videoyap ya yukledıgım vıdeo tekrarlıyo nasıl düzeltirim?

joeblack81

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar biliyorum çok fazla oluyorum bir sorum daha olucak..:)
videoyap ta yukledıgım vıdeolar neden ıkı kere yuklenmıs gıbı yarısında bıtınce tekrar edıyo bun unasıl duzeltırız yardımcı olurmusunz?

Kanallarım sayfasında ünlem geç özelliği var. Bu özellik o şekilde videoyu düzenler. Onu kapatırsanızda ünlemi geçemezsiniz. %50 veya %60 oran ideal rakamdır. kişi videoyu izleyince btriğini anladığında devamı tekrarıymıl diye kapatacaktır. Bu artık haber sitelerinde dahi video süresini uzatmak için kullanılan yöntemdir. İnsanlar bu şekle alışkın, fakat biz videonun süresi uzasında çok izlensin değilde ünlem geçmedi için kullanıyoruz. Bol kazançlar

efe hocam . vds tabanlı bot kullanıyorum videolar yüklenmiyor .s 2-3 saattir videolar yüklenmiyor sorun nedir acaba :S

Kanallarım sayfasında ünlem geç özelliği var. Bu özellik o şekilde videoyu düzenler. Onu kapatırsanızda ünlemi geçemezsiniz. %50 veya %60 oran ideal rakamdır. kişi videoyu izleyince btriğini anladığında devamı tekrarıymıl diye kapatacaktır. Bu artık haber sitelerinde dahi video süresini uzatmak için kullanılan yöntemdir. İnsanlar bu şekle alışkın, fakat biz videonun süresi uzasında çok izlensin değilde ünlem geçmedi için kullanıyoruz. Bol kazançlar

o zaman ellemeyeceğiz..benimkide %50 zaten böyle kalacak video öylemi?

efe hocam . vds tabanlı bot kullanıyorum videolar yüklenmiyor .s 2-3 saattir videolar yüklenmiyor sorun nedir acaba :S

Merhaba üstad, toplu videolar içinde bekleyen videolar sayfasjnda en kötü acilliyetten sayfada bir pencereyi bekletirseniz işlemleri yapar. Ben otomatik yükeleme havuzuna hemen bakıyorum. vdslerin otomatik yükleme havuz mantıgı biraz farklı çalışıyor o mantıgı galiba tam oturtamadım:)

Merhaba üstad, toplu videolar içinde bekleyen videolar sayfasjnda en kötü acilliyetten sayfada bir pencereyi bekletirseniz işlemleri yapar. Ben otomatik yükeleme havuzuna hemen bakıyorum. vdslerin otomatik yükleme havuz mantıgı biraz farklı çalışıyor o mantıgı galiba tam oturtamadım:)

Anladım hocam tesekkürler :)) videolar yüklenmeye basladı :D şey hocam yakalamışken sorayım :P bu vds ler için toplu yükleme yaparken %25 çerçeve ekleme kırmak renk acma falan calısmıyor :( sadece ünlem geç calısıyor. birde hocam toplu yüklemeye istedmiz çerçeveyi girebilsek süper olacak ay sonuna kadar yapacam demiştiniz ama erkene alabilrseniz süper olur .s cogu kanala video cekerken eşleşen veriyor. engel veriyor para kazanması 3 ay engelleniyor. .s

o zaman ellemeyeceğiz..benimkide %50 zaten böyle kalacak video öylemi?

Merhaba hocam,

evet ellemenizi önermem, diğer özelliklerle ünlem geçebilirsiniz. hızlandırma video kırpma v.s. fakat en iyi oran gerçek ünlem geçme özelliğindedir.

Anladım hocam tesekkürler :)) videolar yüklenmeye basladı :D şey hocam yakalamışken sorayım :P bu vds ler için toplu yükleme yaparken %25 çerçeve ekleme kırmak renk acma falan calısmıyor :( sadece ünlem geç calısıyor. birde hocam toplu yüklemeye istedmiz çerçeveyi girebilsek süper olacak ay sonuna kadar yapacam demiştiniz ama erkene alabilrseniz süper olur .s cogu kanala video cekerken eşleşen veriyor. engel veriyor para kazanması 3 ay engelleniyor. .s

Merhaba azat hocam,

evet serdar hocam bu konuda bahsetti çerçeve entegresi tam yapılamamış vds sunucularında. tekrardan bende o entegreyi birazdan kuracaktım. renk açma ve diğer özellikleride denerim hocam. bilgilendirme için teşekkür ederim. özel resimli çerçeveyi zamanım o vkaitden önce olursa öne alırım hocam teşekkürler :)

hocam yeri gelmişken buradan sorayım, http://www.videoyap.com/toplulink50.php adresine attığım 20 kadar videodan bazıları ünlem geç yapılamdan atılıyor. yani ortalama 45 dk olan videoların büyük kısmı 45 dk olarak geçiyor küçük bir kısmı da 1 saate ulaşıyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

evet ellemenizi önermem, diğer özelliklerle ünlem geçebilirsiniz. hızlandırma video kırpma v.s. fakat en iyi oran gerçek ünlem geçme özelliğindedir.

Merhaba azat hocam,

evet serdar hocam bu konuda bahsetti çerçeve entegresi tam yapılamamış vds sunucularında. tekrardan bende o entegreyi birazdan kuracaktım. renk açma ve diğer özellikleride denerim hocam. bilgilendirme için teşekkür ederim. özel resimli çerçeveyi zamanım o vkaitden önce olursa öne alırım hocam teşekkürler :)

Tamamdır hocam ben tesekkür ederim . şey bide ram boşaltma linklerini halletseniz süper olur benm disk dolcak nerdeyse :D Kolay gelsin Hocam

hocam yeri gelmişken buradan sorayım, http://www.videoyap.com/toplulink50.php adresine attığım 20 kadar videodan bazıları ünlem geç yapılamdan atılıyor. yani ortalama 45 dk olan videoların büyük kısmı 45 dk olarak geçiyor küçük bir kısmı da 1 saate ulaşıyor

Merhaba hocam,

ünlem geç yapılmayan 2-3 videonuzu destekden yazarsan yarın inceleyim hocam. toplu linkde video boyutunun bir önemi yoktur hepsini yapması gerekir. 1-2 tane anime botunda bu olay olabiliyor. onlarında videoları flv veya mp4 olmadığı için sistem editleyemiyor.

(maksimum sınır ünlem geçme toplu linkde 1.5gb fakat o sınırın üstünde video bulmak bile pek mümkün değil).

Merhaba hocam,

ünlem geç yapılmayan 2-3 videonuzu destekden yazarsan yarın inceleyim hocam. toplu linkde video boyutunun bir önemi yoktur hepsini yapması gerekir. 1-2 tane anime botunda bu olay olabiliyor. onlarında videoları flv veya mp4 olmadığı için sistem editleyemiyor.

(maksimum sınır ünlem geçme toplu linkde 1.5gb fakat o sınırın üstünde video bulmak bile pek mümkün değil).

yok videonun boyutu çok yüksek değildi en fazla 200mb. geçmeyen bir kaç videoyu tespit edip sistemden göndereceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri