Videoyu 10 Dakika Uzatmak?

• Kullanıcı cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

cesur

Kayıtlı Üye
Merak ettiğim bir şey var, videomun içeriği 3-4 dakika dolu dizgin oluyor fakat süresinden midir bilinmez hiç önerilenlere çıkamıyorum haliyle izlenmeler düşük.. Farklı kanalım var ve videolar 8-10 dk olduğu için çok hızlı şekilde büyüdüğünü düşünüyorum. Bu yüzden bu 3-4 dakikalık videoları boş bir şekilde 10 Dakika'ya uzatmak kanala olumsuz yansır mı? Bu tarzda çalışan varmı?

Not: reklam konulmayacak, pk kapalı.

Gereksiz uzatmak bence zararlı olur. Çünkü ilgili kısım hiç izlenmeyeceği için izlenme ortalamasını düşürür. Diğer videolarında o kısımlar izleniyor demek ki.

bu konuyu ben de merak ediyorum. 10 dk lık videolar daha çok reklam göstererek geliri arttırmak için mi tercih ediliyor yoksa önerilenlere girmeyi böylesine ciddi etkiliyor mu? yoksa bunlardan bağımsız bir videonun süresinden bağımsız oransal olarak yüzde kaç izlendiği mi önemli önerilenlere girmek noktasında.

bilenler, tecrübe sahibi olanlar yanıtlarsa pek ala olur valla. herkes faydalanır.
süreyi 10 dk üzerinde tutmak mı yoksa kısa uzun farketmez videonun izlenme süresinin oransal olarak uzun olması mı?
Kim alır bu versusu:)

uzunluğun önerilerle hiç bir alakası yok 5-6 ay önce pk kapanmadan %40 civarı önerilenlerden geliyordu izlenmeler....videolar 2-3 dk lıktı üstelik....PK açıldı şimdi daha uzun videolar yapıyorum önerilenlerden gelen trafik oranı %20lerde.....

10 dakika üzeri videolar daha başarılı mı? Bun yanıt vermek zor çünkü çok parametre var. Kanal kategorisi, sizin o kanaldaki başarınız vs..

Bence kısa videolar daha çok önerilenlere giriyor

Tüm cevaplara tek tek teşekkür ederim.. Ama gerçekten her ana sayfaya girdiğimizde ya da sağ tarafta önerilenler kısmında yeni videoları keşfettiğimiz yeni kanalları keşfettiğimiz videolar neden +10 Dakika?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri