Videoyap Resim Ekleme

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
arkadaşlar ben 100 video resimlerini secip onaylıyoru sonra bakıyorum hep eksik yapış oluyor 20 30 resim eklemiş oluyor nedir bunun yolu tşkler

Merhabalar,

yapılmış resime tıkladıgında yapılmamış haliyle görüyor olabilirmisiniz? yoksa yapılamadı diye mi yazıyor?

Eğer eski halini görüyorsanız. hiç ellemeyin o linklere bakın 10-15 dk sonra youtube resmi değiştirmiş olacaktır. O yavaşlık youtube dan kaynaklıdır. değiştirmesininde bir işleme süresi oluyor. Biz emri verince 5-10 dk sürebiliyor.

iyi çalışmalar

kontrol edecem ama dediğim gibi videoların ortalama 10 videodan 3 yada 5 oranında resimleri atıyor

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

şuan için gayet memnunum inşallah sıkıntısız dvm ederiz

kontrol edecem ama dediğim gibi videoların ortalama 10 videodan 3 yada 5 oranında resimleri atıyor

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

şuan için gayet memnunum inşallah sıkıntısız dvm ederiz

Tam anlıyamadım hocam. 10 videonun 9 unu yapmış 1 ini yapmamış olsada hata var demektir. Sizin verdiğiniz emri biz youtube a iletiriz. Size önizleme linki verir. Bu linki veriyorsa 10-15 dk sonrada olsa değiştirmiş olur. Eğer bu linki vermiyorsa bir hatamız var demektir. Varsa o şekilde önizlemesini yapamadığınız link destekden yazınız. Önizleme linki baktınız hala eski küçük resim onunkayıt edin kenara 30 dk sonra bakın değişmiş olur. Youtube video gibi küçük resmidr işliyor onuda sıraya koyduğu için anında kücük resim değişmiyor. Bol kazançlar

Tam anlıyamadım hocam. 10 videonun 9 unu yapmış 1 ini yapmamış olsada hata var demektir. Sizin verdiğiniz emri biz youtube a iletiriz. Size önizleme linki verir. Bu linki veriyorsa 10-15 dk sonrada olsa değiştirmiş olur. Eğer bu linki vermiyorsa bir hatamız var demektir. Varsa o şekilde önizlemesini yapamadığınız link destekden yazınız. Önizleme linki baktınız hala eski küçük resim onunkayıt edin kenara 30 dk sonra bakın değişmiş olur. Youtube video gibi küçük resmidr işliyor onuda sıraya koyduğu için anında kücük resim değişmiyor. Bol kazançlar

hocam sizi bulmuşken şunu sorayım,

az önce bir video çektim çerçeve ekledim kendi çerçevem video 191 mb çerçeve eklemeye başladı sınır 150 mb değil miydi?

hocam sizi bulmuşken şunu sorayım,

az önce bir video çektim çerçeve ekledim kendi çerçevem video 191 mb çerçeve eklemeye başladı sınır 150 mb değil miydi?

15 aralıkda 150mb ı 250mb a çıkarmıştık. İnce davranışınız için teşekkürler hocam. İnş ileride dahada arttırcaz.

Ben resim sec basıyorum ve beni aşağı resme yönlendiriyor bunu ben 10 videoda yapıyorum mesela sonra işleme sokuyorum beni başka görüntüye atıyor sırasıyla tek tek eklediği resimleri gösteriyor ya işte orda 5 resim başarıyla eklendi Dior

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri