Videoyap'dan Yeni Bir Proje Düşüncesi

üstad sen bu işi biliyon be gerçektende harikasın hayırlı olsun simdiden

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] bu projeyi daha da şahlandıracak önerilerim planlanmış şekilde şuanda bende :) Destekten de yazdığım gibi bahsettiğimde rüya gibi olucak herkes için :)

Başarılar dilerim yeniliklere açık olman çok iyi hocam.

@Web_Scripti ile biraz konustuk aklında ki düşünce gerçekten çok güzel buraya tam yansımamıs ama anladıgım kadarıyla tam olarak oturdugunda mükemmel bir sistem olacak gibi duruyor komisyon kısmı biraz benide düşündürüyor ama bakalım eger olursa ve anlaşabilirsek bundan sonra tüm kanal satıslarımızı sadece videoyapın bu sistemi üzerinden yapabiliriz :)

Edit:
10 gün garanti koşulu kabul edilebilir ama sadece boş kanallar için kabul edilebilir yani adam tutarda telifli video atarsa yada flag yerde kapanırsa bunu bizim karsılamamız çok saçma ama dediğim gibi bazıları kanalı alıyorum daha içine hiç bişe atmadıgım halde kanalın gittiğini görüyorum falan diyor bu gibi durumlar için 10 gün değil 100 günde garanti verebiliriz biz hiç video atmadıgınız giriş daha yaptıgınız ilk girişte kapandıgını gördüğünüz kanallar için bu garantiyi verebiliriz :)

Bence çok güzel düşünmüşsün hocam, şimdiye kadar videoyap'ta gönül rahatlığı ile hesaplarımızı kredi kartı bilgilerimizi senin siteden kullandık ve hiç bir sıkıntı yaşamadık, bundan sonra da olacağını hiç sanmıyorum, ama genel olarak kendim de kontrol ettiğim kadarıyla aynı IP üzerinden 1den fazla hesap açanlar ne yazıkki var.. Eğer gerçekten farklı IP ve farklı numara ile hesap açıyosalar senin sistemin bunu fark eder ve bize söylerse çok yararlı olacağını düşünüyorum, ama satıcı bulmakta zorlanabilirsin, direk hesap açan bi script yapsan ordan alsak olur mu ? :)

Hocam siz yaparsanız sistem sağlam olur ama kullanıcı kaynaklı problemlerde de size gelirler bunun için bence adsenseye bağlı kanalların satışını yapmayın para kazanmasını açıp tekrar kapanana kadar hemen elinden çıkarmak isteyen kişilerde sizin sisteminizi kullanabilirler.

Ama tabiki para kazanma kapanıp açılmış mı gibi kontrollerde yapabiliyorsanız. ona birşey diyemem :)

Komisyon oranını aşağıdaki şablo şeklinde düşünüyorum.

Satan kişinin toplam cirosu 1000 TL altındaysa -> %15,
1000 TL - 2000 TL arasındaysa -> %13,
2000 TL - 4000 TL arasındaysa -> %11,
4000 TL ve üstü -> %9,

ama satan kişinin cirosu düşükse ve satış başı 100 TL ve üstündeyse %11 kesinti yaşayacak. Bu komisoyunu satıcıdan kesicez. Ürün fiyatını girerken ona göre ayarlayabilecek.

Evet belki size çok gelebilir fakat ilk günlerde açık konuşmak gerekirse 500 TL civarı satış olacaktır. Buda %15 gibi en yüksek komisyon oranı olacak desek, ve paypal veya kredi kartından çekimlerde %3 komisyon verdiğim için %12 ye yakın bir kar kalıcak. Makina masrafları ve çalışmala masraflarıyla günlük 60 TL kazanmış olacağım. Eğer komisyon oranlarının çokluğu konusunda büyük sıkıntılar ortaya cıkacak ve kullanım azlığı olacaksa baştan bilmek isterim. Çünkü her yatırımın benim için bir maliyeti var ve fikirlerinizi açıkca söylerseniz sevinirim.

proje güzel düşünülmüş , ancak suistimal etmeye calısan bir çok kişi olacaktır garanti konusuyla alakalı olsun ya da mail alıp iade etmeye calısmakla alakalı vs vs.. bence tamamen mail açma kriterlerini detaylarıyla yerine getiren otomatik mail açma botu yapılsa daha iyi tutar gibi. başarılar dilerim.

Selam
Hocam benim bir önerim var, botunuzu kullanıyorum hatta 3 hesabım var, daha da fazla heseba ihtiyacım var.Şunu yaparsanız süper olur; kanal satışı yapan bir arkadaşla anlaşın videoyap botuna 25 kanalı ekleyin, bizlere sadece adsensemize baglamak kalacak şekilde videoyap hesabı hazırlarsanız kanalları içinde her işlemi yapılmış şekilde, bence daha çok videoyap botunun paket halinde satışını yaparsınız.Bizler içinde süperden öte birşey olur.
Komisyon falan ugraşmayın hocam direk bu şekilde botu ve kanalları direk siz bir fiyat belirleyerek bizlere sunabilirsiniz.Bu sistem sizi dahada farklı kılacak, işlerimiz kolaylaşacak en önemliside bottu,kanaldı, onamı yaptırsam kanalı yoksa şunamı sıkıntısını ortadan kaldırmış oluruz.Kanal yapan arkadaşlarda size satış yapar.
Önerim budur, yapılırmı bu sistem bilemem ama, 4x4 olur sisteminiz onu söyleyeyim.
Herkeze bol kanaçlar...

bakiye sitede bekletilsin istediğinde çeksin o adam isterse o parayla kanal alsın bilmem ne alsın

güzel fikir hem satan hem alan kazanr bu bahaneyle

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] bu aralar çok fazla çıkmaya başladı dolandırıcılık olayları, bu sistemin açık bi tarafını bulursa birileri çok büyük sıkıntı olur, sizin de başınız ağrımayacak şekilde bir sistem yapın en azından farklı kazanç yolları açılmış olur.

şifreleri değiştirebilecek mi sistem yoksa satıştan sonra alan kişi mi değiştirecek? bu gibi ufak şeyler umarım başınızı ağrıtmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri