Videoyap Kullananlar Bakabilirmi Lütfen .

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

JiTeM

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar son 5 6 saattir video yaptan ne toplulink'den video yukleyebılıyorum nede ana sayfadan tek tek yukleyebılıyorum hıc bırı calısmıyor suan bende acaba sorun sadece bendemı yoksa videoyap kullanıcıları sızlerdede aynı sorun varmı ?

bende tak tak yüklüyo hocam sadece yüklüyo işte izlenen yok :'(

5 dak önce ana sayfadan yükledim sorun yok.

Allah Allah bnde neden yuklemıyor anlamıs degılım .

25 linki yapıstır dıyıyorum alttaki seceneklerın hangısını secersem secım boyle yazı cıkıyor :
25 adet videonun işlemleri yapılmaktadır. Lütfen gerekli video değişikliklerinden sonra alt bölümdeki yükmeyi başlatınız.

fakat hiç bir işlem gözükmüyor normalde tek tek çekip başlık açıklama ve etiket olarak gostermesı lazım ama gostermıyor bos kalıyor sayfa .

s.a arkadaşlar son 5 6 saattir video yaptan ne toplulink'den video yukleyebılıyorum nede ana sayfadan tek tek yukleyebılıyorum hıc bırı calısmıyor suan bende acaba sorun sadece bendemı yoksa videoyap kullanıcıları sızlerdede aynı sorun varmı ?

10 dk evvel ana sayfadan ve özgün video dan yükleme yaptım.

25 linki yapıstır dıyıyorum alttaki seceneklerın hangısını secersem secım boyle yazı cıkıyor :
25 adet videonun işlemleri yapılmaktadır. Lütfen gerekli video değişikliklerinden sonra alt bölümdeki yükmeyi başlatınız.

fakat hiç bir işlem gözükmüyor normalde tek tek çekip başlık açıklama ve etiket olarak gostermesı lazım ama gostermıyor bos kalıyor sayfa .

Farklı bi tarayıcıdan denediniz mi? yada geçmişi temizleyip deneyebilir misiniz?

Farklı bi tarayıcıdan denediniz mi? yada geçmişi temizleyip deneyebilir misiniz?

hocam mozilla ve yandex ile denıyorum ıkısındede calısmıyor gecmısı sılıp bırdaha deneyım bakım olucakmı ama hıcbır sıstemı calısmıyor bende .

aşırı yoğunluktan olabilir hocam umarım düzelir

destekten yazmayı denersen yardımcı olur hocam. Bende de bir sorun yok çatır çatır yüklüyor.

aşırı yoğunluktan olabilir hocam umarım düzelir

destekten yazmayı denersen yardımcı olur hocam. Bende de bir sorun yok çatır çatır yüklüyor.

destekden mesaj attım 2 saatı felan gectı hala cevap yok .

25 link yapıstırıp cekmeyı deneyınce boyle kalıyor ..

WrX57L.png

bende de suan yuksek botutlu videolara hicbir sekilde cerceve eklemiyor

şimdi bitti yüklemeler sıkıntı yok :)

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

yanlış anlama ama çok düşündürücü bir laf. YOĞUNLUKDAN düşünsene onlarca insan aynı makina , ip vs vs aman allahım düşünemiyorum.

bildiğim kadarıyla token sistemi bu yüzden var.

şimdi bitti yüklemeler sıkıntı yok :)

---------- Spam Engelliyici 02:31 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

bildiğim kadarıyla token sistemi bu yüzden var.

token derken , siz herkeze 1 sunucu düşdüğünümü ifade etmek istediniz tam anlayamadım o kısmını. yoksa değişkenlikmi sağlıyor yada sınırlı sayıda sunucunun yada ip adreslerinin ortak kullanıldıgınımı ifade ettiniz.?

token derken , siz herkeze 1 sunucu düşdüğünümü ifade etmek istediniz tam anlayamadım o kısmını. yoksa değişkenlikmi sağlıyor yada sınırlı sayıda sunucunun yada ip adreslerinin ortak kullanıldıgınımı ifade ettiniz.?

hayır kaç tane sunucu var bilmiyorum ama tabiki her üyeye bir sunucu olamaz. Token'le işlem yaparak ip belli etmiyor bir nevi, yani bir sunucudan 100 farklı hesapla girilmesi hiçbirşey farkettirmiyor token ile bildiğim kadarıyla. benim düşüncem şöyle, token ile bizim klasik kullanıcı girişlerini atlayıp, direk video yüklenebiliyor. Zaten videoyapta kanal ekleme kısmında da şifre istemiyor bizden, yetki alıyor direk.

hayır kaç tane sunucu var bilmiyorum ama tabiki her üyeye bir sunucu olamaz. Token'le işlem yaparak ip belli etmiyor bir nevi, yani bir sunucudan 100 farklı hesapla girilmesi hiçbirşey farkettirmiyor token ile bildiğim kadarıyla. benim düşüncem şöyle, token ile bizim klasik kullanıcı girişlerini atlayıp, direk video yüklenebiliyor. Zaten videoyapta kanal ekleme kısmında da şifre istemiyor bizden, yetki alıyor direk.

anladım ülker fabrikasından çikolata alıp 100 bakkala dağıtıp , ondan sonra çikolatayı yiyenlerin aaaaa bu nakadar güzel çikolata kimin miş bu , diyip koca ülker yazısını görünce olayı anlamaları gibi bir ifade ile bence daha iyi aydınlanır bu olay. amacım tartışma değil ama aklıma takılan yegane düşüncelerden birisi zamanında bende kullandım videoyap. birde şöle bir olay daha var aklımda , bilinen ve olan birşey ! Driver sitelerinde siteye girip , driver indirmek istediğinizde sizi otomatik olarak A dan Z ye tanıyan bir sistem var bütün yazılımları seri no ları falan , böyle basit bir sistemi kullanan siteler varken googlenin token sistemi ile de olsa sizi A dan Z ye çözmeme ihtimali bence -0 a kadar düşük bir ihtimal diye düşünüyrum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri