Videoyu 2 Farklı Kanala Yüklemek Sorun Teşkil Eder mi

• Kullanıcı ebubekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ebubekir

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar özgün olarak hazırladığım bir videoyu 2 farklı kanala yüklesem spam sınıfına girer mi?
İkisini de bilgisayardan yükleyeceğim.
Niçin böyle bir şey yaptığımı izah edeyim.
1.kanalın para kazanması açık ve eşleşme sistemi açık.
2.kanalın para kazanması kapalı buradaki videolarda 1. kanaldan eşleşen çıkıyor.

2.kanal spamdan kapanır diye korkuyorum o açıdan sordum arkadaşlar.
Teşekkür ederim.

Tekrar kullanilan icerige girer kanalinin para kazanmasi kapatilir youtube nin 5kasim guncellemesinden sonra boyle

Hocam aynı kanal için değil dediğim tekrarlanan içeriğe giriyor mu öyle.
Tekrarlanan içerik aynı kanal için geçerli.
Para kazanma sorun değil hocam zaten çünkü videoyu ilk attığım kanalın para kazanması açık sadece.
Önemli olan şu; ikinci kanal spam muamelesinden kapatılır mı?

Eğer bire bir aynı videoları aynı başlık açıklama ile ikinci kanala yükleyecekseniz kapanma ihtimali çok yüksek. Ama birinci kanaldaki videolarından belli kısımlarını ikinci kanala başlık açıklamalarda belli değişiklik yaparak yüklerseniz spamdan kapanmaz.

Eğer bire bir aynı videoları aynı başlık açıklama ile ikinci kanala yükleyecekseniz kapanma ihtimali çok yüksek. Ama birinci kanaldaki videolarından belli kısımlarını ikinci kanala başlık açıklamalarda belli değişiklik yaparak yüklerseniz spamdan kapanmaz.
Hocam ama dikkatinizi çekmek isterim ki birinci kanaldan indirip diğerine yüklemiyorum.
Bilgisayarda render alınan özgün bir videoyu ikinci kanala yüklüyorum bu durumda aynı muameleyi görür mü sizce?

Hocam ama dikkatinizi çekmek isterim ki birinci kanaldan indirip diğerine yüklemiyorum.
Bilgisayarda render alınan özgün bir videoyu ikinci kanala yüklüyorum bu durumda aynı muameleyi görür mü sizce?

Spam işte bu hocam.Özgün kanallarda o zman 2 -3 -4 kanal açsın aynı videoları yüklesin aynı mantık.

Hocam bence bu para kazanmaya engel olur ama kanal kapatma sebebi olamaz.
Neticede başka kanalın içeriği çalınmıyor.

Ben sizi anlıyorum :)size masumca geliyor olablir, saçma geliyor olabilir, belki yapmaya kalkışırsın ulan dersin bir şey olmuyormuşki diye sevinirsin ama bir gün ansızın kapanır hesabınız.Siz sadece kendi açınızdan düşündügünüz için size tuhaf geliyor.

Ben sizi anlıyorum :)size masumca geliyor olablir, saçma geliyor olabilir, belki yapmaya kalkışırsın ulan dersin bir şey olmuyormuşki diye sevinirsin ama bir gün ansızın kapanır hesabınız.Siz sadece kendi açınızdan düşündügünüz için size tuhaf geliyor.
Kendime meşruiyet zemini aramaya çalışıyorum :)
Para kazanmasa da kanal kapanınca üzülürüm tabi ama eşleşenden kazanmam için aynı videoyu atmam gerekiyor :(

Renderlediğin videoyu birebir atarsan spam . farklılık katar tekrar renderlersen farklı başlık açıklama yaparsan kimene kimse karışamaz .

Renderlediğin videoyu birebir atarsan spam . farklılık katar tekrar renderlersen farklı başlık açıklama yaparsan kimene kimse karışamaz .
Başka video ile birleştirip atayım bari. Dediğim gibi aynı görüntüler olmayınca eşleşmiyor.

konuyu hortlatıcam ama görünce yazmak istedim. orkun ışıtmak'tı galiba. farklı dillerde kanal açmış, aynı videoyu sadece sesi ve resmi değiştirip yayınladığını bir eğitim kanalında görmüştüm.

Ayrıca takip ettiğim biri vardı. 2 senedir aynı videoyu hiç bir değişiklik yapmadan, sadece başlık ve resmi değiştirerek yayınlıyordu. aynı hesaba bağlı kanal olursa sorun olmaz demişti eğitim videolarından birinde de. ama youtube bu. ne yapacağı belli olmuyor. bi google'ye bi youtube'ye akıl sır ermiyor.

Arkadaşlar özgün olarak hazırladığım bir videoyu 2 farklı kanala yüklesem spam sınıfına girer mi?
İkisini de bilgisayardan yükleyeceğim.
Niçin böyle bir şey yaptığımı izah edeyim.
1.kanalın para kazanması açık ve eşleşme sistemi açık.
2.kanalın para kazanması kapalı buradaki videolarda 1. kanaldan eşleşen çıkıyor.

2.kanal spamdan kapanır diye korkuyorum o açıdan sordum arkadaşlar.
Teşekkür ederim.

Eşleşme sistemi nasıl açılıyor.

Dediğinize göre adsenseden çıkıp partnere geçmek gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri