İlk başladığım da 3 aylık kanalım kapandı.
Tekrar kanal açtım yarım saat sonra kapandı
internet cafeden açtım 15 video yükledim sabahına kapandı.
dün kanal oluşturdum 40 video attım. bugun 19 daha ekledim gene kapandı.
Sordum şöyle dediler,
Zararım 3 aylık kanal ve ödediğim para. Delil de koyarım. Videoyap Pişmanlıktır. Bulaşmayın Derim.
Tekrar kanal açtım yarım saat sonra kapandı
internet cafeden açtım 15 video yükledim sabahına kapandı.
dün kanal oluşturdum 40 video attım. bugun 19 daha ekledim gene kapandı.
Sordum şöyle dediler,
Dediklerini aynen yaptım. Video ekleme sayfasında çerçeve ekle dediğim halde çerçeve de çalışmıyor. Ünlem geçme şöyle iyi diye anlatırken ünlem geçme de çalışmıyor. Telif falan hepsi hikaye anlayacağınız, telif geçme falan diye birşey yok.Merhabalar,
bir kanala bu kadar çok video yüklemesi yaparsanız kanal kapanır. günde 50 den fazla 1 kanala yüklemenizi önermem. ve toplam 1 kanalda 250 den fazla video olmasınıda önermem.
Kanala videoları yüklediniz. örneğin toplam 5 günde 200 tane v.s. yüklediniz. sonra 200 ünü birden para kazanmaya açınız. Çünkü youtube belli bir oranda ünlem aldıktan sonra atılan sonraki günlerde zaman geçince yani yeni videolarda %100 hpesine ünlem vermeye başlar.
telif geçmeyi çerçeve ile yapabilirsiniz. ünlem geçmeyide kanallarımda ünlem geçme yöntemleriyle yapabilirsiniz. iyi çalışmalar
Zararım 3 aylık kanal ve ödediğim para. Delil de koyarım. Videoyap Pişmanlıktır. Bulaşmayın Derim.