Videoyap Kullananlar!!!

armageddon.

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar

ben uzun zamandır vds ile manuel çalışıyorum, videoyapa geçmeyi düşünüyorum, sizce kanallarım kapanır mı,

ben şuanda tam olarak şöyle çalışıyorum, uzun zamandır tek birtane dahi kanalım spamdan kapanmadı, arada topluluktan dolayı kanallarım kapanıyor ve bu kapanmalarda tek tek oluyor, hiç toplu kıyım yaşamadım

şu şekilde çalışıyorum, bende 6 vds var 1er gb ramlı
günlük 6 vds ile 3 tane video renderliyorum, yani bir vds ile günde 3 video renderliyorum toplamda 18 video, ve her bir vds ile günde bir kanala upload yapıyorum ve kanal başı 3 video atıyorum

Videoyapa geçmeyi düşünüyorum, şu şekilde çalışıcam, gene bir vds kullanıcam, bu vds ile günlük 18 video renderliycem
Ancak bu 18 videoyu videoyap ile kanal başı 3 tane video atıcam, toplamda günlük 6 kanala
Ve kanalları da kendim açmıyorum, sağlam kanal satıcılardan satın alıyorum

Sizce bu durumda kanallarım spamdan kapanır mı,

Videoyap ile çalışanınız varsa önerilerinizi tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

Bana göre sistemini oturttuysan ve güzel gelir elde ediyorsan hiç bozma çünkü bot kullanmayı bilmediğinden ilk başlarda kesin kanal kapanacaktır.Ama tabiki sistemini videoyap`ada oturtturabilirsin ama botu kullanmayı iyi bilmen lazım.

Kendi sisteminize devam edin derim hocam, güzel bir sistem ile ilerliyorsunuz görülen.

Şöyle bir öneri sunayım, videoyap botu alın bi kaç gün kullanın baktınız işler ilerliyor bota geçiş yaparsınız. Şu kesin rahatlayacağınız emin olun, tabi düzgün şekilde ilerleme kaydederseniz.

şu videoyapla bir kanala 50 den fazla video atıp da kanalı kapanmayanlar bir yöntemini yazsın.ameleye döndük 50-50 :D

Valla geçenlerde toplu bi kıyım yaşadım hala cevap bekliyorum webscriptinden ama kapanma yoktu uzun süredir bende dediği şeyleri de yaptım ama :)

Benim toplamda 1 kanal gitti videoyap üzerinden 50 den fazla attığımda oldu ama kapanmadılar allaha şükür :) yönteminde yok :)

Geçenlerde 1 kanala 120 video atmıştım :D 2 gün sonra gümledi 50 nin çözümü yok galiba :D ameleliğe devam
valla 50 +1olsa kanal gümleyen bir sistem nasıldır bilemedim.o kanal eklerken çerez ,ip muhabbeti de bence saçma çünkü ben sunucuda ne ip değiştiririm ne de çerez silerim.ayrıca 50den fazla yükleyince bekelemeye alması yada sıra gelme muhabbetinin beklenmesi falan bence sadece sistemi rahatlatmak için çıkarılmış bir yol.

mrb arkadaşlar

ben uzun zamandır vds ile manuel çalışıyorum, videoyapa geçmeyi düşünüyorum, sizce kanallarım kapanır mı,

ben şuanda tam olarak şöyle çalışıyorum, uzun zamandır tek birtane dahi kanalım spamdan kapanmadı, arada topluluktan dolayı kanallarım kapanıyor ve bu kapanmalarda tek tek oluyor, hiç toplu kıyım yaşamadım

şu şekilde çalışıyorum, bende 6 vds var 1er gb ramlı
günlük 6 vds ile 3 tane video renderliyorum, yani bir vds ile günde 3 video renderliyorum toplamda 18 video, ve her bir vds ile günde bir kanala upload yapıyorum ve kanal başı 3 video atıyorum

Videoyapa geçmeyi düşünüyorum, şu şekilde çalışıcam, gene bir vds kullanıcam, bu vds ile günlük 18 video renderliycem
Ancak bu 18 videoyu videoyap ile kanal başı 3 tane video atıcam, toplamda günlük 6 kanala
Ve kanalları da kendim açmıyorum, sağlam kanal satıcılardan satın alıyorum

Sizce bu durumda kanallarım spamdan kapanır mı,

Videoyap ile çalışanınız varsa önerilerinizi tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

Kullanmayı kafana koyduysan kullanırsın... Ama sana şu önerim var kesinlikle manuel çalıştığın adsl pc ile çalışma...
Ben bot yüzünden bütün kanallarımı 2 defa kaybettim Kimsenin bu duruma düşmesinide istemem açıkcası.. umarım nedemek istediğimi anlarsın.. iyi akşamlar

valla 50 +1olsa kanal gümleyen bir sistem nasıldır bilemedim.o kanal eklerken çerez ,ip muhabbeti de bence saçma çünkü ben sunucuda ne ip değiştiririm ne de çerez silerim.ayrıca 50den fazla yükleyince bekelemeye alması yada sıra gelme muhabbetinin beklenmesi falan bence sadece sistemi rahatlatmak için çıkarılmış bir yol.

aynen öyle hocam 50+1 de bile gidiyo çok ince kodlanmış :D

4-5 vds + videoyap+uploadextra botlarını kullanıyorum.benimde arada kanallar kapanıyor ama topluluktan tektük o da...botlarla alakalı bi sorun yok yani bendede.

Ben videoyap bot ile de kanal açtım vds ile de bot ile hiç bir zaman 30 dan fazla video yüklemedim 1 günde (Zaten 30 dan fazla olan kanal sayım çok azdır.).Her video arasını da en az 20 dakika olarak yaptım.Bir açtığım kanala bir daha da uğramadım.Ama yaklaşık 3 aydır açık olan ve çok dolgun geliri olan 400k izlenimli kanallarım dahil olmak üzere 20 kanalım spamdan kapandılar.En baştan başladım işe ( Zaten 3 aydır bu işe girmiştim).Bilemiyorum bot ta da kapandı vds de de.Her türlü anlatılanları da yapıyorum IP temizliği,gizli sekme v.s.

4-5 vds + videoyap+uploadextra botlarını kullanıyorum.benimde arada kanallar kapanıyor ama topluluktan tektük o da...botlarla alakalı bi sorun yok yani bendede.

fatih kardeşim mesajın için tşkler, aradığım cevabı buldum.

Şundan dolayı konu açtım ben, vdslerle günlük 3 5 herneyse kanalları açıyorum
kanallar belli bir ivme yakaladıklarında, ciğeri beş para etmeyen ciğersizler flag atıyorlar, artık tek toplulukta kanal anında uçuyor
Ben artık her kanaldan 2 kopya yapmayı düşünüyorum, sonuçta aynı kanaldan 3 tane olucak, yani adam benim videolarımı kopyalayıp bana flag atıyor, benim videolardan ekmek yiyiyor, her kanaldan 3 tane olursa adamlar ikisini kapatsa bile üçüncü kanalım, videolarımı kopyalayıp benden sonra atanlardan gene önde çıkar aynı videolara sahip üçüncü kanallar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri