videoyapla kapanma

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni bir kişi bota başladığında kapanmalar yaşayabilir. az önce bir kişi destekden dün üye olmuş direk küfür etmiş. 25 kanal eklemiş bota ve hepsi aynı ipden. sonra 25 ide kapandı diye küfür etmiş. sen nereden nasıl yaparsan yap 25 kanala aynı ipden girersen olacağı odur. kaldıki o en küçük işlemdir. Kapanma yaşayınca sinirlerinize hakim olun desteğe yazın. Belki 2.000 e yakın kişi yazmıştır desteğe 3-5 kişide sonuç bulamamıştır. Emin olun çok farklı hatalar ve durumlar ortaya çıkıyor. Yakında kapanma yaşayınca akıllı bot şu nedenle kanalınız kapandı diye yazıcak. hiç desteğe sormaya bile gerek kalmayacak. sistem neyden dolayı kapandıgını görebiliyoruz bunları otomatik uyarıcılar yapacağız ve halledecegiz inş. şuanlık her kapanma sizi kapanmasız hale getirecektir. Yeterki destekden yazın, biz sıkılmayız, biz üzülmeyiz. Yeterki siz üzülmeyin.

tekrar hoşgeldin hocam. ünlemgeç ile alakalı çalışma olacak mı? daha önceden %50 ile geçirdiğim video artık %90 ile geçmiyor.

Merhaba hocam, youtube algoritması gittikçe gelişiyor. %50 ünlem geçme oranını %70 e çekmenizi öneririm hocam. bu biraz kategoriyle alakalı mesala çizgi filmlerde %80 ve %90 etkili. eğlencede %50 ve üstü yeterlidir. Eğer buna rağmen kategoriniz zor ve sıkıntı yaşıyorsanız biraz video hızlandırma özelliğini bot ile kullanmanızda fayda var.

tekrardan hoşgeldin hocam, rica ediyorum botun üst kısmına
"DIKKAT: Düzgün kanal kullanın!" yaz, bak kapanmalar nasıl bıçak gibi kesiliyor :D

Merhaba üstad,

teşekkürler sağolasın. özellikle arkadaşlar 1 kanal açınca kapanmıyor 1 den cok aynı kanal acıp ekleyince kapandıgını söylüyor. aslında aynen dediğin gibi 1 kanal açınca başkalarıyla youtube eşleştiremiyor ve yakalayamıyor. 1 den cok kanal açınca bir çok yerden youtube eşleştirebiliyor dikakt etmek gerekiyor.

Kanalalsat.com benim sistem bir çok arkadaşda biliyordur. bakın orada çok kişi var satıcılardan. zaten alanların %95'de videoyap kullanıyor. kişi 500 kanal satıyor 10 tanesi kapanıyor. başka kişi 500 kanal satıyor 200 tanesi kapanıyor. bu zaten herşeyi açıkca gösteriyor. düzgün kanal uzun ömürlü kazanç demektir.

Hocam toplu kanal kapanmalarının sebibi aynı anda tek token ile birden fazla kanala yükleme yapmak o tokende bir kanal kapanırsa diğer kanallarda kapanıyor
kapanmaların bitmesini istiyorsan şayet coklu token kullanımına geçmende fayda var
kısaca örnek vereyim
başka bir sistemde çalışıyorum botta tanımlı 10 token var
dün 43 tane kanal yaptım
43 kanalı 10 tokene eşit dağıttım 1 tokenim patladı ve ekli 4 kanal kapandı diğer 9 tokende ki kanallar sağlam ve bir problem yok
bu sistem toplu kapanmaların önüne geçer çünkü yt algoritması kanallara neye göre kapatıyor bilinmiyor en basit çözümü coklu token olur

Merhaba hocam,

aynı düşüncelerle yola çıktım bende 1 ay öncesi. çok fazla aynı günde kanal ekleyen ve çok fazla kanal çalışanlara çözüm için ortak client butonunu ekledim kanallarım sayfasına. ama kişi yinede hocam token vermeden önce client id yi değiştirip verebilir. oradaki client id ne ise token verildiğinde o kanal o client id ile token almış olur. sonra değiştirip yeni bir client id girilse bile önceki kanal diğer client id ile tokenı verildiği için onu kullanır. kısacası hocam aynen istediğiniz algoritmayı kullanıyor. zaten onada çok yakında süper bir müdahale edicem. otomatik olarak her kanal için kendisi client id yi oluşturup vericek ve girecek. client id derdi kalmayacak.

Cevabı aldım teşekkür ederim... İnşallah kapanmalar gittikçe azalır... Tekrar hoşgeldin hocam...

Rica ederiz hocam, teşekkürler. İnşallah birlikte hallederiz. Çok arkadaşda haloldu aslında. sizdede olucaktır inş.

çoklu tokeninde kanal bulunmasın ben sürekli kanal yüklerim kapanma olmuyor ana tokeni eski bir gmailden ve kanal olmayan bi hesaptan ver sıkıntı olmaz

Merhaba hocam, aynen hocam client in alındıgı gmail çok önemli. client ın aldıgı gmail gerçekten kullandıgınız mail adresli gmailden alınırsa kanallarda o kadar kuvetli oluyor ve uzun ömürlü oluyor. özellikle dediğiniz gibi spam yapılan bir kanalı olan gmailden client id oluşturuluyorsa sonu hüsran oluyor ve bir çok kişide bu hatayı yapıyor.

Videoyap ' ın son 3 aydır hıcbır sıkıntısı yok bıraz hatayı kendınızde arayın hocam :D

Teşekkürler hocam, destekleyen pek nadir çıkar. Botu ne kadar az kişi kullanırsa rakip o kadar az olur düşüncesiyle yazmazlar :) açık sözlülüğünüz için teşekkürler.

videoyap bot'u şuan en kral döneminde bota bağlamama rağmen hiç kanalım kapanmadı, muhtemelen kanallar dandiktir, ben kanalları [MENTION=13420]toprakakn[/MENTION] abimden alıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım kapanan kanallar ya teliften ya da topluluktan gitti zaten

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] tekrardan hoşgeldiniz hocam :)

Merhaba hocam,

teşekkür ederim sağolasın. bir çok kişi dediğiniz arkadaşdan kanal almak isteyecektir. kapanmamasına sevindim. Kanal kalitesi gerçekten çok önemli. ama alınan kanallar ne kadar temiz olsada, kullanan kişininde dikkatli giriş ve temiz giriş yapması gerekiyor. burada sizin payınızda çok büyük.

Aman kardeşim. Şimdi güzel yorumunu okuyup, videoyap kullananlar kapanmıyor diye benden kanal almak isterler. Konumdada belirttiğim gibi. Hiçbir bota garanti vermiyorum. Buna @Web_Scripti hocamın botuda dahil. Senin memnun olmana sevindim.

Bende hocam kapanmayla alakalı kapanma %100 olmaz kimseye diyemiyorum. Zaten %100 kapanma olmaz diyebilseydim yalan konuşmuş olurdum. bu devirde tek özgün kanal çalışanların dahi spamden kanalları kapanabiliyor. bunu forumda onlarca defa gördük.

Arkadaşın memnun, sizinde kaliteli kanallar açmasına çok sevindim.

gözümüz yollarda kaldı hocam iyi tatil yaptın :) hadi patlat yeni bombalarıda yavaş yavaş kazançları yükseltelim :)

Bu süreçte gerçekten alt yapılarımı çok geliştirdim. 7-10 gün içinde çok fazla bombam patlıycak. en büyük bomba videoyap vds ile patlayacağını düşünüyorum alt yapısı bitti, vdsleri teslim alınca ilk onun bombası patlatacağım. sonrasında ise toplu video botu dailymotionu yapacağım. youtube kadar gelişmiş ve otomatik botu olacak şekilde olacaktır inş. teşekkürler hocam.

Dostum daaha önceden benimde tüm kanallarım kapanıyordu.
Videoyap.com da kapanan kanallar ile ilgili bir konu var onu uygulamaya başladıktan sonra kanallarım kapanmadı ve bu esnada mailleri de başkasından aldım. o arkadaşında işini temiz yapmasından dolayı telif dışında 1 aya yakındır kanalım kapanmadı.

Merhaba hocam,

bu duruma gelmesine çok sevindim. inşallah hiç kapanmaz hocam. biraz uğraşınca ve sabredince bu duruma geliyor. teliflerden kapanmayıda yakında daha güzel bir şekilde çözeceğiz inş. o konuda süper bir projem olucak. Teşekkürler.

benimde her açtığım kanal spamdan kapanıyor çözüme kavuşturamadım token değiştirip deneyeyim birde bakalım ne olacak

Merhaba hocam,

kapanma yaşadığınızda desteğe şu nolu veya şu mailli kanallarım veya kanalım kapandı yazarsanız loglarınızı inceleriz çok büyük olasılıkla ilk adımda buluruz. ama o anda nedeni bulamasakta kısa sürede birlikte diyaloglarla hallederiz inş.

Herkese hayırlı geceler & bol kazançlar
Videoyap.com - buyfullchannel.com - kanalalsat.com
Maksimum Bilişim Tic. Ltd. Şti.

hocam doğru diyor eskiden benimde kanallarımda çok kapanmalar yaşanırdı nerdeyse her kanalım kapanırdı adamlar işi gücü bıraktı proğram dışı benim kanallarla uğraştılar 3 aydı tek kanalım gitmedi spamdan teşekkür ederim emeklerinizden dolayı

Başladım başlayalı birçok kanalım kapandı genelde videoyapdan olduğunu düşünüyordum, ama son toplu kapanmada açtığım kanallarında etkili olduğunu anladım nekadar ip mac değiş profil aç sanal pc kur,gizlen yemiyor. en önemlisi lokasyon aynı kaldımı pc de yemiyor.Bide benim superonline fiber m.. herifler döndürüp dödürüp aynı ip aralığını veriyor. şu an kanal açma uğraşını bıraktım satın alıyorum 2 gün dür sıkıntı yok gibi ve artık paranoyayıda bıraktım sadece ip değiş yapıyom.

arkadaşlar videoyap kullanıp kapanma yaşamayan var mı? videoyap kullanmaya başladığımdan beri videoyapa bağlamamama rağmen kanallarım kapanmaya başladı... videoyap kullanmadan önce kanallarım kapanmıyordu...

Benim de artık kanallarım kapanmıyor. Hedefyoutube'un anlattıklarını baz aldım. Web_Scripti'ne, videoyap kullanan diğer youtuberlara kafama takılanları sordum. videoyap ile açılan tüm konuları forumdan okudum, notlar aldım. Şükür şu an kanallar iyi durumda. Botla çalışmanın kendine özgü kuralları var. Aynı şekilde açtığın bir gmail kanalı belki vds de kapanmazken botta kapanabilir. İnsan bu durumda sorunun botta olduğunu sanıyor. Ama inan değil. Kesinlikle kanalın açılma ve giriş yöntemiyle ilgili. Bizzat denedim gördüm. Peki neden vds'de kapanmayan botta kapanıyor? Belli ki youtube algoritmasını oluştururken birden fazla veriyi dikkate alıyor. Bot kullanılıp kullanılmadığını anlamak için belkide sağlama yöntemi olarak kanal açma ve kullanma yöntemlerini kesiştiriyor. Bot kullanmıyorsan kanal açma ve kullanma yöntemlerini fazla dikkate almıyor. Ama şurası bir gerçek; Kurallarına uyunca videoyap en iyisidir. Videolarım en fazla videoyap ile yüklediğimde izleniyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri