Videoyap Kanal Kapanma Sorunu

Furkan Akman

Kayıtlı Üye
Web sitesi
furkanakman.com.tr
Merhaba arkadaşlar , yakın zamanda videoyap botunu kullanmaya başladım bot gerçekten çok güzel ve çoğu işi hallediyor.Şimdi asıl konuya geleyim botla yaptığım kanallardan bazıları her zaman kapanıyor nerde yanlış yapıyorum hiç anlamıyorum onca denemeler yaptım kapanmama yapmak için ama hep genelde kanallarım kapandı.

Yaptıklarım ;

Mailleri kendim düzgünce açıp 1 gün bekletip bota ekleyip 1 gün tekrar bekleyip günde 50`den fazla olmamak ile video atıyorum.
Ortak client kullanıyorum.
Ünlem geç %60 her kanal için
Videoları 5-8 dk aralıklarla yüklüyorum.
Etiket ve açıklama özgünleştiriyorum.

Bunları yaptığımda genelde 25 kanaldan 5,6 tanesi hep spamdan gidiyor.Maillerime güveniyorum çünkü bizzat kendim sağlam olarak açıyorum o bakımdan sorun yok ortak client yüzünden mi kapanma oluyor anlam veremiyorum.Bilgili arkadaşlar yazarsalar sevinirim.

benimde kanallarım kapandı videoyap da yapacak birşey yok ortak client ten sanırım.

videoyap destekdenden yazdığın zaman kapanma sorununu halledebilirsiniz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamızla. Bence yanlışın şu her kanala aynı client kullanman, bende kullanmıyom çaktırma ama nadir kapanıyo :D

Client secreti kendin al arada bir de degıstır tavsiyem
Client havuzu olustur

her kanala ayrı client al bakalım o zaman da kapanıyor mu :D

benimde kanallarım kapandı videoyap da yapacak birşey yok ortak client ten sanırım.

Artık ekleyeceğim kanallara tek tek client alıcam bakalım o zaman ne olucak.
videoyap destekdenden yazdığın zaman kapanma sorununu halledebilirsiniz [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamızla. Bence yanlışın şu her kanala aynı client kullanman, bende kullanmıyom çaktırma ama nadir kapanıyo :D

Hocam destekten yazdığımda genelde 1,2 günde cevap alıyorum buda kanalları silmem gerektiği için hep nedeni anlaşılmıyor.Buraya bilgili arkadaşlar yanlışım varsa söyler diye konu açtım.

Client secreti kendin al arada bir de degıstır tavsiyem
Client havuzu olustur
her kanala ayrı client al bakalım o zaman da kapanıyor mu :D

her kanal için ayrı client alıcam hocam artık yapacak birşey yok ama yinede kapanma olursa sıkıntı var demektir.

25 kanaldan 5 tane kapanıyorsa ıyı,benım botsuz daha fazla kapanıyo

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri