Videoyap tan kazanan var mı? Kapanmalar sorun yaratıyor mu?

Şahsi fikrim; youtube dan para kazanmak mümkün olduğu müddetce videoyapla kazanmak da mümkün olacaktır.;)
Bu soru bence botun ya da diğer botların neyı yapıp yapmadığıyla değil de botun ne şekilde ve nasıl kullanıldığıyla alakalıdır

Şahsi fikrim; youtube dan para kazanmak mümkün olduğu müddetce videoyapla kazanmak da mümkün olacaktır.;)
Bu soru bence botun ya da diğer botların neyı yapıp yapmadığıyla değil de botun ne şekilde ve nasıl kullanıldığıyla alakalıdır

o konuda tavsiyeleriniz nelerdir?

videoyap üstüne bot tanımam. Bugüne kadar hep videoyap sayesinde kazandım . efe hoca candır . :)))

o konuda tavsiyeleriniz nelerdir?

-Eger değilsen ilk olarak Videoyap a uye olmanı,
-bunu biliyorum bunu biliyorum .. bu da tamam .. şeklinde değilde eski yeni bütün video ve paylasımları dikkatlice incelemeni ve uygulayarak denemelerde bulunmanı,
-çıkacak olumsuzluklar ya da hataları yt sıstemıne ya da videoyapa maletmek yerine nerede hata yapıyoruM? sorusunu yıne kendıne sormanı,
-son olarak da kazandıkların ve kazanabıleceklerın ıcın efe hocaya tesekkur
etmeni tavsiye ederim ;):eek::cool:

Gecen gun paypal hesabimda sikinti olmus [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] aradi parayi eve getirdi.

Kategorin varsa kazanırsın. Deneme süresi iste, hoşuna giderse alırsın. Pek çok şeyi otonom hale getiren bir bot, şuana kadar hiçbir kapanma da yaşamadım.

Hocam şu zamana kadar ben videoyap'tan kaynaklı kapanma yaşamadım. Videoların forumda yeri ayrıdır. Ben deneme süresi sayesinde açtığım kanalda yüksek miktarlar kazanmıştım. Ve hala kopamıyorum

Videoyap çok değişik bir bot. Kendini çok iyi güncelleyen, çok özelliği olan bir bot.
Sadece kanal araştırma, sadece kanal takip, sadece video arama, sadece etiket ve açıklama bulmak için bile kullanabilirsin. Verdiğin parayı hakkıyla yerine getiriyor. Ben ilk ayımda 3 haneli iyi de bi para kazandım. Benim tek sıkıntım, videolar izlenmeye başlayınca kanallarım kapanıyordu. Bu açtığım kanallardan da olabilir, clientlerimden de olabilir, yöntemimden de olabilir onu bilemedim. Bu yüzden bi 10 gündür videoyap yerine başka bir şeyler deniyorum. Yani videoyap herşeyi yapıyor diye benim gibi hor kullanmamam lazım. Ben tek clientle 100 kanal açtım galiba orada yaptım hatayı :))

Videoyap hakkında aklımda sorular var bu konuda sorularımı cevaplayabilecek birileri varmı ?

bu bot vds yaninda sunuculu sınırsız işlem kanal eklemeli bot çıkarsa piyasanin 1 numarasi olur bu bottaki ozgunlestırme hıc bır bot ta yok
27

BİLİYORUM BU SORULARI GÖRMEKTEN OKUMAKTAN IHH DİYECEK HALE GELDİNİZ AMA BANADA BİR 5 DAKKANIZI AYIRIP İLAÇ OLURSANIZ SEVİNİRİM..

Bende
Aldım Videoyap Botu Fakat kanal sıkıntısı var nacizene fikirlerini paylaşabilcek bir arkadaş varmı ne yapabilcegimi neler yapabilcegimi biliyorum..
Bana gerekli olan Fikirler..
Bir kanala Minumum kaç Video atmalıyım..ilk etapta fazla para kazanmada gözüm yok.. aylık 400-500 tl elde etsem yeter. Cevaplarınız için Teşekkürler

siz buradan yazın biz cevaplarız

Hocam yt to yt yapıyorum 50 dk+ Calısıyorum tek kanala 100 video atıyorum bu calısmayla günde kaç kanal bitirirebilir bot

Ünlem geçmek için ne yapmak gerekiyor ?

Kanal açma sistemi nasıl calısıyor ip değiştirme olayı nasıl oluyor +15 i nasıl acıyor? Gırgır amaclı mı yazdılar anlayamadım :D

Uzun calıstığım için VDS mi almam gerekiyor?

BİLİYORUM BU SORULARI GÖRMEKTEN OKUMAKTAN IHH DİYECEK HALE GELDİNİZ AMA BANADA BİR 5 DAKKANIZI AYIRIP İLAÇ OLURSANIZ SEVİNİRİM..

Bende
Aldım Videoyap Botu Fakat kanal sıkıntısı var nacizene fikirlerini paylaşabilcek bir arkadaş varmı ne yapabilcegimi neler yapabilcegimi biliyorum..
Bana gerekli olan Fikirler..
Bir kanala Minumum kaç Video atmalıyım..ilk etapta fazla para kazanmada gözüm yok.. aylık 400-500 tl elde etsem yeter. Cevaplarınız için Teşekkürler

1 ) Kanal sıkıntısı var derken yt to yt kanalımı bulamıyorsun ( yani kopyalayacak kanal mı bulamıyorsun ) yoksa kanal falan mı açamıyorsun ?
Eğer kanal açamıyorsan forumda bilgileri var . Eğer kopyalayacak kanal bulamıyorsan etiket bilgisi edin ( google translate bile kullanabilirsin )
2 ) Bir kanala atacağın video sana bağlı.1 tane video atarsın tutar / 150 tane atarsın tutmaz ( başıma geldi forumda denemelerim mevcut :D )

Hocam yt to yt yapıyorum 50 dk+ Calısıyorum tek kanala 100 video atıyorum bu calısmayla günde kaç kanal bitirirebilir bot

Ünlem geçmek için ne yapmak gerekiyor ?

Kanal açma sistemi nasıl calısıyor ip değiştirme olayı nasıl oluyor +15 i nasıl acıyor? Gırgır amaclı mı yazdılar anlayamadım :D

Uzun calıstığım için VDS mi almam gerekiyor?

1 ) 100 video atıyorsan seçeneklerden ; Videoları hemen yükle dersen 100 videoyu 10 dakika da falan atar ( Tabii sunucunun o anlık haline bağlı ). Tavsiyem 2-5 dakika ama bazı arkadaşlar 5-7 dakikayı kullanıyor .
2 ) Eğer hemen yükle dersen ki spamdan kapanabilir yazıyor orada da . Günde 30 35 kanal yaparsın hızlı olursan. Ama tavsiye etmem ben bir ara 20 kanal yapıyordum sürekli modem res , sürekli temiz client ..
3 ) Kanal açma sistemi yok biz şakasına yazmıştık.
4 ) Uzun çalışabilirsin ; Fakat videolarına render uygulatamazsın. Vds alırsan günlük sınırın falan olmaz herşey sınırsız şekilde kullanırsın
Bu da demek oluyor ki günlük 15 25k video atabilirsin , 2gb 3gb videolara render yapabilirsin gibi gibi.

1 ) Kanal sıkıntısı var derken yt to yt kanalımı bulamıyorsun ( yani kopyalayacak kanal mı bulamıyorsun ) yoksa kanal falan mı açamıyorsun ?
Eğer kanal açamıyorsan forumda bilgileri var . Eğer kopyalayacak kanal bulamıyorsan etiket bilgisi edin ( google translate bile kullanabilirsin )
2 ) Bir kanala atacağın video sana bağlı.1 tane video atarsın tutar / 150 tane atarsın tutmaz ( başıma geldi forumda denemelerim mevcut :D )

1 ) 100 video atıyorsan seçeneklerden ; Videoları hemen yükle dersen 100 videoyu 10 dakika da falan atar ( Tabii sunucunun o anlık haline bağlı ). Tavsiyem 2-5 dakika ama bazı arkadaşlar 5-7 dakikayı kullanıyor .
2 ) Eğer hemen yükle dersen ki spamdan kapanabilir yazıyor orada da . Günde 30 35 kanal yaparsın hızlı olursan. Ama tavsiye etmem ben bir ara 20 kanal yapıyordum sürekli modem res , sürekli temiz client ..
3 ) Kanal açma sistemi yok biz şakasına yazmıştık.
4 ) Uzun çalışabilirsin ; Fakat videolarına render uygulatamazsın. Vds alırsan günlük sınırın falan olmaz herşey sınırsız şekilde kullanırsın
Bu da demek oluyor ki günlük 15 25k video atabilirsin , 2gb 3gb videolara render yapabilirsin gibi gibi.

Cevaplarınız için teşekkürler ünlem geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

Cevaplarınız için teşekkürler ünlem geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim?

Bence partner en iyi çözüm hd görüntüyü 360 480p ye düşürmeye gerek yok ama , eğer illa ki ben adsense çalışıyorum diyorsanız botta ünlem geç mevcut. Oradaki ayarlardan sonra ünlem sorunu ile uğraşanı pek görmedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri