VideoYap Masaüstü Programı Bilgilendirme.

• Kullanıcı xSnox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xSnox

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Yeni Projem İle Karşınızdayım VideoYap Tam Otomatik Masaüstü Programını Geliştiriyorum Allahında İzniyle Bir Aksilik Çıkmaz İse 3-4 Gün İçinde Satış Konusunu Açmayı Düşünüyorum Tabi Bundan Önce 1 Günlük Deneme İçin 5 Arkadaşa Key Dağıtıcam.

Projemdeki Özellikler Şunlardır.
1.Sınırsız Token Alır Kanalı Videoyap Botuna Bağlar.
2.Çerezleri Ve Modemi Her Kanalı Ekledikden Sonra Siler/Sıfırlar.
3.Bomba Özellik : Video Yapa Kanalı Ekledikden Sonra Verdiğiniz Urldeki 7 Videoyu Yt to Yt Yaparak Kanalınıza Yükler Nasıl Yani? Örnek Veriyorum Projeme 25 Kanal Eklediniz Video Yapa Bağlamak İçin Yanında Çekeceğiniz Kanalın Urlsini Txt Olarak Bota Ekliyceksiniz Ve Kanallırını Eklerken Videolarıda Video Yap Aracılığıyla Kanalınıza Yükliycek.İlerki Zamanlarda Video Sayısı Artılacaktır.
4. Ve Şuan Üstünde Çalıştığım Özellik Video Atılan Kanalları Otomatik Olarak Silmek.
---------------------------------------------------------------------------------------
Projemi Günden Güne Geliştiricem Şuan İçin Fiyat Düşünmedim
Çok Değişik Özellikler Eklencek Her 5 Günde Bir Güncelleme Yapmayı Düşünüyorum.
Sizin Düşünceleriniz Nedir Eklenmesini İstediğiniz Başka Bir Özellik Varsa Ekliyebilirim Tabiki Aynı Özelliğin Videoyapda Olması Lazım.
Ayrıca Yanında Abone Botunu Hediye Olarak Vericem .
Eklemeyi Unuttum [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocamın İznide Olursa Satışa Sunulcaktır.

Son düzenleme:
Forum bu aralar baya üretken. Hayırlı olsun hocam. Denemek isterim.

Tapatalk ile gönderildi.

ref alabilirsem inceler yorum atarım hocam. video at sil özelliği olsa yeter diye düşünüyorum.

Bekliyorum lakin toplu video ve anasayfanin.her bolumunu kullanabilmek gerek

Sahibiyle konuştunuz mu her şey sahibinden habersiz oluyor bu aralar

Forum bu aralar baya üretken. Hayırlı olsun hocam. Denemek isterim.

Tapatalk ile gönderildi.

bayadır böyle bir proje düşünüyordum ama özel işlerim olduğundan dolayı hayata geçirememiştim.

---------- Spam Engelliyici 20:19 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

Sahibiyle konuştunuz mu her şey sahibinden habersiz oluyor bu aralar

onu eklemeyi unuttum konuyu görsün diye açmıştım açıklama olarak ekliyorum hemen.

denemek isterim...şimdiden hayırlı olsun gücel şeyler oalcak

ben de yaptım bu botun aynısından.Yakında sürücem piyasaya :)

Bunu Benim Konuma Yazma Gereğini Nerden Düşündün Oğuz Bana Düşmanlığın Olduğunu Biliyorum İnat Olsun Diye Yapıyorsun aaa Unuttum Senin İşin Hep Başkalarının Fikirlerini Çalmakdı.

Gereksiz Yorumlar Atma Konuşmak Sataşmak İstiyorsan Mesaj Olarak Telefonumu Veya Skypemı Vereyim Orda Sataşırsın.

Bunu Benim Konuma Yazma Gereğini Nerden Düşündün Oğuz Bana Düşmanlığın Olduğunu Biliyorum İnat Olsun Diye Yapıyorsun aaa Unuttum Senin İşin Hep Başkalarının Fikirlerini Çalmakdı.

Gereksiz Yorumlar Atma Konuşmak Sataşmak İstiyorsan Mesaj Olarak Telefonumu Veya Skypemı Vereyim Orda Sataşırsın.

başkaların fikrini çalmak derken ? :)

[MENTION=9749]xSnox[/MENTION]

hocam ref verırsen botuda almama vesıle olmus olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri