Videoyap kullanıcıları nasıl çalışıyorsunuz?

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar videoyap gelişti, dahada gelişiyor. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sağolsun her geçen gün yeni özelliklikleri ile bizlere güzel imkanlar sunmaya devam ediyor.
Serverları seçebilme özelliğinin gelmesi bir harika olmuş.
Aşağıdaki soruları kendi doğrultunuzda azaltabilir veya çoğaltabilirsiniz. Videoyap ile çalışanlar konuya katkı sağlarlarsa birbirimize yol göstermiş oluruz.

1)Videoyap kullanıcısısın kanalların spamdan kapanmasını korumak adına hangi önlemleri alıyorsun?
Kaliteli bir şekilde kendi tarafımdan açılmış gmaille kanal oluşturuyorum. Ve bu kanalı videoyap ile ilişkilendiriyorum. Her kanala girişte MAC ve İp değiştiriyorum.

2)Günde kaç kanal çalışıyorsun?
Günde maximum 4 kanal çalışıyorum. Ve her kanala farklı servarlar tanımlıyorum.

3)Bir kanala bir günde kaç video atıyorsun?
Ben maximum 50 video kuralını uyguluyorum. Ve videoları hızlı bir biçimde yüklettiriyorum. Bir kanalın işi bitmeden diğerine geçmiyorum.

4)Bir günde maximum 50 video kurularını aşabilen oldumu?
Arkadaşlar bunu özellikle merak ediyorum. uzun video çalışıpta bir günde 50 videodan fazla video yükleyip kanalı kapanmayan varmı aramızda? Varsa bunu nasıl aştınız?

5)Günde 10 veya daha üzeri kanal çalışıpta videoyapta kanalları kapanmayan oldumu? Bunu nasıl yaptınız?

Teşekkürler

İnce düşünmeden, basa basa gidiyorum

50 video limitiyle günde 25 i çokkez doldurdum bunun kapanmayla alakası yokkı ben soruyumu yanlış anladım acaba:) bu arada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] desdekten yazmıstım bakarmısın :)

50 video limitiyle günde 25 i çokkez doldurdum bunun kapanmayla alakası yokkı ben soruyumu yanlış anladım acaba:) bu arada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] desdekten yazmıstım bakarmısın :)

Kısaca çalışma sisteminizden bahsedebilirmisiniz?
50 videoyu hızlıcamı yüklettiriyorsunuz?

Herhangi bir kural tanımadan bir kanala 50 den fazla video yüklüyorsunuz yani, vede günde onlarca kanal kullarak. Artısı hiçbiri kapanmıyor?
Doğrumu anladım?

Kurallar zihni yorup meşgul eder, en basit mantığı uygulamayı seçtim. Böyle yapınca bahtım daha da açıldı çok şükür.

günde 100 video yüklediğim oluyor bir kanala fakat 10 dakika aralıkla yüklüyorum bence aralıklı yükleme çok önemli

500 video emrini hızlı yüklettim 3dk da yükledi 15 dk geçmeden kanal kapandı yukleme hızı da önemli olabilir

100 200 hatta bazen 400 bas tek seferde eçer genelde.araya kaynasın tutmassa sonraki kanalda tutar 50 videoyu beklersek ohooo. Alex haklı kurallarla uğraşırken 1 ayım boşa gitti şimdi no brain no fail tekniğiyle bodoslama dalıyom.Kanal kapanırsa kapansın 10 dk lık iş değilmi fazla kafa yormaya gerek yok bencede. İleriki aşamalarda özgün vs işlerde kafa patlatırız.

Valla videoyapla 2-5 dk arası seçeneği ile 50 videoyu geçirmeden yüklüyorum. Onun haricinde kesinlikle para kazan ve telifli kontrolü yapmıyorum. Bunları manuel yapıyorum. Yani bot benim için sadece video yükleme işine yarıyor. :)

He birde özgün video yüklemesini kullanıyorum.. Bu bölüm içinde yenilikler bekliyorum..

Gmailleri kendim açiyorum google artı profilimin tamamına yakınını dolduruyorum 1 kaç kişi takip ediyorum sağa sola eposta atıyorum ip çerez temizliği kesinlikle yapıyorum

Günde 1 kanala farklı aralıklarla ortalama 40 45 arası video atıyorum çalıştığım videolar genelde uzun videolar 600 700 mb olmasına rağmen kanal ekle bolümünden %40 unlem geç diyorum (youtubenin ünlem sistemi kısa videolara göre uzun videolarda daha etkisiz kalıyor attığım videoların hiç biri ünleme düşmedi hatta konu bile açmiştım ünlemde gelişmemi vardiye)

Bütün videolarıma özenle etiket açıklama küçük resim ekliyorum faydasınıda görüyorum

video yapla hazırlanmış örnekbir kanal Wizards of Waverly Place Full Episode - YouTube yalnız bu kanala o kadarda ozenmedim

videoyaptaki trek amacım şimdlik banlanmamak. botu 4-5 ay aradan sonra yenidne deniyroum daha önceki kapanma olayında canım ok yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum. günde kanal başı 20 video atıyorum.

Ben kapanma istatistiği olark şöyle kısaca bahsedim gerisini sen düşün hocam.

Günde 1 kanala 50 video ve altı çalışan : 11.580 üye günde kapanma oranı : %0.05

Günde 1 kanala 50-250 arası çalışan : 4.820 üye / günde kapanma oranı %14

Günde 1 kanala 250-1000 arası çalışan : 190 üye / günde kapanma oranı %47

Üyelerim ortalama 8 kanala yükleme yapıyor. Ortalama 1 üyenin aktif 22 kanalı oluyor.

Kapnmanın şuanda en büyük sebebi ise render yapılmamış video atmaktan geçer. Gidip topşu videoya 20 dk üstü film vs doldurursan o kanala toplu video ünlem geçmeyi 500 mb üstü videolar olduğu için ünlem geçi yapmadıkları olur. Daha para kazanmasını açmadan kanal kapanabilir. Çünkü youtube videonun spam olup olmadığını yüklendiği saniye bilir. Neden toplu link çalışıyorum hiç kanalım kapanmıyor deniyor. Sebebi ünlem geçde limit yok. 0-20 dk arası hd olmayan video çalışın toplu videoda veya büyük videolar için entresi o yaptırıp çalışın kapanma kalmaz. Eğer açtığınız kanla 1 video pcden atın 2 gün içinde kapanıyorsa bu sizin pcnizin ele geçtiğini gösterir.

Her zaman derim. Biz kapanmalara karşı hizmette veriyoruz arkadaşlar. Kapanmanız olursa desteğe yazın kapanan kanal loglarına bakıp %99 çözüme götürelim. Eskisi gibi bir hizmetde değil. Çok geniş olarak bakıyor ve inceliyoruz.

Bol kazançlı ginler dilerim

on gündür satın aldığım onaysız kanallara sadece bir kez 50 adet video atıp manuel olarak para kazanma açıp ünlemleri sildikten sonra adsense bağlıyorum daha da girmiyorum

sizce kanallara girip 50şer video daha atmaya devam edeyim mi bi sakıncası olur mu yoksa yeni kanal açıp devam mı edeyim

Günde bir kanal çalışıp 1500-5000 bin (hizli yükleme) arası video (15-30dk) atıyorum spamdan kanal kapanma yaşamıyorum sadece telifden kanallarım kapanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri