Videoyap VDS Aktif Tutma

quasar

Yasaklanmış
merhaba
dün gece 6 7 kanala 200 video mu VDS ye yükletmek için sıraya koydum 3 dk ara ile yüklenecekti http://10X.20X.2XX.1XX/~video1/videoyap/ VDS yükletme sayfasını açık bıraktım ama
3 er dk ara ile yükleneceği için sabaha kadar 6 7 video yüklenmiş garip bişey olmuş
bende sabah bu proğramcığı yazdım
VDS eğer video yüklüyorsa öylece bekliyor
ve eğer 3 dk boyunca yüklemezse sayfayı yenileyip sıradaki videoya geçmeyi sağlıyor Gece bu proğramı açık bırakınca her 3 dk da bi gerekirse sayfayı yenileyecek ve sıra limitinden dolayı yüklenmeyen videolar sorunu nu aşmış olacağım diye düşünüyorum

l7ZQZQ.png

LaDvD0.png

0qz0vZ.png

JYDVRJ.png

JYZODE.png

Resimde saat 21:10 da bir adet yandex den bir adet te bu proğramdan açılılmış aynı VDS nin sayfası duruyor
yandex den açılan haliyle 21:22 de durmuş
proğramdan açılan ise :) saat 6:40 da sayfayı açıp yüklemeye devam ediyor

Proğramı ücretsiz sunduğum için ilk 24 saatte 1 reklam a tıklatmanız gerekecek. ve sonraki her 24 saat te 1

vEPaMz.png

İndirme linki : https://userscloud.com/cj80z0fg99fk

Dosyanın yüklü olduğu sitenin Virüstotali :https://www.virustotal.com/tr/url/e...91dc3e2dfb3ba075d4a35812f/analysis/1432777400

rar dosyasının(programın) Virüstotali : https://www.virustotal.com/tr/file/...e2516360d0d4fc08dd51d209c/analysis/1432777566

sorularınız olursa ilk gördüğümde yanıtlarım iyi günler bol kazançlar iyi geceler tatlı rüyalar.

Not 2 : bu proğramı hitbot olarak da kullanabilirsiniz VDS sayfası yerine video linki girip 1 kez yenile ye basın ve süreyi 10 saniye ye düşünün yeter ..

// Not: Özel proğramlar yaptırmak isterseniz özelden ulaşabilirsiniz olabildiğince çabuk dönüş yapmaya çalışırım..

Son düzenleme:
83 kişi konuya bakıp geçmiş hiç kimsenin ilgisini çekmedi mi vay canına sadece ben mi videoyapta vds sorunu yaşıyorum acaba merak etmeden edemedim

Yalnız koyduğunuz reklam adsense ise tıklamayı zorunlu yaptığınız için hesabın kapatılmasına yol açar

arkadaşlar ben 3. yorumu videoyap botuna atıyordum karıştırmışım afedersiniz

---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:37 ----------

Yalnız koyduğunuz reklam adsense ise tıklamayı zorunlu yaptığınız için hesabın kapatılmasına yol açar

onu düşündüm dostum 1 ip den sadece 1 kez alıyorum reklamı sorun olmayacaktır

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:38 ----------

Hocam ben de de sorun var acaba sorunsuz mu işe yarıyor mu? buradan biri yazılımı inceleyebilir mi?

adminlerden biri incelemek isterse kodları gönderebilirim ama herhangi bi üye ye göndermek istemiyorum
çünkü zaten antivirüs taraması ortada virüs falan yok

proğramın görevi ise videoyap vds yi açık tutmak la ilgili vds nin sayfasını tarayıcıdan açınca 8 10 yüklediktan sonra duruyorya hani bu proğram 3 dk boş kalınca sayfayı yeniliyor fark o yani dostum

JYZODE.png

Resimde saat 21:10 da bir adet yandex den bir adet te bu proğramdan açılılmış aynı VDS nin sayfası duruyor
yandex den açılan haliyle 21:22 de durmuş
proğramdan açılan ise :) saat 6:40 da sayfayı açıp yüklemeye devam ediyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri