Videoyap tan kazanan var mı? Kapanmalar sorun yaratıyor mu?

hayatımı değiştirdi bu bot üstüne tanımam hatrı sayılır paralar kazanıyorum hani 1 yıllık maaşımı 15 günde kazanıyorum bu bot sayesinde kullanmanızı tavsiye ederim

Bence partner en iyi çözüm hd görüntüyü 360 480p ye düşürmeye gerek yok ama , eğer illa ki ben adsense çalışıyorum diyorsanız botta ünlem geç mevcut. Oradaki ayarlardan sonra ünlem sorunu ile uğraşanı pek görmedim.

Cevabınız için teşekkür ederim

en iyisi diyebilirim. gerçekten satış fiyatının çok üstünü hak eden bir bot. keşke 100tl olsa:)

Anladığım kadarıyla bu işe başlayan ilk youtubeci kişinin 1-2 ayı ne yapsam, nasıl yapsam, kanalım banlandı, Telif geldi, Flag geldi, Nasıl 3 haneli kazanıyonuz, günlük 3 dolar iyimi, Gibi Sorular arasında Gidip Geliyor..
Bu Arada Yeni Başlamış Biri ve 4 kanal banlatmış son iki kanalı Kötü durumda Biri Olarak HER TÜRLÜ FİKİR ALINIR :)

Anladığım kadarıyla bu işe başlayan ilk youtubeci kişinin 1-2 ayı ne yapsam, nasıl yapsam, kanalım banlandı, Telif geldi, Flag geldi, Nasıl 3 haneli kazanıyonuz, günlük 3 dolar iyimi, Gibi Sorular arasında Gidip Geliyor..
Bu Arada Yeni Başlamış Biri ve 4 kanal banlatmış son iki kanalı Kötü durumda Biri Olarak HER TÜRLÜ FİKİR ALINIR :)

Bana göre günlük 3$ iyi :D Bunun gibi 20 kanalım olsa günlük 60$ yapar ^^ Ben bu mantıkla çalışan birisiyim aslında :D Günlük her kanaldan x gelse toplamda xx yapar . Bence çok kanal çok şans :D

DN : Tabii bu 60$ ı tek kanaldan çıkaran arkadaşlarımız mevcut ( Hatta daha fazlasını :D )

Mehmet hocanın tüm yazılımları candır tümünü kullanıyorum

en iyisi diyebilirim. gerçekten satış fiyatının çok üstünü hak eden bir bot. keşke 100tl olsa:)

Ağzından yel alsın 100 tl Olmasın :D sonra kanal Hakkı ve video Hakkı alamam :)

( Şuan telefondayım diğer soruları PC'ye geçince cevaplicam )

---------- Spam Engelliyici 17:46 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

Hocam yt to yt yapıyorum 50 dk+ Calısıyorum tek kanala 100 video atıyorum bu calısmayla günde kaç kanal bitirirebilir bot

Ünlem geçmek için ne yapmak gerekiyor ?

Kanal açma sistemi nasıl calısıyor ip değiştirme olayı nasıl oluyor +15 i nasıl acıyor? Gırgır amaclı mı yazdılar anlayamadım :D

Uzun calıstığım için VDS mi almam gerekiyor?

1) Hemen yükle derseniz çok hızlı biter tavsiyem 2-5 dk aralıklar ile yüklemesi
2) çerçeve yavaşlatma-hızlandırma,kırpma seçenekleri ama bende daha çok çerçeve yi kullanıyorum.
3) Gırgır bu. :)
4) VDS alın aama faydasını görüceksiniz eminim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri