Videoyu dünya engelinden kurtarmak için editleme?

nescafe3in1

Yasaklanmış
Arkadaşlar yaklaşık 50 dünya engeli olan video üzerinde çalışacağım bu videoları bir şekilde editleyip youtube da yayınlanmasını sağlamalıyım camtasia ile bir çok özellik denedim (ters çevirme, renk değiştirme, büyütme küçütme) hiç biri işe yaramadı youtubeun sistemi belli ki sağlam bu konuda tecrübeli arkadaşların önerebileceği editleme yöntemi olursa çok sevinirim

edit: videoyu camtasia ile %120 oranında zumladım ve sonuç başarılı!

Arkadaşlar yaklaşık 50 dünya engeli olan video üzerinde çalışacağım bu videoları bir şekilde editleyip youtube da yayınlanmasını sağlamalıyım camtasia ile bir çok özellik denedim (ters çevirme, renk değiştirme, büyütme küçütme) hiç biri işe yaramadı youtubeun sistemi belli ki sağlam bu konuda tecrübeli arkadaşların önerebileceği editleme yöntemi olursa çok sevinirim

%120 zumladınya video bozulmazmı

kalite düşer ama izlenme de pek sorun olmaz

Saol Kardeşim :)

ben vds ye camtasia yı bitürlü kuramadım.

Hocam camtasia video ses ayarlarıyla oynadınmı.

bugünden beri camtasiya ile vevo videosunu bi türlü dünya engelinden geçiremedim.hocam zoom ve ses değerlerinin resimleyim yayınlayabilirmisiniz.

Arkadaşlar %120 oranında zumladım demişim de o değer her videoya göre değişiyormuş.

Alttaki resimde hangi ayar ile oynadığımı gösterdim ve sadece bu ayarı değiştirdim başka hiç bir şeye dokunmadım ses kısma vs.. Ayrıca videonun kalitesini editlemeden önce siz belirliyorsunuz düşük te editleyebilirsiniz orjinal kalitede de.

3669inciu3359375.jpg

Arkadaşlar %120 oranında zumladım demişim de o değer her videoya göre değişiyormuş.

Alttaki resimde hangi ayar ile oynadığımı gösterdim ve sadece bu ayarı değiştirdim başka hiç bir şeye dokunmadım ses kısma vs.. Ayrıca videonun kalitesini editlemeden önce siz belirliyorsunuz düşük te editleyebilirsiniz orjinal kalitede de.

3669inciu3359375.jpg

Seni tebrik ediyorum hocam videoları kanalardan kopyalamk yerine editleyerek yükledigin için

Teşekkürler, konu çok yönlendirici olmuş. Bende bu şekilde bir çok çizgi film geçirmiştim. Ancak South Park videolardan uzak durun arkadaşlar. Dün gece telif manyağı yapmışlar Kanalları.

Kesinlikle polemik yaratmak istemiyorum ancak birşey sormak içimden geldi. Siz bu şekilde uğraşıp editleyip videoyu geçiriyorsunuz ya, bir başkası gelip sizin kanalı kopyaladığında tepki gösterirmisiniz? Sadece merak ettim

Teşekkürler, konu çok yönlendirici olmuş. Bende bu şekilde bir çok çizgi film geçirmiştim. Ancak South Park videolardan uzak durun arkadaşlar. Dün gece telif manyağı yapmışlar Kanalları.

Kesinlikle polemik yaratmak istemiyorum ancak birşey sormak içimden geldi. Siz bu şekilde uğraşıp editleyip videoyu geçiriyorsunuz ya, bir başkası gelip sizin kanalı kopyaladığında tepki gösterirmisiniz? Sadece merak ettim

Ben şahsen göstermem sonuçta video benim değil.

Emine yi savunmaya devam diyorsun.Şüpheli hareketler bunlar.

Ben sadece bir kere uyarıyorum 2 saat içinde kaldırdı kaldırdı videoları kaldırmaz ise gereken işlemi uyguluyorum

---------- Mesaj saat 14:57:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:55:55 civarında gönderildi. ----------

Ben şahsen göstermem sonuçta video benim değil.

Vallhı hocam emek vermiş insaların videoları mecut kopyal dene istersen :) yapıyorlarmı yapmıyorlarmı

Kolay olmuyor oyle editleme bizde atabilrizi tek seferde 240 bölüm biden ugrasmadan etmeden ama dünya engelini aşmak editleme hepsini render etmeke her video için 30 dk alıyor her vieoda 30 dk emek var yani onu degil diye emeginide alıp calamazsın adamın

Bu arad videoların Dünya engeline takılmasını buyuk olcude içindeki müzikler sağlıyor buna ne gibi bir çözüm getirdin hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri