Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben yazmis olsam satardimBende komple satıcan sandım![]()
haklisiniz hocamEn az 2 günü bulunmayan videoyap hesabı satılamaz hocam, etik olmaz.
ben [MENTION=41811]solvedST[/MENTION] hocanın VT botunu kullaniyorum bence çok başaralı bir programcı ve on numara bir botu var denemsi bedava evet gercekten 1 gunluk bedavasi vartekeleşmeye gerek yok alternatif var sonuçta boyle satış konuları bana garip geliyor
![]()
Benim kendi kategorimde geçiyorum hocam gayet ilgili ve stabil çalışıyor. Bir ara uğrayın tanışlaım hocam bir çay içelim yada istersen ben geleiym![]()
Hayat ne güzel, yaşamak ne güzel. Çok şükür sağlımız yerinde, şu küçük yaşantımızda birbirmizi kırmayalım.
Benim kendi KATEGORİMDE farklı bir botun paylaşılması ETİK olmasada BEN paylaşılmasında sakınca görmüyorum. Çünkü herkesi seviyorum, sevmeye çalışıyorum. Huzur insanı mutlu eder...
ne içtin sabah sabah hocamyoksa mübarek cuma günü mü huzura erdin
ayrıca videoyap aylık 300 tl de olsa hakkıdır kullanmasını bilene binlerce dolar kazandırıyor sistemi.. 5 kişilik işi tek başıma yaptırıyor rahat rahat
Teşekkürler gürkan hocam
O kadar sağlık yaşamdan bahsettim ama onu yazarken ve şuanda sigara ve kahve keyfime devam ediyorum. Ama genel anlamda hocam 2016 yılına pozitif başlama ve ömrümü pozitif geçirme düşüncesiyle girdim. Şunu diyebilirim ki çok mutluyum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.