VİDEOYAP mı VDS mi?

Bu ay ya 2 gb ramli vds alicam 25 tlye ya da videoyap botunu alicam.Videoyap botunda cerceve ekleme ozelligi var mi bunu goremedim ve videoyap ile 1 kanala gunde en fazla kac tane video yuklemeliyim?Videoyap toplu cerceve ekleyebiliyor mu cok ihtiyacim var buna.Ben vidlai secicem ve cerceveyi gostericem o kendisi basicak.Yardimci olursaniz cok sevinirim cok kararsiz kaldim.İyi kazanclar herkese.

botları kullanırken key vs. üretiyorsunuz..

belli bir zaman sonra youtube bu durumdan kıllanıp kanalınızı kapatabilir..

fakat vps ile kanallarının kapanacağını sanmıyorum..

fakat sana önerim şudur ki..

1 kanal yap.. uzun videolar yükle.. günde 3-5 video at..

1 ay içinde abone ve popüleriten artacaktır ve sabit bir gelir elde edeceksin..

2. ayımda günlük minimum 25 TL kazandım.. yeni video attığım günlerde ise 120 TL'ye kadar çıktım..

3. ayımda(bu ay) da günlük minimum 25 TL kazandım.. ve yine bu ay günlük 100 TL'ye kadar çıktım.. ve şuanda iyi gidiyorum..

sitemin adresini vermek sorun olur mu bilmem ama sitemden adsense istatistiklerimi görebilirsin..

tugayyalinc.com.tr

son olarak sizin aylık kazanç hedefiniz nedir ?

Hala kanal kapanmaları botdan bikenler var. 2 ay önce youtube yeni kanallarda benim botumu kullananlarda kıyım yaptı. Fakat sonrasında yeni sisteme geçirdim ve hiç olmadı. Artık kapanma olursa aynı anda açtığınız ve bota bağlamadığınız kanallara toplu kapanmada bakın onlarda kapanmıştır. Tek kapanma çok kanal çalışanlarda mail açma işiyle alakalıdır. Oda günde tüm sistemindeki kanalların onbinde 3 tanesinde oluyor. Amacom satış yapmak değil. Bu tarz konularada yazmam. Fakat kapanma vds, manuel veya botla nerede olursan ol. Youtube kanal açım şeklinden spam olduğunu bilirse kapatır

Videoyapın bana göre dezavantajı ne yenilik getirirse getirsin, kullanıcı sayısı fazla olduğu için kısa sürede eklenen özellikle fiksleniyor.

vds de ise bütün işleri kendim yaptığım için hatta çerçeveleri dahi kendim tasarladığım için ünlem vs hiç bir problemle karşılaşmıyorum.

Vds, ne olursa olsun size işi öğretir bunu aklınızdan çıkarmayın dünya engelini geçmeyi dahi ;)

manuel + vds calisiyorum kanal kapanma daha hic olmadi son 2 haftadir..
Videoyapda ne zaman kanal baglasam video atsam ertesi gunu kapaniyor.. videoyapi etiketleri ve basligi ozgunlestirmek icin kullaniyorum sadece

botları kullanırken key vs. üretiyorsunuz..

belli bir zaman sonra youtube bu durumdan kıllanıp kanalınızı kapatabilir..

fakat vps ile kanallarının kapanacağını sanmıyorum..

fakat sana önerim şudur ki..

1 kanal yap.. uzun videolar yükle.. günde 3-5 video at..

1 ay içinde abone ve popüleriten artacaktır ve sabit bir gelir elde edeceksin..

2. ayımda günlük minimum 25 TL kazandım.. yeni video attığım günlerde ise 120 TL'ye kadar çıktım..

3. ayımda(bu ay) da günlük minimum 25 TL kazandım.. ve yine bu ay günlük 100 TL'ye kadar çıktım.. ve şuanda iyi gidiyorum..

sitemin adresini vermek sorun olur mu bilmem ama sitemden adsense istatistiklerimi görebilirsin..

tugayyalinc.com.tr

son olarak sizin aylık kazanç hedefiniz nedir ?

adsense istatistiklerinin görsel olarak herhangi bi yer paylaşıldığı tespit edildiği zaman adsense hesabınız risk altındadır. yakalanırsanız ban yersiniz, bilginiz olsun.

http://www.ytpara.com/adsense-ban/1...ne-zaman-kapanmaz-ytpara-paylasim-konusu.html

" Google Adsense Hesabımı Ne Zaman Kapar? (Anlık süreçler)

1. Kendi reklamınıza tıklarsanız kapar.
2. Arkadaşınız reklamınıza tıklarsa kapar.
3. Arkadaşlarınızın, ailenizin bilgisayarlarını, topluma açık alanlarda bulunan bigisayarları kullanarak reklamlara tıklarsanız kapanır.
4. Bu bilinmiyor ve önemli. Google Adsense kazançlarınızın, TBM, Tıklama Oranı vb. verilerini paylaşmak kesinlikle anlık ban sebebidir. Screenshoot alıp forumlarda, açık alanlarda paylaşmanız yakalanıldığı an ban sebebi. Sadece toplam kazançlar paylaşılabilir.
5. Google ya da servisleri hakkında izin almadan herhangi bir video yaparsanız, videonuzun açıklamasında söz ederseniz bu ban sebebidir.
6. Birden fazla adsense aynı ip ile açılıp yönetilebilir; ancak herhangi birinde problem olursa sürekli olarak incelenip aynı kişi olduğunuzdan emin olduğu takdirde bir daha epey uğraşmadan Adsense açmak için, ban yersiniz. Hiç sebebi yokken yeni açtığınız adsense ban yediyse bunun sebebi yüzde 90 budur "

Arkadaşlar sizce videoyap mı alıyım yoksa vds mi?ben toplu çerçeve eklemek için ne önerirsiniz videoyap mı alıyım sizce?özgün yapma seçeneğini çok öneriyorlar ama ne alıyım sizce.?

Arkadaşlar sizce videoyap mı alıyım yoksa vds mi?ben toplu çerçeve eklemek için ne önerirsiniz videoyap mı alıyım sizce?özgün yapma seçeneğini çok öneriyorlar ama ne alıyım sizce.?

Öncelikle Paylaşımlarım Kişisel Blogumda Yapılmakta..

Eğer Böyle Birşey Varsa Da Bir Sorun Olmayacaktır Diye Düşünüyorum..

Varsa Eğer Resmi Kaynak Verebilir Misiniz ?

Bu Konuda Türkçe Destek Alamamamız Çok Kötü Bir Durum..

pekii bana göre can alıcı soru, bu videoyap ile videoları editlesek sonra manuel olarak yükleyebilir miyiz?

Video özgünleştirme çok işe yarıyor mu çok işe yani izlenime çok iyi katkısı oluyor mu?

sorunuz neydi hocam?
şey vds mi daha hızlı yoksa videoypa mı download upload olarak?bir de toplu çerçeve eklerken yerini biz mi seçiyoruz görüntünün çerçevedeki yerini bir de sadece sistemdeki çerçevelerden mi kullanabiliyoruz yoksa kendimiz aynı boyutlarda tasarlayıp kullanabilir miyiz?bakıp bana yazarsanız sevinirim.

şey vds mi daha hızlı yoksa videoypa mı download upload olarak?bir de toplu çerçeve eklerken yerini biz mi seçiyoruz görüntünün çerçevedeki yerini bir de sadece sistemdeki çerçevelerden mi kullanabiliyoruz yoksa kendimiz aynı boyutlarda tasarlayıp kullanabilir miyiz?bakıp bana yazarsanız sevinirim.

hocam tabiki videyap daha hızlı ve zahmetsiz.

çerçeveleri otomatik ekler.
tek çeşit çerçeve var siyah. boyutunu ayarlarsınız sadece yüzde on yirmi falan böyle gidiyor otomatik hepsine ekler.

Acelen varsa VDS, Sabırlıysan yavaş yavaş yükleyebilirsen, ViDEOYAP. Karakter istiyorsan, [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] :)

Botu sadece dandik kanallarda kullanırım, çok riskli bot vds her zaman daha iyidir

VDS de kendin programla edit yapacaksan VDS
Videoyap hızlı edit ile ünlem geçiyor.

Videoyap ile kanal başı 50-75 video atarsın, çerçeve ekliyor topluca, boyut sınırı yok artık, her videoya yapıyor.

2 si de iyi, tercih senin.

Videoyap ünlem geçemiyo artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri