Videoyap kullananlar ACİL !!! Bakın

• Kullanıcı himen32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

himen32

Yasaklanmış
Web sitesi
www.pepeeoyunuoyna.com
bot sonunda kafayı yedi sanırım,

Gece kanal ekleyip video yüklemiştim ,emir verilen videolar bitince bottan geçmişi temizledim,eklediğim kanal bilgisini sildim,

şuanda baktığımda kanal bilgisi ekli olmayan kanalıma 50 video emri girilmiş ve üstelikte videolar yükleniyor,

SİZDE KANALLARINIZI KONTROL EDİN...

Dünya engeli videolar yükleniyor olabilir,,,,

Ayrı konu açtığım içinde adminlerden özür diliyorum,tehlikeli durum olduğu için konu açma gereği duydım.

önceden verdiğin emirleri yukluyordur. sonucta bota inip sonra hesabına gönderiliyor. sorun filan yok. ayrıca bunun yeri burası değil destek bölümüne bildirirsen dönüş yaparlar.

Konu her ne olursa olsun, forum içerisinde hakaret ve tartışmaya yol açıcak mesajlar yasaktır. Bunun yerine Rapor Et butonunu Kullanın

Moderatör tarafında düzenlendi:
bot sonunda kafayı yedi sanırım,

Gece kanal ekleyip video yüklemiştim ,emir verilen videolar bitince bottan geçmişi temizledim,eklediğim kanal bilgisini sildim,

şuanda baktığımda kanal bilgisi ekli olmayan kanalıma 50 video emri girilmiş ve üstelikte videolar yükleniyor,

SİZDE KANALLARINIZI KONTROL EDİN...

Dünya engeli videolar yükleniyor olabilir,,,,

Ayrı konu açtığım içinde adminlerden özür diliyorum,tehlikeli durum olduğu için konu açma gereği duydım.

Destekde bekleyen mesaj sayısı sıfır. 50 video rakamı otomatik kanal çek emriyle tam uyuşuyor. Lütfen kontrol edip yazarsanız üyeleri kuşkudan çıkarırısınız

sorun yok bendede
iyice arastırıp hatanın sızden kaynaklı olmadıgını gorup konu acınkı bot sahıbı arkadasıda boyle zor durumda bırakmayın.

arkadasl haklı olabılır hocam . unlemden kurtulmak ıcın az vıdeo atıyorum . ve az once 5 vıdeo emrı verdım. durduk yere bekleyen 9 vıdeo emrı yıne cıktı . bende ben mı verdım yetkıyı dıye dusunurken b u mesjı okudum arkadas haklı olabılır

arkadasl haklı olabılır hocam . unlemden kurtulmak ıcın az vıdeo atıyorum . ve az once 5 vıdeo emrı verdım. durduk yere bekleyen 9 vıdeo emrı yıne cıktı . bende ben mı verdım yetkıyı dıye dusunurken b u mesjı okudum arkadas haklı olabılır

ergenmisin nesin adam gibi konuş benimle,insanca uyarı yazdım,

Beyler otomatik kanal çek bölümüne baktınız mı destekden hergün böyle soru geliyor. Sonra o kişi şunları diyor; Ben unutmuştum o emri verdiğimi otomatik çekmiş yazıyor. Lütfen kontrol edermisiniz

Beyler otomatik kanal çek bölümüne baktınız mı destekden hergün böyle soru geliyor. Sonra o kişi şunları diyor; Ben unutmuştum o emri verdiğimi otomatik çekmiş yazıyor. Lütfen kontrol edermisiniz

hocam sımdı kontrol ettım malesef otomatık kanal cekte eklı kanal yok

Bazen video yükleme emri verince sayfa zaman aşımına uğruyor ve video emrini vermediğinizi düşünüyorsunuz oysa ki sistem emri vermiş durumda oluyor.Siz sorun oluştu diye emir vermeye devam ediyorsunuz tabi ancak sistem önceki emri de almış oluyor böylelikle karışıklık olmuş olabilir.

baktım hocam çekilecek kanal var ama yüklenecek kanal ekli değil ki zaten kanal bilgisinide kanallarım kısmında olmadığı halde yüklüyor videoları ,yüklenecek kanal yok
isterseniz sistemden hesabıma girebilirsiniz,

Dostum sana direk sunu soyleyim. Anladigim kadariyla kanal eklemisin belli bir miktar video yuklemesi icin emir vermisin bu islemleri hallettikten sonra kanal bilgilerini sildiginde tekrar ayni miktarda video emri girilmis oldugunu gordun. Bunun tek cevabi var kanal bilgilerini silmeden ' Bu kanala ekledigim videolarin raporlarini sil ' dediginde yuklemis oldugun butun videolara tekrar yukleme emri veriyor. Kanalin diger bilgilerini silmedigin sure zarfi icinde.

Bazen video yükleme emri verince sayfa zaman aşımına uğruyor ve video emrini vermediğinizi düşünüyorsunuz oysa ki sistem emri vermiş durumda oluyor.Siz sorun oluştu diye emir vermeye devam ediyorsunuz tabi ancak sistem önceki emri de almış oluyor böylelikle karışıklık olmuş olabilir.

baktım hocam çekilecek kanal var ama yüklenecek kanal ekli değil ki zaten kanal bilgisinide kanallarım kısmında olmadığı halde yüklüyor videoları ,yüklenecek kanal yok
isterseniz sistemden hesabıma girebilirsiniz,

Merhaba hocam,

kanal açık mı kapalımı olayına bakmaz. Kanalı silmişsiniz ama otomatik video emriniz varsa sistemin suçu yokki. Onları yüklemeye çalışır ve tek tek yüklenemedi diyip geri hakları iade eder.

Merhaba hocam,

kanal açık mı kapalımı olayına bakmaz. Kanalı silmişsiniz ama otomatik video emriniz varsa sistemin suçu yokki. Onları yüklemeye çalışır ve tek tek yüklenemedi diyip geri hakları iade eder.

Buyrun hocam zaten destekten yazmıştım kontrol edebilirsiniz benim hesabı,eklenecek kanalım ekli değil diyorum,,,

Buyrun hocam zaten destekten yazmıştım kontrol edebilirsiniz benim hesabı,eklenecek kanalım ekli değil diyorum,,,

Merhaba hocam,

bu bir problem değil. Eklenecek kanalı silmiş ama otomatik emri silmemişsiniz. Artık sistemimiz her yerde boş yere youtube la bağlantı kurup denemediği için kanalın var olmadıgını görmemiş. Bu nedenle o videolar yükleniyor diye işleme alınıp kanala yüklenemiyor diye silinecektir. Ama böyle durumlara başka arkadaşlarda düşmemesi için kanal bilgileri silinmiş hesapların otomatik kanal çekme emirleri silinmemişse onlar işlem yapmaması için düzenlemeyi yaptım. Teşekkürler

Konu kilitlenebilir arkadaş sayesinde halledilmiştir.

Konu kapatılmıştır, ek olarak [MENTION=8284]himen32[/MENTION] hocam lütfen konu başlıklarında ACİL !!! YARDIM gibi kelimeler kullanmamaya özen gösterin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri