler

hocam seri üretim için biraz geç kaldınız :) siz bence eski sistem devam edin .

benim kendi kullanma şeklim ortak client en fazla 50 video çerçeve %20 kara ve %5 hızlandır sadece etiket ve açıklama özgünleştir bide %50 ünlem geç. 100 kanaldan 4 ü kapandı böyle yaparak. çok önemli istatistik değil 300 kanal yapmışım böyle

başkan şimdi sen yazılanları unut 2 yıldır bu botu ara ara kullandım ben.
şuan için sana şöyle çalışmanı öneriyorum.
+35 videoyu geçme video sayın bu kadar olsun.
%70 ünlem geç sabit çalış ve renk aç seçeneğine bas.
istersen etiket açıklama özgünleştir basabilrsin.
her kanala ayrı client ile çalış üşenme. sonuçta kapanma azalıyor.
ekleme yapacak olan yazar. iyi çalışmalar.
şuan kanal yaparken yazdım yardıma ihtiyacın olduğunu düşünerek işi bıraktım yazdım.

[MENTION=36838]Yuri Boyka[/MENTION] hangi partnerle çalışmayı düşünüyorsun :) etrafta şartları zorlaştırmayan partner kalmadı neredeyse

[MENTION=36838]Yuri Boyka[/MENTION] hangi partnerle çalışmayı düşünüyorsun :) etrafta şartları zorlaştırmayan partner kalmadı neredeyse

hocam seri üretim için biraz geç kaldınız :) siz bence eski sistem devam edin .

Arkadaşlar bence yinede geç değil, mn ve recstudios açık kanalların parasını hertürlü ödüyor, yutubda onlarca kategori var flagsız telifsiz,
yani kanalların kapanmasını önleyebilirsek, bence yinede iyi paralar kazanılabilir ki bence bu mümkün

benim kendi kullanma şeklim ortak client en fazla 50 video çerçeve %20 kara ve %5 hızlandır sadece etiket ve açıklama özgünleştir bide %50 ünlem geç. 100 kanaldan 4 ü kapandı böyle yaparak. çok önemli istatistik değil 300 kanal yapmışım böyle

s.a hocam peki kanalları kendiniz mi aciyorsunuz ?

Arkadaşlar bence yinede geç değil, mn ve recstudios açık kanalların parasını hertürlü ödüyor, yutubda onlarca kategori var flagsız telifsiz,
yani kanalların kapanmasını önleyebilirsek, bence yinede iyi paralar kazanılabilir ki bence bu mümkün
Oduyor odemesine ama pat siye ativerede biliyor partnlerler.dun mn tum temiz kanallarimi unlinklemis.rec almistim.
Videoyap unlem 1 %60 ve unlm 2 aktif devamli. 100 e yakin client var clientlere sira az geldigi iicin kanallar daha saglam oluyor kanaatimce.zaten unlem sayisi 0 a dusuyor hit aliyorsa bagla adsenseye gitsin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri