Merhaba arkadaşlar , yakın zamanda videoyap botunu kullanmaya başladım bot gerçekten çok güzel ve çoğu işi hallediyor.Şimdi asıl konuya geleyim botla yaptığım kanallardan bazıları her zaman kapanıyor nerde yanlış yapıyorum hiç anlamıyorum onca denemeler yaptım kapanmama yapmak için ama hep genelde kanallarım kapandı.
Yaptıklarım ;
Mailleri kendim düzgünce açıp 1 gün bekletip bota ekleyip 1 gün tekrar bekleyip günde 50`den fazla olmamak ile video atıyorum.
Ortak client kullanıyorum.
Ünlem geç %60 her kanal için
Videoları 5-8 dk aralıklarla yüklüyorum.
Etiket ve açıklama özgünleştiriyorum.
Bunları yaptığımda genelde 25 kanaldan 5,6 tanesi hep spamdan gidiyor.Maillerime güveniyorum çünkü bizzat kendim sağlam olarak açıyorum o bakımdan sorun yok ortak client yüzünden mi kapanma oluyor anlam veremiyorum.Bilgili arkadaşlar yazarsalar sevinirim.
Yaptıklarım ;
Mailleri kendim düzgünce açıp 1 gün bekletip bota ekleyip 1 gün tekrar bekleyip günde 50`den fazla olmamak ile video atıyorum.
Ortak client kullanıyorum.
Ünlem geç %60 her kanal için
Videoları 5-8 dk aralıklarla yüklüyorum.
Etiket ve açıklama özgünleştiriyorum.
Bunları yaptığımda genelde 25 kanaldan 5,6 tanesi hep spamdan gidiyor.Maillerime güveniyorum çünkü bizzat kendim sağlam olarak açıyorum o bakımdan sorun yok ortak client yüzünden mi kapanma oluyor anlam veremiyorum.Bilgili arkadaşlar yazarsalar sevinirim.